Alla inlägg under augusti 2011

Av carriecarrie - 11 augusti 2011 21:18

Har varit en relativt lugn dag idag för min del, jag sov några timmar på förmiddagen innan jag och Erica gick till solbacken tillsammans.


Alexander var på dagis första dan efter lovet, jag kan inte fatta att det redan har gått nästan 7 veckor sen han var där sist. När vi gick ut imorse frågade jag om han ville gå till dagis, knappt hade jag hunnit säga det så sprang han hela vägen dit, så vi var en halvtimme för tidiga. Det var då inga bekymmer att lämna han där fast vi var så tidiga, han vinkade och sa hejdå till mig när jag gick, det var så skönt att han inte blev ledsen, det var inga tårar eller rop efter mamma.


När jag hade varit med Erica så var klockan redan runt 14 så då gick jag direkt och hämtade lilleman, han var go och glad och det värmde ju att han blev så glad när han såg mig komma. Allting hade gått jättebra som det brukar, så imorgon får han vara där till klockan 15 som vanligt.


Vi var hemma ca en timme innan vi drog iväg till Lise och hade trevligt där ett tag, barnen lekte, dom var dock inte lika bra vänner som dom brukar vara, det var väl mest troligt för att dom var så trötta men what to do?.

Nästan direkt när vi kom hem igen så fick Alle gå och lägga sig då han var helt slut. Så nu sover lilleman, själv har jag haft det mysigt med Sky framför tv:n, så nu ska jag nog gå duna om en liten stund.


  En fin bild på Sky som ligger i Felicias vagn.


/God natt

Av carriecarrie - 11 augusti 2011 19:17
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av carriecarrie - 10 augusti 2011 20:23

Har fortfarande inte hunnit hämta min kamera som jag glömde hos Lise igår.


Denna dag har jag spenderat förmiddagen med Rossan och Alexander, vi for upp på solbacken innan vi for hit och var här en stund vilket var trevligt. Runt tvåtiden ringde Michell, hon och Eliot kom hit på besök och var här några timmar innan vi drog upp på solbacken och tittade på mattor på Rusta. När jag träffade Michell och Eliot så märkte jag hur sjukt mycket jag har saknat dom två, så det var riktigt roligt att träffa dom och umgås.


Det blev inte middag hemma förrän klockan sex då jag hade gjort korvstroganoff med ris, Alexander vräkte i sig. Efter maten fick han ett bad och nu sover han. Så jag har städat en del och hunnit duscha, så nu blir det väl att känna lugnet som vanligt en stund innan man möter John blund.


Har inte mycket vettigt att säga om denna dag förutom med att den har varit underbar, jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så här roligt att komma hem igen.

Av carriecarrie - 9 augusti 2011 19:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av carriecarrie - 8 augusti 2011 19:56

Alexander sover fortfarande sen vi kom hem så därför gör jag en extremt tidig kväll då jag är ganska så säker på att han kommer att väcka mig tidigt imorgonbitti och vara jättehungrig. Jag lyckades få i han sin medecin meddans han sov, jag trodde han skulle vakna men inte gjorde han det. Problemet är ju att vi nästan inte har nånting hemma, så efter att han har fått äta frukost imorgon så blir det en tur till Maxi och handla för det lilla jag har kvar efter semestern.


Jag kan lugnt säga att jag nog är lika slut som han, jag tog en kopp kaffe i hopp om att få lite mera ork till att göra nytta efter semestern, jag har hittills bara slängt i en tvättmaskin och fått i mig lite mat meddans jag höll på somna framför tv:n.


Såå nu säger jag.. Godnatt.

Av carriecarrie - 8 augusti 2011 17:55

Men hallå... Vad kommer vi hem till för väder?. I Stockholm var det fint väder när jag vaknade imorse. Men då när man kommer hem till Skeå är det bara regn, nåja det blir väl bättre.


Jag har varit på en semester som har varit helt fantastiskt underbar, jag och Alle har hunnit med i stort sett allt. Alexander sover, så jag ska starta en tvättmaskin och sen bara chilla... Bilder säger som sagt mer än tusen ord så här kommer ett helt gäng med bilder...


      Samba   Alexander fick pröva sin nya flytväst..                     Kräftmiddag med släkten.. Yummie yummie...   Samba och jag busar..       

Det här var en liten del av bilderna som togs när vi var i släktgården + en utflykt vi gjorde..


            Alexander och min kusin Gustav..             Jag och Gustav   lemur...     Alexander i regnskogen på skansen..       Jag och Rossan i färjan påväg till Gröna lund..   Jag på hotellrummet..   Rossan gör sig redo för Grönan.. Det är andra kvällen vi ska dit.   Jag och Rossan på grönalund   Alexander på Nytorget.. Vi hälsade på min morbror.     Alexander på Arlanda när vi ska hem.  Skön stil han har pojken min...


/Ha det bra..

Av carriecarrie - 1 augusti 2011 11:52

Sista fantastiska morgonen här i paradiset på landet. Om några timmar beger jag och min son oss mot Stockholm. Alexander hade ont i magen inatt så jag fick inte så mycket till sömn, men då min moder tog han några timmar nu på förmiddagen så har jag fått sova en stund. Det är jättevarmt ute, jag funderar på att gå ner till stranden och ta mig ett dopp, jag tror Alexander somnade i vagnen nyss. Han har fått diska och bada i en balja som vi har här på gården. Att inte behöva oroa sig för vattnet är otroligt härligt.


Bilder från semestern läggs ut när vi har kommit hem igen. Nu ska det bli kul att vara i Stockholm en vecka, med shopping, skansen, kulturhuset som kan vara roligt för Alexander, släkten i Stockholm mm. På torsdag så kommer ju Rossan och Bosse hit, det ska bli sååå roligt att vara med dom. Lördag blir det grönan för hela gänget och efter det blir det nog att dra iväg till nån bar mm.


Nu ska jag kolla på SJs hemsida igen.


/See you later

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards