Alla inlägg under november 2011

Av carriecarrie - 2 november 2011 07:39

Imorse vaknade vi som alla andra mornar, Alexander var på bra humör så vi hade riktigt mysigt innan jag lämnade han på dagis. Men när jag tog av han blöjan den här morgonen så sa ha kissa och gick fram till toan, jag tog fram pottan men den skulle han inte sitta på så jag tänkte att han kunde få prova sitta på toan den här gången. Där satt han överlycklig och kissade för första gången, jag blev också glad då det alltid är något speciellt med den första gången. Sånt här är ju alltig roligt att ha kvar i framtiden när det har hänt första gången, jag är ganska säker på att han bestämde sig för att dumpa pottan då han såg att Elina satt på toan hos Camilla.


Barnen växer och blir äldre, det händer något nytt varje dag.  Men nu är han på dagis, mammas stora kille. Själv ska jag bara ta det lugnt idag och städa mm. Kanske får man ett besök lite senare eller om man själv far till någon.


Av carriecarrie - 1 november 2011 07:42

 


Jaa såhär såg det ut när jag lämnade sonen på dagis imorse. Tiden visar en timme fel ser jag då det nu är vintertid, måste ställa om tiden i kameran. Gräset är fortfarande grönt, var är snön?. Jag trivs ju som fisken i vattnet när jag slipper stå och ta bort snö från bilen innan jag ska nånstans, men för det saknar man ju endå den vita vintern. Ska det vara vinter och kallt så ska det vara snö också. Nu är det ju fortfarande varmt ute, vilket är helt ok för mig då jag gillar värme mer än kyla. Det är fortfarande + grader ute på dagarna, på nätterna är det dock minusgrader. Hmm får känslan av att det kan bli en intressant vinter.


Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta innan det blir dags att bege sig mot Camilla  .


 


Ego som alltid  .


// Ha en bra dag!.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards