Alla inlägg under juli 2011

Av carriecarrie - 3 juli 2011 23:39

Här sitter man igen och trött är man som alltid. Det har varit långpromenad med Tarzan, bus i lekplatsen mm. Var bla förbi hos Robert och Jennie ikväll som bjöd på fika, Danne och Cassie dök upp när vi var där. Sen fick vi såklart sällskap hem, barnen fick bada och sen blev det lite popcorn innan Danne och Cassie drog sig hemmåt, Mycket trevligt.


Pojken sover, djuren sover, så nu blir det väl att se på tv en stund innan man själv ska duna.


 

Är bara tvungen att lägga ut en bild på den nya kaffetermosen som jag tror den heter, det följde med en termos till på köpet  .


   

Blade Sover, Tarzan chillar. Jag hittar inte Sky hon har väl gått och lagt sig nånstans.


/God natt

Av carriecarrie - 3 juli 2011 13:44

Igårkväll när jag skulle bjuda Danne mfl på kaffe så gick bryggaren sönder.. Ni vill inte veta vad som hände med den. Anyway så det första jag gjorde imorse var att fara till solbacken och köpa en ny bryggare, jag klarar mig ju tragiskt nog inte utan kaffe. Har ju såklart hunnit bli på dåligt humör.


Olle verkar vara småsur, han ska egentligen hem idag. Alexander är trött och vägrar äta och sova, så jag ska ta med mig han ut i vagnen när jag går med Tarzan om en stund, hoppas han kan sova i den. Sen till mitt vanliga problem.. Jag MÅSTE städa, hunden och katterna hårar som satan, jag kan inte förstå hur det kan bli så mycket hår. Det är därför jag vill att lilleman ska sova i sin egen säng, men det verkar ju vara omöjligt just nu.


Jag ska inte bara klaga, jag köpte ju trots allt en kaffebryggare som var väldigt fin och gjorde gott kaffe, men jag är nog ganska duktig på att göra kaffe, hittills tycker dom flesta om mitt kaffe, förutom Rossan som klagar på att det är för starkt, min mesiga ängel , jag saknar dig som fan, kom hem. 


Nää nu ska jag försöka plocka undan lite och starta diskmaskinen innan vi går på en långpromenad i solen .


/See you

Av carriecarrie - 2 juli 2011 19:26

Förmiddagen har varit väldigt lugn, vi var bara hemma och gjorde absolut ingenting. Sen på eftermiddagen drog vi iväg till bonnstan, den fanns inte speciellt mycket där, det roligaste för barnen var väl djuren som fanns där. Alexander somnade och sov mestadels av tiden där...


 

Efter att vi varit där så hade vi tänkt fara hem men då hörde Danne av sig så vi drog iväg till stadsfesten istället. Det blev lite karusellåkning mm, fick träffa några av Dannes kompisar, Cassie blev jätteglad när hon såg Alle så det var ju roligt. Danne tog en tur med dom i karusellen...


  (Bra utsikt)

Men då tiden rusade iväg så blev vi bara där nån dryg timme, sen begav vi oss hemma för att göra middag...


 

Alexander tycker det är roligt att få titta på eller hjälpa till när man gör mat, ibland får han hjälpa till men inte ikväll, då fick han nöja sig med att titta på. Nu är man ganska slut men ska ta en runda med Tarzan, sen får man se om Danne och Cassie dyker upp en stund eller inte. Olle blir kvar till imorgon i vilket fall som helst  .



Av carriecarrie - 1 juli 2011 22:39

Då har man haft det riktigt trevligt med Alle och hans farsa, direkt då Olle kommit hit så gick vi och hämtade Alle på dagis. Där fick vi med lite teckningar som han har gjort  mm vilket var roligt, sen sa vi glad sommar innan vi gick hem. Vi for nästan direkt upp och handlade på solbacken, Alexander var ganska lugn så det gick ovanligt smidigt att handla med honom idag. Sen hem där jag gjorde middag och sen ut med Tarzan på en promenad, vi struntade i stadsfesten då det regnade till och från. 


När vi var ute och gick träffade vi en bekant till mig som vi stod och pratade med en stund innan vi fortsatte upp mot Maxi igen, Olle hade tydligen glömt att handla något. Alexander fick en glass som han tacksamt vräkte i sig, det var första gången jag såg han äta en strut men det gick hur bra som helst för lillkillen  


Sen har vi bara varit hemma, Alexander somnade ganska sent så jag hoppas på sovmorgon imorgon, Olle blir kvar här till imorgon i vilket fall som helst och det kan ju vara sköt om han tar Alexander imorgonbitti, men man får väl se vilket humör alla är på och hur pigg eller trött man känner sig. Det ska bli skönt nu att slipppa bli väckt av larmet .


   

Jag var tvungen att ta kort på killarna ikväll då dom satt i fotöljen och hade mysigt med Sky, det var så otroligt roligt att se. Olle är ju egentligen ingen kattmänniska men jag tror han gillar Sky...


   
Nu ska jag  .


/God natt

Av carriecarrie - 1 juli 2011 14:31

jag har egentligen absolut inget att komma med, jag sitter och väntar på att Alles pappa ska komma hit, ska snart hämta Alle på dagis. Vi hade tänkt dra iväg till stadsfesten men som vädret ser ut just nu så känner jag mig mycket tveksam till att fara in till stan. Får se om vi hittar på något här istället, sen beror det ju på hur trött Alle är efter dagis.


Själv har jag hunnit göra allt utom att dammsuga, men det får jag göra när Alle har kommit hem. Jag har ont i huvudet, jag tror det beror på vädret, det är sån spänning i luften, jag hoppas det blir en ordentlig urladdning nu så allting släpper. Men men... det är bara att vänta å se vad som händer. På förmiddagen var det kanonväder. Nu kommer Alles farsa så nu ska jag ta ut vovven och hämta sonen.


/See you

Av carriecarrie - 1 juli 2011 11:44

Det här är Alles sista dag på dagis innan dom stänger för sommaren, jag fick en känsla av att han förstod det imorse då han plötsligt hade så väldigt bråttom dit.


  Jag fick iallafall en bild på honom, dock hade han inte tid att vända sig om. Redan igår började jag ta hem hans kläder mm som var kvar, så idag när jag hämtar honom ska jag ta hem den stora vagnen. Sulkin har börja göra sitt känns det som, det är tur han börjar bli så stor att han kanske inte behöver den så mycket till vintern då jag helst inte vill köpa en ny. Han har ju faktiskt den andra vagnen som än så länge fungerar som den ska.


Efter att ha lämnat lilleman på dagis så har jag hunnit med en del städning och har även varit med Tarzan på en härlig långpromenad.


  Tarzan gick som vanligt lite före mig, det var riktigt härligt ute i värmen, men det är inte lika varmt som igår och det är skönt då jag aldrig hade gått den här långrunda med han i den värmen.


   Ligger och tar igen sig efter promenaden. Jag tror han gick ut och la sig på balkongen nu, han är ju otrolig. När man är ute med han kan man inte tro att han är 12 år då han är så pigg. Gamla Tarzan  .


Nu blir är det dags för lunch och sen fortsätta med städningen.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards