Alla inlägg den 24 april 2012

Av carriecarrie - 24 april 2012 21:56

Efter att jag nattat min son har jag verkligen inte gjort nånting, jag slog igång en film och åt popcorn till den, riktigt nice om du frågar mig. Hundarna har nyss varit ute på sista rastningen och jag ska lägga mig framför tv:n och se på big brother. Så mycket mer har jag inte att säga ikväll.


 


Sky låg i fotöljen och sov meddans jag såg på filmen, inte kul med kragen men på fredag ska vi fara och ta bort styngen så då blir hon äntligen av med den, min fina katt.


//God natt 

Av carriecarrie - 24 april 2012 19:46

Nu på eftermiddagen så drog jag iväg till Lise och blev där några timmar, vi kom på att det var ett halvår sen vi träffades sist, tragiskt men så blir det när man har mycket att göra på varsitt håll. Grejen var att Lise skickade ett sms till mig och frågade om jag ville ha lite kläder som hon rensat ut, så jag for dit och tog mig en titt på kläderna och självklart följde dom med hem, tack för det Lise  .  Det var riktigt trevligt att vara där och umgås med henne och Felicia, jag har nog aldrig tidigare fått egen tid med Felicia förut så det var roligt att lära känna henne på nytt.


     


Då jag kom hem tog jag och Alexander oss ett ganska långt härligt bad, Alexander somnade nyss och jag pustar ut.


 


Tarzan dök upp här, så nu är det fullt med djur och hår här igen. Ska dammsuga och skura imorgon också, Chila har inte riktigt lärt sig att städa efter sig om man säger så.


//Ha en bra kväll



Av carriecarrie - 24 april 2012 12:40

         


Som jag sa tidigare så for jag till barn med Alexander imorse. Det var provtagning som vanligt till att börja med, det gick ju självklart lika bra som alltid så han fick både en piggelin och en apelsinjuce av dom. Sen fick vi vänta i lekrummet ca 10 minuter innan den andra läkaren kom. Alexander stortrivs i deras lekrum, det är stort och dom har jättemycket saker som han älskar att leka med. Nåja sen när vi gick in på det andra mötet som vi skulle till så började vi med en vikt och längd. Idag väger han 14,8 kg och är 93,5 cm lång AWESOME. Då han var sjuk så länge så rasade han i vikt, ett tag vägde han bara 12 kg vilket är alldeles för lite, så det var en stor lättnad och lycka att se att han faktiskt hade tagit igen det han förlorat i vikt + ökat nästan 3 kg. Efter vikten pratade vi om hans medecinering som går alldeles utmärkt, han har inte haft några anfall på länge nu.


Jag trodde att vi skulle vara färdiga på lassa när vi hade pratat färdigt med läkaren men jag hade fel. Plötsligt meddans vi sitter och pratar i det där rummet jag och läkaren så knackar det på dörren och en annan tjej säger att jag ska stanna för att Erica är på väg så vi kan träffas hos henne idag. Jag förstår först ingenting, Erica är min vän, varför skulle hon prata med en läkare?. Sen får jag veta att Alexanders psykolog som håller i utvecklingsbedömningen har farit hem till oss idag, IDAG????, hon skulle ju komma till oss på måndag. Nåja det löste sig endå, efter en liten stund så knackar Erica på dörren och frågar om vi är färdiga vilket vi var, så Alexander får påbörja sina tester hos henne för första gången. Erica har samma rum som min mamma hade vilket känns lite roligt faktiskt. Det blev inte så jättemycket tester idag eftersom att han redan hade varit på så 2 andra ställen, han var ganska trött men höll humöret uppe. Utav vad jag såg och förstod så klarade han nästan alla testerna som gjordes idag trots att han var så trött.


   


Det var roligt att se att Alexander var så positivt inställd när det gäller Erica. Det måste ju fungera och det var då absolut inga problem alls.


Sen när vi var färdiga där så for vi mot dagis, men då hann tröttheten ikapp honom. Han blev jätteledsen när jag gick, det var jobbigt men det vara bara att ge sig iväg endå. Jag körde och lämnade tillbaks bilen och sen gick jag hem. När jag kom hem tog jag ut Chila innan jag stupade i säng och har sovit till för en stund sen. Så nu ska jag ta en kopp kaffe + lite fil och sätta mig och se på tv en stund innan jag ska göra lite nytta här hemma.

Av carriecarrie - 24 april 2012 07:45

Vi ska bege oss mot barn nu så har verkligen inte tid att sitta här.


 


Alexander säger godmorgon till Chila som är ovanligt morgontrött. Men dom är söta när han klappar henne och säger godmorgon Chila.


 


Chila ser ut som om hon tycker det här med morgon är lite småjobbigt. Men go och glad är hon, jag misstänker att det är nu när hon löper som hon är ovanligt lugn.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards