Alla inlägg under juli 2011

Av carriecarrie - 9 juli 2011 00:27

Återigen har det hunnit bli natt, jag har tagit det lugnt ikväll efter ytterligare en dag hos Lise. Efter det blev jag bjuden på middag hos mina föräldrar vilket var trevligt. Alexander var jättetrött så han somnade i vagnen som jag då rullade ut på balkongen, jag tittar till honom lite då och då som jag alltid gör när han sover, plötsligt ser jag att han krampar igen... Fuck it!!!.. Varför kan han inte bara få må bra???. Det här är andra gången på 3 dar som han krampar, imorgon ska jag fara till barn med han igen för en undersökning till. Jag tror det är värmen som gör det, han har ju varit ute väldigt mycket sista dagarna så nu får jag nog hålla honom inne lite mer, får se vad dom säger på barn imorgon. Har inte fått tag i Alles pappa heller vilket inte är så bra då jag vill att han ska få veta när sånt här händer. Jag hoppas du läser det här och ringer när du ser det.


Anyway så är jag ganska trött nu, ska göra rent i kattlådan och sen ta en liten nattrunda med Tarzan innan det blir dags att duna.


 

Jag bjuder på en bild på Alexander och Felicia dom togs nån av dagarna då vi har umgåtts. Visst är dom söta?




Av carriecarrie - 8 juli 2011 09:40

Jag kunde inte sova inatt då tankarna for runt i huvudet hela tiden, klockan 6 somnade jag tillslut men sov bara i 20 minuter då det var dags att gå upp och ge Alle frukost mm innan vi skulle till barn. Det var en trött kille som gick upp och inte ville han äta nått då jag tror han var för trött, så vi for till barn och tog proverna som han skulle ta, det var som vanligt inga bekymmer utan han satt där go och glad som han brukar vara, min duktiga kille  . Som belöning gav dom han leksak och en piggelin som han åt upp när vi gick till bilen...


 

Det verkar bli strålande  och varmt idag också  . Jag älskar den här värmen så jag ska passa på vara ute idag också. 


Nu sover lilleman då han var helt slut när vi kom hem, jag är också jättetrött men måste passa på att städa nu då lillkillen sover. Ska nog till Lise idag också så nu måste jag passa på attt dammsuga mm innan han vaknar. Sova får jag göra natten som kommer.

 



Av carriecarrie - 7 juli 2011 21:34

Har softat med Lise och barnen idag också, riktigt trevligt  .


Någon är visst förbannad, vet inte vem eller varför. Någon som påstår att jag har gjort eller sagt nånting om nån hund. Det ska tydligen vara jag och en till, jag har dock min aningar om vem denna person är som skickar denna fåniga kommentar. En person som tydligen vill ha bråk och anklagar folk till höger och vänster. Nåja det är inget som jag ids bry mig om, en feg liten jävel som drar in barnen såklart. Det är därför jag inte svarar, folk som drar in andras barn i konflikter är så jävla låga, det finns inga gränser för hur lågt en sån person kan sjunka... Den personens problem, inte mitt.


Nu sover sonen och själv ska jag ringa några samtal innan det blir dags att duna.


/Bye

Av carriecarrie - 6 juli 2011 22:09

Denna ångest som kommer väldigt sällan dök upp idag. Vem är vem? varför gör folk som dom gör, eller säger som dom säger?. Förmiddagen var mer eller mindre kaos. Sen for jag till Lise och hade mycket trevligt där, men kom in på ett väldigt känsligt ämne. Ett ämne som ger mig ångest mer eller mindre panikångest. Jag vill göra rätt, men vad är rätt?, vad är rätt för alla inblandade?, vad är rätt för min son? och vad är rätt för mig själv?. Lise jag vill bara säga att du är underbar att prata med, tack för det gumman. runt sjutiden började barnen säga ifrån så då for vi hem, jag ringde och pratade med Rossan på vägen hem, när jag parkerar bilen får Alle ett anfall, han har inte fått det på jättelänge. Jag behåller lugnet och försöker få kontakt med honom men det går inte, anfallet ger sig ganska snabbt men direkt efter får han ett nytt och sen ytterligare ett till. Jag ringer efter ambulans som kommer direkt, det gick ganska fort på akuten och sen fick vi gå hem, ska dock till barn imorgon och ta prover. Jag bar Alexander på axlarna till Statoil innan jag lyckades få tag i Robert och Jennie som hämtade oss där och skjutsade hem oss. En sak till jag har ångest över är ett möte imorgon, jag VILL INTE gå dit!!!.


Anyway så måste jag se hur Alexander mår imorgon, nu sover han iallafall och jag ska snabbt ut och hämta en sak i bilen, Tarzan får kissa då. Jag vill gå lägga mig men är helt säker på att ångesten kommer att hålla mig vaken. Fy fan för att må så här.

Av carriecarrie - 6 juli 2011 00:21

Det är så typiskt mig att inte komma i säng förrän efter tolv på natten, så är det nästan jämt på sommaren. Jag har nyss tittat till lilleman, han sover sött min underbara lille pojke. Ibland känns det som att jag bara har honom. Jag funderar på att fara iväg och hitta på något med honom imorgon, beroende på vädret får man se vart man tar vägen.  Är det som idag blir det kanske nordanå, eller nått i den stilen. jag funderar på att ringa till Lise och höra vad dom har för planer. Nåja nu borde jag sova, men har för mycket att tänka på. Rossan var är du när jag behöver dig som mest??...Kom hem nu gumman... Jag hoppas hon har det bra där hon är, det ska bli sååååå kul när hon kommer hem och berättar om hur hon har haft det därborta.


Nää nu ska jag läsa en stund till, sen sova så jag hinner få lite sömn innan Alexander väcker mig.


Av carriecarrie - 5 juli 2011 20:07

Suck, jag känner mig så grymt besviken på 2 stycken just nu. Vet faktiskt inte vad jag ska tro. Jag måste bara vara ifred och tänka när det gäller er två  , det betyder inte att jag inte tycker om er . 


Anyway, sen Alexander kom hem så har vi varit i lekplatsen ett tag, han hade rikigt skoj meddans han sprang runt och lekte med några kompisar som han träffade där, själv satt jag och tog det lugnt med Tarzan som verkade vara rätt så trött. Det har varit en relativt lugn dag, Alexander sover nu då han var så trött. Så nu blir det väl lugnt resten av kvällen hoppas jag. Funderar på att sätta mig och   på balkongen, det är ju så grymt härligt ute  


/Chiao

Av carriecarrie - 5 juli 2011 13:01

Jag vaknade för ca en timme sen men har legat och bara chillat i sängen tills nu. Sista promenaden med Tarzan togs 3 inatt. Det var riktigt härligt att bara gå och gå utan att möta någon, Tarzan fick springa runt lös och hade riktigt trevligt han också. Alexander är hos mormor, han kommer nog hem runt 16-tiden. Så nu ska man väl försöka få i sig något innan man tar en runda med vovven igen.


 

Det var riktigt härligt att bara få ligga och lata sig hela förmiddagen, så nu får man passa på hinna med det man ska nu istället, det är det värt , men först en kopp kaffe .

Tja

Av carriecarrie - 4 juli 2011 10:48

Halloj...


Denna morgon är det halvkallt ute, men det regnar inte och solen tittar fram då och då, helt underbart. Jag har inte riktigt koll på vad som kommer att hända denna dag men det jag vet är att jag nu ska klä på pojken som fortfarande har pyjamas på sig och sen fara och besikta om bilen. Alexander kom in imorse och var jättekramig en stund innan han ville gå upp och äta frukost. Efter att ha vräkt i sig fil och smörgåsar som en häst så rusade han iväg och tvättade händerna innan det var full fart flera varv i lägenheten.


 

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards