Alla inlägg under april 2012

Av carriecarrie - 11 april 2012 14:29

Då har kaoset blivit en liggplats för Chila istället.


 


Ny bild  .


 


Bilden från igår   .


Hmm aldrig mera detta kaos, visst är det en enorm skillnad och mycket lättare att hålla rent, det hade ju hunnit samlas en del damm bakom allting. Men nu känner jag mig helnöjd och ska bara njuta med min son och mina djur resten av dagen. Lägenheten är ju fin nu AWESOME  . Självklart finns det saker kvar att göra men en sak i taget, det värsta är iallafall taget nu. 

 

Av carriecarrie - 11 april 2012 13:32

Stort tack till min älskade moder som hjälpte mig att röja undan i mitt sovrum idag + en massa annat. Nu har man skickat iväg ett helt lass med saker, slängt en del och sparat en del i förådet i källaren. Jag skulle verkligen vilja ge min mamma nånting som tack istället ger hon mig nånting:


 


Den här fina blomman gav hon mig idag, då vi inte har träffats nånting tidigare så fick jag den idag, gissa om jag blev glad. Jag älskar växter.


   

Visst är den fin?  


Nu står den på köksbordet och lyser upp. Nu har jag tagit en liten paus för att om en stund dammsuga innan jag tar ett kort på mitt nya rum ha ha. Det blev hemskt mycket större känns det som, jag är mycket glad och tacksam för allt hjälp jag fick, sånt uppskattar jag otroligt mycket.


Av carriecarrie - 11 april 2012 07:47

Återigen är det morgon och återigen följer man rutinen att gå upp, ta pojken till dagis och sen hamna här. Jag har alltås inget nytt att komma med alls denna morgon, för tillfället sitter jag i min myshörna och väntar på att kaffet ska bli färdigt. Kan också upplysa min vänner om att jag har slut pegnar på juppyn så kan ej ringa till någon, har även skrivit det på fb men för er som inte har varit inne på den så talar jag om det här. Den fylls mest troligt på nu på måndag då jag får pengar. Jag är sjukt trött, ska kanske gå vila en stund till. Hunden är nyrastad, katterna sover och jag funderar på att ta mig en powernap med katterna, men först kaffe såklart  .

Av carriecarrie - 10 april 2012 22:21

Efter en underbar dag så borde jag hoppa i säng men tror jag har druckit för mycket kaffe nu ikväll då jag känner att jag omöjligt kan somna. Har haft det riktigt mysigt med Chila och Sky ikväll, Lusse har sovit i min säng. Vi andra satt i soffan meddans jag såg på 112 på liv och död och sen efter det mannen som talar med hundar.


   


Min älskade Sky som njuter i min famn  .


 


Chila frågar om vi ska gå ut med den där blicken  .


Så nu är hunden nyrastad och tiden börjar säga att det är dags att hoppa i säng. Så jag tänker göra det och lägga mig och läsa den här boken:


 


Jag har lånat den av Jennie så det kanske är dags att sätta igång att läsa den så hon kan få tillbaks den nångång. Hade som inte tid att sätta mig och läsa när jag pluggade för då var det så mycket annat som behövdes.


//God natt

Av carriecarrie - 10 april 2012 20:24

Hejsan  .


Visst blev det lite mysigare nu på mitt databord?


 


Det tycker åtminstone jag  . Dock är det lite synd om min jukkapalm som katterna har smakat på lite för mycket, skitkatter. Får hoppas dom lämnar den ifred nu när den står där. 


 


Det här berget ska bort imorgon, ska bli sååå skönt att bli av med det. Imorgon ska ni få se mitt nya sovrum, YES!.

Av carriecarrie - 10 april 2012 19:08

Då sonen sover och katterna också har somnat för tillfället så passar jag och Chila på att ha kvällsmys i soffan:


 


Hon är verkligen go min älskade vovve specielllt också nu då hon är så lung.


 


Puss på dig matte  


Efter att ha myst en stund så ska jag nu bara få undan lite mer, imorgon ska jag röja undan kartonger mm från mitt sovrum så det äntligen får se ut som ett sovrum, jag har redan nu städat bort från databordet. Jag har hamnat i en städperiod utan dess like alltså. Jag har blivit less på att ha det stökigt och hålla på må dåligt över det. Nu ska jag ta en riktigt omgång i lägenheten så det blir lättare att städa i framtiden, jag menar vem vill ha det stökigt liksom?. Ska också rensa ut leksaker som Alexander inte leker med längre, en del kommer jag att spara och andra kommer jag att skicka iväg. Jag tycker det är så svårt att sortera ut saker, det blir ju så personligt på något speciellt sätt, det är ju mitt barn som har fått allting och lekt med allting. Nåja jag vill inte sluta som dom i programmet maniska samlare direkt, gud vilken mardröm, så det är bara att få undan och gå vidare även om vissa saker kan bli svårare än andra att sortera ut och skicka iväg.


//Ha en bra kväll. 

Av carriecarrie - 10 april 2012 17:24

Direkt då jag hämtat sonen på dagis så blev det bus hemma, jag som var så trött fick ny energi när han kom hem. Vi hittade en par gammla fotbollsglasögon som han försökte sätta på mig gång på gång meddans han skrattade åt mig. Han försökte även sätta på Chila dom men hon ställde inte upp på det.


       


Tjaa inte direkt vackert men roligt hade vi. Sen var det dags att börja med maten, Alexander åt inte speciellt mycket men jag får vara tacksam för dom tuggor som han tog. Nu sitter han i badet, Chila ligger i sackosäcken och tuggar på en sak hon fick och Lusse har suttit i fönstret och sett på när vi har busat och ätit mm.


   


Tur att katterna är lugna åtminstone då vi andra har busat och haft kul.


 


Go och glad pojke  .


 


Galen och knäpp morsa. Men jag tycker man ska ha barnasinnet kvar då man har barn. Jag älskar att leka med min son då han ger mig sååå mycket glädje och kärlek som tack för det.


Av carriecarrie - 10 april 2012 14:17

Tjenare alla underbara läsare..


Idag sov jag bort hela förmiddagen då sonen är på dagis. Kan ärligt säga att det är ganska skönt att vardagen har kommit tillbaks igen. Då jag sovit till klockan halv 12 så drog jag iväg till stan och mötte Rosita som var på Specsavers, hon var där på en synkoll och jag var där och bokade en tid för en synkoll då jag ska skaffa mig linser tror jag, har inte bestämt mig men det känns som att det börjar bli dags för det. Är ju bra om man kan se vad man göra, nu har jag inte jättedålig syn men ögonen är något man vill ska fungera hela livet.


   


Det är ju lite roligt att prova olika glasögon om inte annat bara för skojs skull. Rosita blev fin i dom som hon ska ha, själv passar jag bara i en del sorters solbrillor, därför vill jag ha linser och inte glasögon, jag har provat tidigare och tro mig, det passar verkligen inte på mig.


Efter det bjöd Rossan mig på lunch på lilla kina, vi har ätit där några gånger nu men man tröttnar som aldrig på det stället. I Skellfteå finns det väl inte allt för mycket matställen att välja mellan. Efter en härlig stund på stan med Rossan så for vi hem till henne och drack kaffe innan jag for hem och hon gick och hämtade sin tös på dagis. Nu ska jag chilla en liten stund innan jag ska hämta min son.


 


Ibland behöver man egen tid tillsammans  .

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards