Alla inlägg under augusti 2011

Av carriecarrie - 20 augusti 2011 23:46

Det har varit en mycket trevlig och annorlunda kväll, vi hade riktigt skoj tillsammans hela gänget. Erica hade gjort en jättegod middag och jättegoda välkomstdrinkar, det var verkligen bra jobbat av henne att lyckas få till den här festen, stämmningen var på topp och alla verkade trivas.


  Michell och Linnea på väg till festen...


  Madde, Jana och jag..


  Linnea och Jag..


  Skål!


  Världens bästa Michell...


På bilderna hade dom felsta fått i sig en del alkohol, men som sagt det var mycket trevligt att vara där. Michell drog iväg lite tidigare, men då jag själv skulle hem och ta ut Tarzan så for jag lite efter henne. 


På vägen hem svängde jag förbi Håkan mfl där Michell var. Jag var bara där en kort stund innan jag traskade vidare hemmåt. Så nu har hunden varit ute, jag funderar på att äta något innan jag kryper till kojs då jag är jättehungrig.


/ Bye bye

Av carriecarrie - 20 augusti 2011 15:18

Denna dag har gått väldigt fort hittills, jösses alltså, snart kommer tjejerna och jag har inte hunnit dammsuga eller duscha. Typiskt mig, i värsta fall får jag hoppa över dammsugningen.


Anyway så är hunden iallafall nyrastad och pojken hos sin mormor till imorgon, så allting är frid och fröjd i den frågan. Man kan väl inte hinna med allt helt enkelt.


  Tarzan fick syn på något i buskarna när vi var ute och gick, jag kunde aldrig se vad han såg.


Nu blir det en snabbdusch innan dom kommer  .


Av carriecarrie - 19 augusti 2011 21:14

Känner mig död efter denna dag, jag har dock inte gjort speciellt mycket. Då Rossan hade varit här så vilade jag en timme, sen tog jag bilen och drog iväg till Linnea med hund och barn. Vi hade riktigt trevligt några timmar, kvällen avslutades med filmen en amerikansk varulv i Paris och lite popcorn.


Nu sover lilleman och själv ska jag också hoppa i säng, jag hoppas på få lite sovmorgon imorgon då det blir fullt ös hela dan och kvällen  .


 .


/Sov gott

Av carriecarrie - 19 augusti 2011 13:03

Då var man hemma igen, jag funderar på att lägga mig och vila en stund innan jag tar ut Tarzan och sen hämtar Alle på dagis.


Uppropet gick bra, det var som tidigare samling i aulan. När det var färdigt ringde jag till Rossan som hade försökt nå mig under uppropet, vi beslutade oss att fara till Solbacken tillsammans, det blev dock ingen storhandling, men trots att jag bara köpte frukt och fil så avslutade vi med en korvmeny var, det är oftast något jag tar när jag storhandlar. Efter det for vi hit och såg en film. Nu har Rossan gått hem, Tarzan och Sky ligger och sover, jag har tänt doftljus i alla rum i lägenheten nu, det doftar himmelskt här inne.


Sky blev överlycklig när hon såg Tarzan, Tarzan blev dock inte lika glad när han såg henne vilket går att förstår då hon är på han hela tiden. Jag får nog stänga in henne lite då och då.


Nää nu ska jag vila en stund...


  Min fina Sky  .


Av carriecarrie - 19 augusti 2011 07:39

God morgon!


Vaknar återigen till regnet, men det är ganska mysigt att sitta inne och höra hur regnet smattrar mot sovrumsfönstret. Alle väckte mig 6 och ville busa, jag var inte lika pigg på bus så vi gick och lekte i hans rum en liten stund.


Jag lämnade han på dagis 07:30 denna morgon då det är upprop på skolan 08:30. Det ska bli riktigt kul att se vilka som kommer på uppropet då man själv har hunnit gå skolan en termin, man får väl se om man känner igen någon.


 

  

Min glada son på dagis med sin favoritfröken Kerstin och en kompis, han kom på att han hade glömt att ge mig en kram innan jag skulle gå. Jag fick kramen, sen sprang han in och lekte med Kelly, själv fick jag ge mit ut i regnet igen, det är tur man bor så nära.


Nu ska jag packa ner lite i väskan så jag kan notera vad som sägs på uppropet.


/See you later

Av carriecarrie - 18 augusti 2011 19:54

Jag hittar fortfarande inte laddaren till min kamera, jag har sökt men kan inte förstå vars den har tagit vägen.


Vad har då skett denna dag?.. Förmiddagen var lugn, jag dammsög bara och plockade undan lite saker, sen tog jag ett bad och efter det tog jag en powernap på en dryg timme.


Eftermiddagen spenderade jag med min son, hans farsa och Lise och Felicia, vi hade riktigt trevligt hos Lise där vi satt och fikade mm. När vi var hos Lise så ringde dom från dagis och frågade om Alle hade fått med sig fel sockar, det var ju inget som jag direkt hade tänkt på att kolla efter när jag hämtade han, men då när jag tittar på dom så ser jag att det inte är hans sockar, han hade fått med sig Liams sockar hem, personalen måste ha satt på han fel, nåja det är sånt som händer, vi ska byta tillbaks imorgon.


Ikväll blir det att chilla framför tv:n med en kopp te och mys med Sky. Det blir en tidig kväll ikväll då jag är helt slut. Trolig orsak till min trötthet är nog vädret.


Då jag inte kan lägga ut nån ny bild just nu får ni nöja er med en som är några dar gammal...


 

Ni märker säkert att jag har peruk på mig, det var när vi var hos Michell och testade kläder mm för maskeradfesten på lördag. Men Alexander är söt   .



/Ha en bra kväll!

Av carriecarrie - 18 augusti 2011 07:47

God morgon alla därute!


Jag hörde att det skulle bli fint väder idag, men återigen vaknar man till regnet. Jag ska inte klaga då jag trots vädret har haft en underbar morgon med min busiga son och min fina katttjej Sky  


Alexander väckte mig runt 4 och ville ha lite välling men somnade om ganska snabbt igen, jag tror det börjar lugna ner sig nu med dessa nätter. Han väckte mig återigen 06:40 och hade då bestämt sig för att gå upp, jag gjorde lite välling till honom som han fick dricka upp i min säng, sen var det mys i ca 5 minuter innan buset kom igång. Jag älskar såna här mornar då han är så glad, jag kände lugnet så vi hade vårat morgonbus ett tag innan vi gjorde oss iordning och traskade iväg mot dagis i regnet. Det är ganska skönt ute trots allt, jag trodde det skulle vara betydligt kallare, så man får glädja sig åt det man har, det kan ju inte alltid vara strålandeute.


/Lev och må! 

Av carriecarrie - 17 augusti 2011 21:50

Har nyss sett på LIVET PÅ BB så jag kastar in ett inlägg nu innan det är dags att krypa till kojs. Gårdagen hade jag besök av Linnea, Jonas, Akram, Rosita och Felicia, vilket var mycket trevligt.


Idag har jag varit på möte mm. För första gången på väldigt länge träffade jag Alles farsa vilket kändes lite konstigt, förstår inte varför. Hursomhelst gick det ju bra. Då jag egentligen var påväg till Linnea efter mötet så fick han hänga med dit. Vi satt och pratade och drack kaffe en stund, Mari var också där vilket var trevligt. Sen var det dags att hämta lilleman på dagis egentligen men det fick hans mormor göra då det dök upp en sak för mig. Han kom hem 16:30 då vi drog iväg till Lise. Barnen lekte inne en stund innan vi gick till lekplatsen med dom. Vi blev dock inte kvar där så länge då tiden rusade iväg.


Alle somnade som vanligt ganska direkt när vi kom hem, själv har man donat på här hemma som man alltid göra på kvällarna, så nu blir det sängen som vanligt när allting annat är gjort.


  Han är så söt när han håller på att somna, min underbara goa son.


  Trött liten kille.


/See you

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards