Alla inlägg den 29 maj 2012

Av carriecarrie - 29 maj 2012 21:51

Den här tisdagen har jag bara unnat mig själv att ha roligt efter mötet med Alexanders bhvp som berättade sin bedömning om honom. Det var ett bra möte som gav mig viktig info om min sons utveckling. Direkt efter mötet så körde jag till Linnea och var där tills jag skulle hämta min son på dagis. Blev även bjuden på lunch där, tala om att den tjejen passade upp mig idag, sen när jag sa hur gullig hon var som gjorde det så sa hon bara: ja men det förtjänar du gumman, du som har det så jobbigt nu. Alltså såna vänner som Linnea växer inte på träd, jag har verkligen haft tur som har träffat denna goa tjej.


   


Självklart hade jag dogsen med mig dit, men vissa stunder var dom mer vilda än tama, men roligt hade vi allihopa.


                       


Tillsut la dom sig ner. Jag brukar inte låta mina hundar busa inomhus, men jag antar att det gjordes ett undantag idag utifrån bilderna.


Direkt efter jag hade varit där och sen farit och hämtat sonen så bar det av till nästa vän som väntade på oss.


 


Den här goa tjejen bjöd på middag, barnen lekte inte speciellt mycket med varandra idag, men så länge dom inte bråkar så är ju allting lugnt.


 


Vi blev inte där så jättelänge, jag trodde hundarna skulle vara slutkörda när vi kom dit men nog hade dom ork endå. Dock var vi ju inte där så speciellt länge. Så sen när vi for därifrån så blev det ett sista stopp på vägen hem då vi svängde förbi Michelle och Eliot en liten stund. Men då fick dogsen vänta i bilen. Båda barnen var ganska trötta så det blev ju en del bråk, jag stannade bara och tog en kopp kaffe innan vi for hem.


 


Barnen bråkade bla om den där bilen som Alexander sitter på. Vi gick in med dom då det blev jobbigt för dom att bråka och för oss att gå emellan hela tiden. Nåja en kort stund är ju alltid nånting. Nu sover pojken och jag har städat undan en del, ska fortsätta imorgon. Ska nog hoppa i säng jag också om en liten stund.


//Ha en bra kväll.

BVC

Av carriecarrie - 29 maj 2012 09:39

Då har man varit på 3 års kollen på bvc. Hans längd och vikt var precis som det skulle, han följer sin kurva exemplariskt. han väger nu 14.9 kg och är 96,5 cm lång. Otroligt så stor han börjar bli nu. Han fick göra en del tester där också, bla kolla på bilder som han skulle beskriva + rita och sen prata med Monica rent ällmänt. Han var inte riktigt på humör för allting men i det stora hela så gick det nog ganska bra faktiskt. Så det känns riktigt bra faktiskt.


Nu ska jag passa på att städa undan det jag hinner innan jag ska vara på nästa möte hos Erika klockan 10:30. Men mycket hinner man ta på ca 30 minuter. Ska bara dricka upp mitt kaffe och ringa till Linnea eftersom vi hade tänkt ses idag. Ska jag dit så tar jag dogsen med mig, annars får dom vara hemma meddans jag är på mötet.


// See ya!

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards