Alla inlägg den 22 september 2011

Av carriecarrie - 22 september 2011 21:52

Jag har inte mått så bra idag som jag berättade i det förra inlägget. Men jag for till Rosita trots allt och hon och jag tog en härlig promenad med Tarzan i renget. Sen for vi in till stan och käka på Tatung innan vi drog vidare till Söder. Vi for först till Myrorna men hittade ingenting som var speciellt spännande, så vi gick vidare till Jacks där jag köpte en fin ljusstake till Rossan och lite annat till mig. Sen drog vi vidare till Solbacken där jag handlade det nödvändigaste, allt annat fick vänta. Sen var det min tur att bli överasskad då Rossan köpte ett örngott till mig som det står världens bästa mamma på.


Det är alltid kul när man får höra att ens kompis tycker att man är en supermorsa till sin son, jag gör mitt bästa som alla andra men det värmde att få höra det och att få ett så fint örngott av min bästa vän.


 

Här sitter Rossan på Tatung, det var riktigt gott med lite utländsk mat, men personligen tycker jag nog att LakkaPää gör godare mat, dock med mindre utbud.


Anyway efter att ha fläng runt med Rossan drog vi som vanligt hem till henne och hängde där. Sen hämtade jag min son på dagis som var pigg och glad, så vi for tillbaks till Rossan och lekter med barnen som bla fick rita vilket dom tyckte var skoj.


Sen var det egentligen dags att fara hem och laga nån middag men då jag mådde pyton så for jag till mina föräldrar och pratade med farsan, sen ringde jag 1177 som självklart skulle skicka mig till akuten. Men hallå... Det finns väl gränser tänkte jag och ville först inte fara dit. Men som vanligt blev man ju övertalad av dom, det gick ganska fort den här gången, det vara bara en liten grej som strulade, vill inte gå in på vad. Nu är allt bra igen, eller kommer att bli.


Sen tillbaks till mina föräldrar som hade sparat lite mat till mig efter middagen som Alle då fick äta hos dom meddans jag var på akuten. Var ju skönt att jag slapp laga nått till mig då klockan var ganska mycket när jag väl kom hem med sonen.


Jaa hittills har allting varit sådär men då nu ikväll då jag skulle byta på Alle tyckte jag att han kändes varm, tog en temp, 39,5 graders feber. TACKA FAN  FÖR DET!!! Bye bye provet, bye bye Leos imorgon mm. SATAN, jag missade ju förra provet också. Men det är bara att stanna hemma med sjukt barn imorgon. PISS!. Ursäkta min otrevlighet, men hans feber kunde inte förstöra mer för mig nu.


Nåja inte mycket att göra åt, jag trodde verkligen inte att han hade så hög feber då han var så pigg.


 

Här sitter han i bilen tidigare idag, jag hade aldrig kunnat lista ut att han hade feber. Men han har ju haft hosta till och från. Nu sover han i vilket fall som helst, innan han la sig fick han sin vanliga medecin, Ipren + hostmedecin. Imorgon ska jag ta en promenad med han i vagnen och köpa apelsiner och mer Ipren på solbacken, frisk luft behöver han fast han är sjuk. Fick ju en nyare vagn av min moder som ska användas för första gången imorgon.




Av carriecarrie - 22 september 2011 07:29

Alle väckte mig nångång inatt och hade svårt att somna om, då jag gick runt som i en dimma har jag ingen aning om vad klockan kan ha varit, han svepte en flaska välling sen fick han ett blöjbyte, när jag då trodde att han skulle somna om som han brukar göra så ville han ha mera välling. Jag gick in i köket och gjorde en flaska till, till han, men då jag då går in i hans rum har han somnat, jag smyger ut därifrån och stupar i säng.


Sen väckte han mig 6:40, då det bara var 5 minuter kvar innan larmet så gick jag upp och gjorde mig iordning meddans han fick dricka upp vällingen som jag gjorde inatt.


  En glad liten kille med flaskan i munnen  .


Nu ska jag återigen sätta mig med läxan, jag mår inte alls bra idag. Det känns verkligen som jag är på väg att bli sjuk. När jag skulle byta på Alle imorse så spydde jag som en gris, inte för att jag bytte på honom utan för att jag helt plötsligt kände någon jätte hemsk smak i munnen, jag fattar ingenting. 


Anyway så sitter jag här med mitt kaffe nu, tänk att kaffe kan vara så gott. Ska kanske passa på att vila en stund, jag har ju lovat att plugga med Rossan idag. Måste dammsuga också, jag ska titta på min egen dammsugare, funkar inte den så får jag fara och låna mina föräldrars dammsugare igen.


/See you.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards