Alla inlägg den 12 januari 2012

Av carriecarrie - 12 januari 2012 22:22

Jag sitter här och tänker på morgondagen. Jag har ju sagt tidigare att det är idag jag skulle börja skolan, men jag hade fel det är imorgon. Dock börjar jag 12:50 och går till 13:50 så det är ju bara en timme. Då jag redan har gått halva kursen en gång så vet jag ju ungefär vad det är som väntar, dock har jag inte en susning om vad jag får för kamrater och det är alltid spännande att se. Vem vet vad framtiden har att ge?, kanske man träffar någon, kanske man får nya vänner, kanske klarar jag att få det betyg som jag vill ha. Imorgon gäller det... AWESOME!!!. Men än så länge är det bara torsdag och jag måste hoppa i säng, hunden är nyrastad och filmen är slut.


//God natt

Av carriecarrie - 12 januari 2012 19:21

Den här eftermiddagen har jag spenderat hemma med min son, det var full fart så vi gick in i hans rum och lekte. Vi ritade, lekte med hans spis som alltid och lekte med duplot. Vi byggde ett torn tillsammans:


 


Riktigt högt, han skrattade när det råkade välta. Får se om man lyckas få det så högt att det når upp till taket, om vi sammarbetar som vi gjorde idag kanske det går.


 


Vi busade i hans säng också, jag lyckades få den här otroligt fina bilden på honom. Jag funderar på att skriva ut den och förstora den och göra en tavla som jag ska ha i mitt rum eller vardagsrummet.


Men nu har lugnet lagt sig igen, sonen har gått och lagt sig och sover nu. Själv ska jag ta en kopp te och sen ta ut Tarzan, kanske ser nån film, om inte så blir det en tidig kväll.


//Kram kram

Av carriecarrie - 12 januari 2012 13:55

Det blev en härlig promenad till solbacken med Tarza, jag gick in på Maxi och köpte kaffefilter sen gick vi hem igen. Det var helt underbart ute:


 


Jag älskar när det inte snöar och inte är så speciellt kallt, jag hade nog gått längre om inte kroppen hade börjat säga ifrån. Men både jag och Tarzan njöt av denna härliga promenad i detta härliga väder:


   


Nu när man kom hem känner man sig ganska trött och har ont så det blir att ta smärtstillande och sen sätta sig med en kopp kaffe i soffan en stund nu innan man ska hämta sonen på dagis. På tal om dagis så fick jag hem en fet räkning som jag måste betala för december månad. Det måste ha blivit något fel nånstans eftersom jag inte ska behöva betala för att ha honom där pga min låga inkomst. Hmm får väl ringa och prata med dom på kommnunen.

Av carriecarrie - 12 januari 2012 07:43

Var och lämnade sonen på dagis för en stund sen. Han väckte mig bara några sekunder före larmet satte igång, bra tajming. För att kunna ta det lugnt och ha mysigt med honom på mornarna så har jag börjat ställa larmet på 06:45 för då slipper vi stressa iväg. Han var go och glad nästan hela tiden, jag tror han var trött för han blev lite ledsen när vi skulle gå iväg, men det gick snabbt över då han fick åka pulka och ta med sig sin boll.


 


En trött kille på pulkan, han ser inte jätteglad ut men var nöjd när han satt där, sen när vi kom fram var det inte heller några större problem med att lämna han. Så nu ska man väl ta det lugnt en liten stund och sen ta ut Tarzan när  det blir ljust. Det är så mycket trevligare att gå en promenad då, så kanske man ska passa på att äta nån typ av frukost meddans man väntar in ljuset.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards