Alla inlägg den 6 april 2012

Av carriecarrie - 6 april 2012 18:39

Jag älskar att vara barnvakt, nog för att lägenheten ser ut som ett bombnedslag med chocklad på golvet och tjaa godis överhuvudtaget mm. Men jag älskar dom här 2 pojkarna. Alexanders bästa vän Eliot är här ikväll, allting går jättebra. Vi har nyss ätit middag, ingen av barnen åt så mycket med då vräker dom i sig onyttigt nu istället, jaa jag vet att man inte ska göra så men nu när det är påsk är det stora undantag.


 


Såhär såg Alexanders rum ut när dom hade lekt där i ca 20 minuter.


Innan Eliot kom så lekte Alle och Chila  tillsammans:


 


 


Kärlek mellan mina underbara familjemedlemar  


Michelle var så gullig när hon kom och lämnade Eliot för hon skickade med ett påskägg till Alle, tack för det  . Men nu fortsätter kvällen och barnen har jätteroligt och härjar på som bara den så nu ska jag gå kolla läget. Jag älskar barn, det får se ut som det gör, jag kan städa imorgon men det viktigaste är ju att barnen får ha roligt.

Av carriecarrie - 6 april 2012 09:14

Idag är det långfredag och vi har inga större planer. Om en stund får jag och Alexander besök så då ska vi bjuda på lite påskfika, annars blir det nog mest hemmapyssel, vi går nog ut ett tag nångång mitt på dagen. Får väl se hur länge vi har besök och om det blir fler som kommer, det brukar ju vara folk här ganska ofta. Jag måste säga att sen jag fick barn så har jag börjat älska påsken, kanske är det för att det är vår och kanske är det för att det är så mysigt att påskpynta med sonen, speciellt roligt är det när han gör saker som man kan ha kvar till nästa påsk och ta fram då. En sak är då säker, idag ska vi sätta oss vid köksbordet och måla påskägg, det är både mysigt och roligt  .


 


Chila är ju bara för go, ibland när jag sitter och skriver kommer hon och lägger huvudet i mitt knä  


Nu ska jag göra iordning fikat för snart får vi gester.


//Kram på er.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards