Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av carriecarrie - 19 augusti 2011 21:14

Känner mig död efter denna dag, jag har dock inte gjort speciellt mycket. Då Rossan hade varit här så vilade jag en timme, sen tog jag bilen och drog iväg till Linnea med hund och barn. Vi hade riktigt trevligt några timmar, kvällen avslutades med filmen en amerikansk varulv i Paris och lite popcorn.


Nu sover lilleman och själv ska jag också hoppa i säng, jag hoppas på få lite sovmorgon imorgon då det blir fullt ös hela dan och kvällen  .


 .


/Sov gott

Av carriecarrie - 19 augusti 2011 13:03

Då var man hemma igen, jag funderar på att lägga mig och vila en stund innan jag tar ut Tarzan och sen hämtar Alle på dagis.


Uppropet gick bra, det var som tidigare samling i aulan. När det var färdigt ringde jag till Rossan som hade försökt nå mig under uppropet, vi beslutade oss att fara till Solbacken tillsammans, det blev dock ingen storhandling, men trots att jag bara köpte frukt och fil så avslutade vi med en korvmeny var, det är oftast något jag tar när jag storhandlar. Efter det for vi hit och såg en film. Nu har Rossan gått hem, Tarzan och Sky ligger och sover, jag har tänt doftljus i alla rum i lägenheten nu, det doftar himmelskt här inne.


Sky blev överlycklig när hon såg Tarzan, Tarzan blev dock inte lika glad när han såg henne vilket går att förstår då hon är på han hela tiden. Jag får nog stänga in henne lite då och då.


Nää nu ska jag vila en stund...


  Min fina Sky  .


Av carriecarrie - 19 augusti 2011 07:39

God morgon!


Vaknar återigen till regnet, men det är ganska mysigt att sitta inne och höra hur regnet smattrar mot sovrumsfönstret. Alle väckte mig 6 och ville busa, jag var inte lika pigg på bus så vi gick och lekte i hans rum en liten stund.


Jag lämnade han på dagis 07:30 denna morgon då det är upprop på skolan 08:30. Det ska bli riktigt kul att se vilka som kommer på uppropet då man själv har hunnit gå skolan en termin, man får väl se om man känner igen någon.


 

  

Min glada son på dagis med sin favoritfröken Kerstin och en kompis, han kom på att han hade glömt att ge mig en kram innan jag skulle gå. Jag fick kramen, sen sprang han in och lekte med Kelly, själv fick jag ge mit ut i regnet igen, det är tur man bor så nära.


Nu ska jag packa ner lite i väskan så jag kan notera vad som sägs på uppropet.


/See you later

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards