Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av carriecarrie - 23 augusti 2011 20:49

Jag fick besök runt 9 imorse, det var väldigt oväntat. Klockan 9:45 drog jag iväg till stan och köpte boken som vi måste ha den här terminen. Det var tur att jag köpte den idag för vi har hur mycket läxa som helst som ska göras till på fredag och 98% är från boken.


När jag kom till skolan, mötte jag Theres som jag pratade med en stund innan vi gick in i klassrummet. Det var tragiskt nog den mest oseriösa lektion som jag någonsin har varit på. Jag hann bli riktigt förbannad ett antal gånger, jag trodde man gick i skolan för att lära sig och få hjälp om det var något man inte riktigt förstod. Hmm jag tror läraren har ett helt annat tankesätt, jag tycker hon svamlade på mest hela tiden och var dålig på att lyssna på en del elever. Jag hoppas verkligen att fredag blir en bättre dag i skolan.


När jag hade slutat så hade jag migrän pga allt svammel känndes det som, jag tog ut hunden och la mig i ett varmt bad direkt när jag kom hem, sen stupade jag i soffan en timme.


Nu ikväll så har jag lämnat tillbaks Tarzan och sen hunnit plugga en stund, problemet är att jag är så utmattad så att jag inte riktigt orkar tänka just nu. Men det går över förväntan endå med läxan.


 

Denna bok är det vi använder nu.


Nu funderar jag på att slänga i mig någon smörgås och ta en kopp te innan jag hoppar i säng. Jag vet, jag är duktig på att säga det men endå är jag inte i säng före 23, men ikväll kommer jag nog inte att ha några problem att somna.


Av carriecarrie - 23 augusti 2011 08:02

Som vanligt hade jag svårt att sova inatt, jag fattar inte vad det är med mig. Alle väckte mig 05:20 och ville ha välling, sen var han vaken till 06:10. Jag la mig och sov ca en timme till innan jag gick upp och gjorde mig iordning, innan Alle kom upp lite efter mig. Han har varit helt underbar sista dagarna, det har varit regnit ute men jag har haft min lilla solstråle inne som lyser upp mina dagar trots regnet. Nu ska jag ta ut Vovven och sen göra läxan, men den är ganska simpel. Sen blir det att dra iväg till stan och göra ett ärende innan skolan.


 

Jag hade lite att göra igår när jag försökte somna, ingenting hjälpte så jag låg nog vaken några timmar.


  Alexander försökte hämta nycklarna som hänger i nyckelskåpet ovanför honom, han är dock lite för kort än så länge.


/See you

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards