Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av carriecarrie - 16 augusti 2011 08:05

Jaa här sitter man som man alltid gör när man har lämnat sonen på dagis. Jag måste passa på nu då skolan börjar om på måndag, ska bli spännande att se vilka fler som börjar i ens klass mm då vi nu kommer att bli en helt ny grupp. Det blir lite fler lektioner och dagar än vad det var förra terminen, vilket jag också tycker ska bli kul, mindre hemmasittande, mer på skolan, det är precis så jag vill ha det.


Det var synd om Alle imorse, han väckte mig klockan 6 och var blöt, hela han var blöt. Blöjan hade läkt så det var bara att ställa lillkillen i duschen och få han ren, sen fick han lägga sig i min säng och sova meddans jag tog bort hans täcke och lakan som nu är i tvätten. Stackarn, det är inte lätt att vara liten.


Jag måste städa idag som alla andra dar, men det är knappast något nytt. Trots att jag ska börja skolan på måndag och allting ser så ljust ut för mig och Alle så är jag inte riktigt glad. Jag pratade med Lise igårkväll om en sak, som jag inte riktigt kan släppa. Jag tänker på det hela tiden, men ska försöka få annat att tänka på då jag ska he på sterion på hög nivå och börja städa, lite senare funderar jag på att fara till myrorna med lite saker som jag har rensat ut. Jag var där en stund igår och hittade lite fina saker, var även förbi en vända på Jacks mm med min moder, vilket också var kul. Jag funderar på att kanske höra av mig till Lise då och kika förbi om hon är sugen på ett besök lite senare.


Har nog inte så mycket mer att dela med mig av till bloggvärlden just nu, så jag återkommer senare..

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards