Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av carriecarrie - 22 augusti 2011 22:33

Alltså vad är det för fel???


Jag har gjort läxan men kommer inte in på min användare. Åsa har skickat med koden och allt, men det funkar inte. Jag har försökt hur många gånger som helst. Sånt här gör mig galen!!!. Jaja inte mycket jag kan göra, jag får prata med henne imorgon, mest troligt har dom andra samma bekymmer som jag.


Jag som hade tänkt komma i säng tidigt. Det är ju inte helt ovanligt att jag säger det men endå inte kommer i säng före 23. Jag tror jag har lite för svårt att varva ner helt enkelt, sen var jag ju dum nog att ta en kopp kaffe när jag hade nattat Alexander och började plugga. Då var jag så trött så det hade varit omöjligt att hålla sig vaken, men då nu när läxan är gjord och allting så är jag pigg istället. Nåja jag ska inte klaga då jag har gjort vad jag kan.


/ Natti natti

Av carriecarrie - 22 augusti 2011 19:43

Vilken dag det har varit jösses... Lämnade sonen på dagis som vanligt imorse, go och glad var han. Sen gick jag hem och sov 4 timmar då min son höll mig vaken flera timmar inatt, vilket jag iof förutsåg att han skulle göra. Sen upp och ut med hunden innan det var dags för skola.


Vad har jag då att berätta om skolan?


Tempot var högt, det var otroligt intensivt och det var mycket som skulle göras redan första dagen. Vi var ganska många i klassen men roligt det hade vi, nu känner jag mig som en klubbad säl. Har två läxor att göra, en jobbar jag med just nu och den andra ska jag göra imorgon innan jag far till skolan.


Jag har en känsla av att det här kan bli en mycket tuff termin då vi bland annat kommer att ha nationella provet i november. Jag pratade med Rossan ikväll som sa att man brukar ha ett år på sig i vanliga gymnasiet innan man ska göra provet.. Hmm allt det ska jag och dom i min klass hinna göra på en termin, men det är väl plugga som gäller... Plugga, plugga och åter igen plugga, det ska bara gå. Både Michell och Rossan har erbjudit sig att hjälpa mig om jag behöver hjälp, det är tur att jag har så fina vänner.


Idag var det mycket prat, bara på engelska förståss, vi skulle skriva ett brev till Åsa och Ullrika som våra lärare heter om oss själva. Jag gillar utmaningar och nog har jag fått en utmaning alltid. Jag hoppas Rossan kan komma förbi imorgon och hjälpa mig att koppla in skrivaren, den lär jag behöva nu.


När jag slutade för dagen kl 17 så drog jag direkt iväg och hämtade Alle, jag blev bjuden på middag där, vilket var tur, för jag var utsvulten. Imorgon ska jag ta med mig den skora koppen som jag fick av min mamma och fylla den med kaffe. Det behöver man då man sitter i skolan och ska koncentrera sig på typ tusen saker samtidigt, känns det som.


Nu ska jag snabbrasta hunden, sen varva ner och hoppa i säng tidigt.


  Min son hade bråttom in när vi hade lämnat bilen...   Lässtund och mysstund innan vällingen och sängen  .


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards