Alla inlägg den 10 januari 2012

Av carriecarrie - 10 januari 2012 19:54

Alexander är hemma igen, han kom hem klockan 18 och det har gått jättebra att ta hand om han själv ikväll. Han fick ett bad när han kom hem:


 

   .  

Lyckan är total hos oss båda   .


Han somnade ganska snabbt när han gick och la sig. Sen ringde Rossan som gav mig en underbar nyhet!!!. Från och med nu så kommer Tarzan att bo här från tisdagkvällar till fredagkvällar... YES  .  Kan det blir bättre?, jag har sonen som jag älskar, jag har katten som jag älskar och nu kommer jag att ha hunden som jag älskar boende hos mig några dagar i veckan åtminstone 1 år frammåt. Gud så roligt, det här behöver jag verkligen, livet är verkligen underbart. Tack Rossan, tack för att du låter mig ta hand om Tarzan, den finaste hunden på jorden:


   

     .

Av carriecarrie - 10 januari 2012 15:27

Har tagit det lugnt i stort sett hela dan, jag var ute med Tarzan på en vända mitt på dagen. Det var riktigt härligt att komma ut och röra på sig igen, vi tog dock inte nån jättelång promenad. Alexander kommer hem runt 18 så före det ska jag vila och sen ta ut Tarzan igen. Ska ta en filtallrik meddans jag ser på Unga mödrar klockan 16:05.


Jag var och tog en fika med min mamma och pratade med Linnea på telefon till och från, hon hade tappat bort sin börs, jag frågade på Maxi eftersom jag endå var där om dom hade fått in den, jag letade i bilen och kollade om hon hade tappat den där, men ingen börs. Pratar med henne igen och säger att jag inte har hittat den, avslutar samtalet och känner efter i jackfickan och där låg den, dudé hur hamnade den där?. Jag måste ha tagit den igår då hon sa att hon hade lämnat den i vagnen, jag ringde upp till henne direkt, det var en stor lättnad för oss båda när den kom fram. Det ironiska var att jag hade den hela tiden men inte hade en susning om var, mitt minne är inte alltid det bästa.

Wow

Av carriecarrie - 10 januari 2012 11:25

Jag gick upp 10:45 idag , tog en kopp kaffe och hamnade framför tv:n. Jag är fortfarande vaken, jag ska äta nånting innan jag beger mit ut på en runda med Tarzan. Vars den promenaden sen slutar har jag inte bestämt ännu, kanske hemma hos mig eller hos någon annan.


Jag måste ha sovit ovanligt bra inatt eftersom jag inte är trött, wow, jag som alltid brukar vara trött och sova bort i stort sett hela dagen. Kanske sover man bäst när man sover helt själv i en säng, hmm beror nog lite på vems säng och hur stor den är.


Idag kommer jag att försöka få undan det sista hemma hos mig, nu är det ju bara jag här, sen ska jag göra allt jag kan för att få hem min son. Hoppas jag orkar ta hand om han själv nu, är lite osäker men ska försöka. Annars får väl jag och han sova hos någon till jag orkar, jag vill inte vara utan honom nå mer. Måste ringa några samtal idag också, annars ska jag bara chilla, få undan och njuta av lugnet. Mina vänner har börjat plugga, prya, jobba igen efter att ha varit lediga, själv är jag fortfarande ledig och det är faktiskt skönt att jag inte började igår. Några dagar till sen är jag redo!.

Av carriecarrie - 10 januari 2012 00:23

Jag är ovanligt glad inatt fast jag är ensam för första gången sen allting hände. Olle for hem,, Alexander är inte heller hemma, det är bara jag, Tarzan och Sky. Jag har lyssnat på musik och druckit te, jag är trött. Jag är lycklig, jag är en vinnare, jag är en överlevare, jag har en son, jag har en katt, jag har vänner, jag har familj, jag har ett liv!


På torsdag börjar skolan, jag väntar med spänning på vad som ska hända då. Samma lärare, hmm jag är inte helt positiv till det, men kanske går det bättre den här terminen. Vilka kompisar får jag då? inte en susning men det ska bli spännande att se. Jag har nånting att se framemot, jag tror på mig själv, jag ska klara det här den här gången. Jag hamnar fortfarande i svackor, men det gör vi alla ibland. Whats dosent kill you make you stronger!!!  Dudé jag är ju helt knäpp, det kan jag leva med.


//Sleep well!.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards