Alla inlägg under november 2011

Av carriecarrie - 27 november 2011 14:16

Ja idag är det första advent och här håller vi på att städa och ska börja plocka fram julsakerna. Olle är för tillfället och köper skrovmål till oss från frasses, Alexander dammsuger och jag tar bara en liten paus då jag slänger in ett inlägg. Jag väntar också på att bilen ska komma hem så jag kan fara och hämta Erica som ville komma hit en stund. Trevligt trevligt. Livet är underbar bortsett från illamåendet som jag inte kan bli fri ifrån. Jag bad faktiskt Michelle att köpa ett g-test så man får väl se om det kan vara något sånt som spökar, inte för att jag tror det men det kan vara skönt att få veta säkert.


Nu kommer Olle med maten.


//See you

Av carriecarrie - 26 november 2011 11:39

Jag har varit riktigt dålig på att blogga dom sista dagarna. Jag har inte haft orken att sätta mig här. Men nu ska jag försöka bli bättre igen.


Jag förstår att många undrar hur det har gått för han som låg på intensiven. Jag kan direkt säga att han överlevde och har fått komma hem nu. Så allting gick bra tillslut. Dock får han åka på extra undersökningar mm efter det som hände. Jag vill dock inte berätta vad det var som hände eller vem det gäller.


Nu sitter jag här i min lägenhet, jag har fått sovmorgon. En kompis till mig är här och tog hand om Alexander hela morgonen, jag behövde sova. Men jag mår sjukt illa, har mått illa till och från sista tiden, det har jag ju nämnt tidigare. Hmm borde försöka ta reda på varför om det inte ger sig.


Den här dagen vill jag bara ta det lugnt, eller jag kanske ska säga den här helgen. Jag var bjuden på fest ikväll och först hade jag tänkt gå dit men nu känner jag att jag varken vill eller orkar. Jag vill bara ta det lugnt med min son. Jag fick upp ögonen för mycket när allting hände med min kompis.


Livet hänger verkligen på en skör tråd, på bara några sekunder kan livet ta slut eller förändras för alltid. Man ska absolut inte ta livet så självklart. Efter det som hände kommer jag att njuta av mitt liv tillsammans med min familj och mina vänner. Kanske fick jag upp ögonen och började se på livet på ett helt annat sätt.


Allt jag kan säga nu är att jag lever, han lever, min familj lever, mina vänner lever. Tack för det.


Var rädd om livet, man vet aldrig när det tar slut.


//Kram på er

Av carriecarrie - 23 november 2011 19:54

Jaa där ligger du nu, vi åkte in med ambulans vi var på akuten några timmar där dom gav dig dropp. Du fick medecin men blev inte bättre. Nu ligger du på intensiven, jag är så orolig för dig.


    Jag stannade hos dig tills jag var tvungen att fara hem för att ta hand om min son, men jag orkade inte ta honom ikväll. Mina tankar är runt dig hela tiden, min oro för dig. Det är först nu jag kommer på mig själv med att faktiskt älska dig på något sätt som jag inte visste om innan.


Lova att du kommer tillbaks till livet. Lova att du blir frisk.


 

  Ska ut och röra på mig, jag blir tokig av att bara sitta hemma. Jag kanske far tillbaks till sjukhuset och sover hos dig på intensiven inatt. Personalen sa ju att jag fick komma tillbaks.


Förlåt mig.

Av carriecarrie - 23 november 2011 11:22

Då  har man haft ett trevligt besök av min moder och min mormor. Det var hemskt trevligt att sitta och prata med dom en stund. När dom plingade på dörren hade dom med sig skorpor som dom hade bakat, jag älskar mormors mandelskorpor söta och goda, mums. Jag bjöd såklart på kaffe innan vi tog plats i soffan. Sonen är ju på dagis vilket var skönt för mig då jag verkligen kunde få lite vuxentid med dom andra.


Det är ju inte alltför ofta som min älskade mormor är i stan så det var några väldigt värdefulla dagar. Jag älskar min mormor, hennes sätt att vara på mm. Hon är så pigg och glad, men kan också vara så bestämd och är tydlig med vad hon tycker och tänker. Jag hoppas verkligen hon kommer tillbaks och hälsar på igen. Jag önskar att hon fanns för alltid, hennes sambo gick bort nu i somras. Jag hoppas hon får vara kvar hos oss många år till, något annat vill jag inte tänka på.


Nu om en timme ska hon ta flyget hem till Stockholm igen, jag vill bara följa med henne. Men det lutar ju åt att vi far dit om en månad så jag får väl försöka ha lite tålamod.


Nu ska jag starta en tvättmaskin och sen ta plats i soffan och chilla en stund till.


Av carriecarrie - 23 november 2011 07:34

Alexander väckte oss klockan 5 imorse och var pigg, han var också extremt hungrig inatt fast han hade ätit bra till middag mm igår. Han drack 3 stora och en liten flaska välling från det att han gick och la sig till att han skulle gå till dagis.


Nu har jag inte en susning om vad jag ska göra för stunden, det blir nog att ta en kopp kaffe och känna lugnet. är helt slut, dels för att det blev sent inatt efter mitt utbrott och dels för att någon var ledsen över en sak. Men what to do???.


Jag är bara trött, inget annat. Ska ringa till Michelle lite senare och få ett besök av min mormor som kommer hit innan hon far hem till Stockholm senare idag. Måste bara ta det sista av städningen.


//See you

Av carriecarrie - 22 november 2011 21:44

Ibland vore livet lättare som katt, jag tittar på mina katter och avundas dom ibland faktiskt. Inga bekymmer, inga hot, ingen fara, inga bråk (förutom med varandra). Inga slag under bältet, dom häver inte ur sig saker som dom ångrar sekunden efter mm.


Jag fick nyss ett utbrott, jag blev så förbannad på en person. Jag sa saker i stridens hetta som jag kanske inte skulle ha sagt. Jag vill inte gå in på vad men allt som jag sa kom nog mycket pga av annan ilska men också på ilskan som jag kännde för den här personen, pga att den här personen gör mig förvirrad och jag kan inte för mitt liv förstå hur personen fungerar.


Nog om det.. Dewey har farit hem, fick också träffa Liias mamma för första gången, gud så gullig kvinna  


Lite bilder:


         


Sov gott alla som kan. Jag har tagit en snus och håller på att lugna ner mig efter mitt utbrott. jag vet att jag och den här personen verkligen borde försöka rensa luften mellan varandra så vi får klarhet i en del saker. Men samtidigt vet jag inte om jag orkar det just nu eller äns vill.


Anyway.. nu ska jag vara social, har ju besök inatt också.

Av carriecarrie - 22 november 2011 17:08

Denna dag har varit lugn, har sovit mestadels av dagen då jag är helt slut efter helgen och gårdagen. Men var trots all min sömn upp en vända på solbacken och köpte medecin till sonen. Mötte Michelle däruppe så det blev en korvmeny och kaffe tillsammans innan vi promenerade hemmåt.


var riktigt trevligt med sällskap på solbacken. Sen när jag kom hem läste jag ut boken. Det var en fantastik, hemsk, gripande historia om en tjej och hennes liv. Men klart läsvärd och jag tror absolut att den kan hjälpa många som är i Tessans situation.


Hursomhelst när Alle hade slutat på dagis var det en glad kille som kom hem och var med mig, vi åt korvstroganoff till middag och nu är det mys som står på listan innan han ska sova. Han ska få ett bad ikväll också.


  Liia glömde sitt diadem här så det har Alexander haft roligt med. Sötkillen min  .

Av carriecarrie - 21 november 2011 17:46

Så har måndagen susat förbi. Det är otroligt vad fort tiden går, om en vecka är det ju första advent, jösses man hänger ju inte med alls. Dagen för min del har varit relativt lugn.


Nu för en stund sen kom jag hem ifrån mina föräldrar som bjöd mig och sonen på middag. Farsans mat är verkligen utsökt god, sen en efterrätt som bestod av fruktsallad på det, gott gott. Jag tror dock att han gjorde det lilla extra idag eftersom att min mormor från Stockholm är och hälsar på här, tyvärr far hon hem på onsdag så man får försöka ta vara på tiden vi har tillsammans. Det tillhör ju inte direkt vanligheten att hon kommer hit. Imorgon kommer hon och hälsar på hos oss, hon har ju aldrig varit här så det ska bli kul att visa henne sin egen boning  .


Vad ska man då har för åsikt om snön denna vinter?


  Hmm jaa lite vitt är det ju just nu men det skulle ju vara mysigt om det kunde komma lite mera snö.


En sak som då inte alls är lika rolig är att min abs på bilen har  lagt, jag märkte det när jag var påväg hem från solbacken och halkade med bilen. Abs:en fungerade inte alls, jag kunde inte styra överhuvudtaget. Fan att det skulle hända nu, men jag har vetat länge att det skulle komma. Ska dock fara och prata med firman nu i veckan och höra om det går att laga den eller om det är dags att börja spana efter en nyare bil. Jag gillar min bil så jag vill helst inte behöva byta men what to do, what to do??.


Jaa man får väl se vad som händer, men nu ska jag gå vara social med min vänner som är här ikväll.


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards