Alla inlägg den 26 augusti 2011

YES

Av carriecarrie - 26 augusti 2011 20:46

Jag var lite nervös för hur jag skulle fixa läxprovet + att vi fick igen våra brev. Brevet fick jag G på otroligt nog, förhöret gick över förväntan, jag ligger nog mycket bra till i den frågan. Jag pluggade ju lite hemma innan jag for till skolan. Den här skoldagen var mycket bättre än i tisdags, det var mera seriöst idag.


  Vi fick läsa på en stund före vi fick vårat läxförhör, ska bli kul att höra vad hon säger om det på måndag. Som jag var ganska säker på så fick vi läxa nu i helgen också, mycket läxa, jag får plugga på kvällarna när Alle har lagt sig och på måndag innan jag ska till skolan, att plugga när Alle är vaken är totalt meningslöst.


När lilleman slutade idag så for vi till Lise och Robin, barnen var inte på speciellt bra humör, vi gick till coop där dom fick en korv var. Stämningen var inte på topp idag då vi alla nog var väldigt trötta. Men det blir fler dar.


  Alexander på coop, det är vatten han dricker, inget annat. Han får inte läsk, då han inte har bett om det så vill jag hålla honom ifrån det så länge det går. Hittills har han inte klagat.


När vi kom hem så hade vi fredagsmys, jag var jättehungrig så jag ställde mig och gjorde strips, inget avancerat men gott endå. Sen åt vi lite popcorn, Alle körde runt med sin bobbycar i vardagsrummet meddans jag såg lite på tv och kelade med Sky.


 


Nu ska jag plugga.

Av carriecarrie - 26 augusti 2011 07:50

Har nyss lämnat min goa son på dagis. Jag ska vila en stund sen plugga innan jag ska fara iväg till skolan. Jag hoppas verkligen att den här lektionen kan bli mer seriös än den förra, jag hoppas också att vi inte får ett ton med läxor över helgen då jag endå har fullt upp med min son mm.


Jag känner mig hängig, det känns som om det är en förkylning på gång. Jag hoppas jag slipper det eller att det bryter ut snabbt och går över snabbt för jag har verkligen inte tid att bli sjuk, jag har ännu mindre tid att vara hemma med sjukt barn så jag hoppas att Alexander håller sig frisk. Än så länge verkar det inte vara nånting på G för honom...Peppar peppar...


Får ju också tillbaks breven som vi skrev till våra lärare idag, jag vågar inte giss på nånting men kanske kan jag har fått ett g, men jag känner mig tveksam då det kännde så misslyckat när jag lämnade in det. Nåja det får jag ju veta om några timmar.


/See you

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards