Alla inlägg den 2 april 2012

Av carriecarrie - 2 april 2012 09:44

Alltså ibland är det så skönt att bara släppa allting och ta sig en promenad med sin hund. Jag är verkligen en person som inte klarar mig utan hund. Jag har försökt men det är helt enkelt omöjligt. Det är inte så kallt ute som jag trodde det skulle vara. Jag älskar den här vårluften som har kommit nu. För tillfället sitter jag och väntar på alla som ska komma, det ska bli så spännande att se vad dom säger och gör idag. Ska försöka att snabbt hinna plocka undan lite i köket innan alla kommer, Chila är ju som sagt nyrasta så hon klarar sig ett tag.



Jag och min älskade hund, LOVE  .

Av carriecarrie - 2 april 2012 07:51

Jag hade en riktigt mysig morgon med Alexander denna morgon. Vi låg kvar i sängen och hade mysigt innan vi gick upp och gjorde oss iordning.


 


Det bästa med morgonen är när Alexander är go och glad, bästa morgonmyset ever!...


Promenaden till dagis gick också otroligt bra, han var go och glad hela tiden, Chila som följde med är alltid glad. När vi kom in möttes vi upp av Malin som övertalade Alexander att ta av sig ytterkläderna då han inte ville det först. Sen sprang han in och hjälpte henne att duka mm. Jag sa hejdå och gick. Rastade Chila på vägen hem och allting var bra.


 



Men då vi kom hem så välte Lusse krukan som stod på köksbordet, ja jag vet att den inte ska stå där och jag vet att katter river ner saker. Men just denna morgon var det inte läge för det då det ska komma några killar klockan 10 och mäta skåpluckorna mm i köket. Ena stolen fick en dusch då det var vatten i krukan eftersom jag hade vattnat den typ innan vi gick. Lusse fick bråttom därifrån och tur var nog det eftersom jag kände mig aningen förbannad när det hände. Nåja det var bara att torka upp. Efter det satte jag mig här med mitt goda underbara morgonkaffe, det är himmelriket. En lugn morgon med en god kopp kaffe, AWESOME!!!. 

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards