Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av carriecarrie - 21 augusti 2011 22:43

Jag har inte hunnit somna, jag gick och la mig efter förra inlägget men kunde inte somna. Det far runt för mycket tankar i huvudet just nu. Sky hade lyckats smyga in och gömma sig under min säng, inte för att hon inte får vara här men jag hade stängt in mig och trodde jag var själv här inne tills hon hoppade upp i sängen. Alexander vaknade nyss och ville ha välling, jag gav han en flaska sen somnade han om direkt.


Jag försöker sova, jag är trött, men det går inte att sova. Jag är nog lite spänd inför morgondagen, då jag inte vet vilka jag får som klasskamrater eller hur min nya lärare kommmer att vara, blir det mycket läxor? mm. Engelska var det enda ämne som jag inte blev godkänd i när jag gick högstadiet, då hade jag ju iof inte intresse för det, egentligen hade jag ju inget intresse för skolan alls. Jag struntade i att gå dit om jag inte orkade, det var mycket strul i mitt liv på den tiden. Men då jag levde så då, så får jag försöka hinna ikapp nu istället, bättre sent än aldrig.


Lev livet, låt inte livet leva med dig!

Av carriecarrie - 21 augusti 2011 20:53

Jag orkar inte skriva speciellt avancerade inlägg i min blogg eller dom blir väl mer eller mindre avancerade. Jag har gjort iordning det sista nu för ikväll, imorgon är det en ny dag, dock en ganska spännande dag då skolan börjar om.


Ikväll har jag i stort sett bara chillat framför tv:n, nu ska jag bara släppa ut Tarzan så han får kissa på gården och sen hoppa i säng tidigt. Jag önskar att jag bodde som Rossan för hon behöver bara öppna dörren, jag har det inte speciellt jobbigt heller, men jag måste gå ner för trappen och ut genom porten + att jag har en gemensam gård med en massa andra människor, vilket iof kan vara rätt så mysigt ibland.


Det ser ut som det är uppehåll ute nu vilket är skönt, jag orkar inte torka av en blöt hund så fort vi kommer in då jag trots allt känner mig ganska sliten efter igår. Det är mörkt ute, när vi var ute och gick tidigare idag såg jag att löven på träden började bli gula. Otroligt vad fort tiden går, det är fortfarande grönt ute, men nu börjar endå hösten göra sig påmind. 


Nu ska jag sluta skriva och ta ut vovven.

Av carriecarrie - 21 augusti 2011 18:34

Nu är allt i stort sett som vanligt igen, jag har hunnit städa och plocka undan, vara ute med hunden två gånger och sen bara tagit det lugnt. Jag hade tur andra gången jag var ute med Tarzan för det började spöregna just när vi kom in.


Alexander har haft det riktigt bra när han var borta i helgen, men något annat hade jag inte förväntat mig. Nu sover han i sin säng, han kommer att vakna extremt tidigt imorgonbittit är jag rädd för, han somnade ju lite efter 18, inte så bra men det var omöjligt att hålla honom vaken.


Nu ska jag se på film och sen göra en extremt tidig kväll själv  .


   

Det var ju som sagt fint väder för några timmar sen...


  Och nu vräker regnet ner, dennna bild tog jag från mitt sovrumsfönster nyss. Det är verkligen växlande väder, tur att jag bara behöver snabbrasta Tarzan på gården innan jag ska duna.


/See you

Av carriecarrie - 21 augusti 2011 12:46

God eftermiddag får jag nog säga då klockan närmar sig 13.


Jag vaknade nyss, känner mig helt slut men mår inte dåligt, HAHA jag slapp baksmällan idag YES  . Jag ska ta en kopp kaffe och en dusch och försöka bli lite piggare innan jag tar ut hunden och ringer hem sonen.  Jag slängde en blick mot spegeln i hallen när jag gick förbi den, jag ser ut som tusen svåra år, kan inte visa mig nånstans just nu. Men det kan jag leva med för roligt hade vi på festen  , jag slapp ju som sagt baksmällan idag  .


/See you 


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards