Alla inlägg under augusti 2011

Av carriecarrie - 27 augusti 2011 22:23

Har tagit det lugnt ikväll, jag började må skit efter badet, det känndes som att förkylningen fick nya krafter istället för att ge sig. Anyway så får Alexander vara hos sin mormor till imorgon så jag hinner kurera mig och få nya krafter. Jag har plockat undan lite och startat en ny tvättmaskin, när jag tömde tumlaren så såg jag att Alle nog inte behöver fler kläder på ett tag. Ska dock köpa jackan och 2 mössor till han som jag såg på Maxi för några dagar sen.


  Alexander på matfesten tidigare idag, det var riktigt härligt ute.


Sky har hittat en ny favoritplats. 


Nu ska jag ta min sömnmedecin och plugga en stund till innan jag träffar John Blund.

Av carriecarrie - 27 augusti 2011 18:08

Jag är helt slut, typiskt att man ska bli förkyld nu.


Jag har trots min förkylning varit med min son och min moder på matfesten vilket var roligt. Sen for vi till solbacken där jag visade min mamma mattan som jag ska köpa och ha i vardagsrummet, sen tog hon med sig Alexander och for hem.


Jag for och hämtade Linnea och Jonas som kom hit och var här en stund, sorterade ut Alles kläder, otroligt så mycket han har vuxit ur, Jonas fick med sig ett gäng kläder hem. Själv sorterade jag fram en massa kläder som jag har köpt av Nina som Alle kan ha nu, dom kläderna är riktigt snygga så det ska bli roligt att få se honom i dom. Sen pluggade vi en stund innan jag skjusade hem dom.


När jag kom hem igen så tog jag ett härligt bad, jag har nyss kommit upp från badet så nu ska jag ta det lugnt en stund innan Alle kommer hem, när han har somnat måste jag plugga en stund till. Det går riktigt bra att plugga än så länge, jag hoppas det håller i sig.


Så mycket mer har jag inte att säga för tillfället.


/Ha en bra kväll därute och håll er friska om ni kan.

YES

Av carriecarrie - 26 augusti 2011 20:46

Jag var lite nervös för hur jag skulle fixa läxprovet + att vi fick igen våra brev. Brevet fick jag G på otroligt nog, förhöret gick över förväntan, jag ligger nog mycket bra till i den frågan. Jag pluggade ju lite hemma innan jag for till skolan. Den här skoldagen var mycket bättre än i tisdags, det var mera seriöst idag.


  Vi fick läsa på en stund före vi fick vårat läxförhör, ska bli kul att höra vad hon säger om det på måndag. Som jag var ganska säker på så fick vi läxa nu i helgen också, mycket läxa, jag får plugga på kvällarna när Alle har lagt sig och på måndag innan jag ska till skolan, att plugga när Alle är vaken är totalt meningslöst.


När lilleman slutade idag så for vi till Lise och Robin, barnen var inte på speciellt bra humör, vi gick till coop där dom fick en korv var. Stämningen var inte på topp idag då vi alla nog var väldigt trötta. Men det blir fler dar.


  Alexander på coop, det är vatten han dricker, inget annat. Han får inte läsk, då han inte har bett om det så vill jag hålla honom ifrån det så länge det går. Hittills har han inte klagat.


När vi kom hem så hade vi fredagsmys, jag var jättehungrig så jag ställde mig och gjorde strips, inget avancerat men gott endå. Sen åt vi lite popcorn, Alle körde runt med sin bobbycar i vardagsrummet meddans jag såg lite på tv och kelade med Sky.


 


Nu ska jag plugga.

Av carriecarrie - 26 augusti 2011 07:50

Har nyss lämnat min goa son på dagis. Jag ska vila en stund sen plugga innan jag ska fara iväg till skolan. Jag hoppas verkligen att den här lektionen kan bli mer seriös än den förra, jag hoppas också att vi inte får ett ton med läxor över helgen då jag endå har fullt upp med min son mm.


Jag känner mig hängig, det känns som om det är en förkylning på gång. Jag hoppas jag slipper det eller att det bryter ut snabbt och går över snabbt för jag har verkligen inte tid att bli sjuk, jag har ännu mindre tid att vara hemma med sjukt barn så jag hoppas att Alexander håller sig frisk. Än så länge verkar det inte vara nånting på G för honom...Peppar peppar...


Får ju också tillbaks breven som vi skrev till våra lärare idag, jag vågar inte giss på nånting men kanske kan jag har fått ett g, men jag känner mig tveksam då det kännde så misslyckat när jag lämnade in det. Nåja det får jag ju veta om några timmar.


/See you

Av carriecarrie - 25 augusti 2011 20:14

Jag hade planerat min dag med att vila en stund på förmiddagen och sen plugga, för att sen lite senare vara med Rossan. Ingen av dom planerna höll, klockan 9 pratade jag med Erica, hängde med henne ut på promenad med hennes hundar, sen blev man ju hos henne en lååång stund.


När jag tänkte gå hem för att plugga mm så ringde Rossan. Vi bestämde oss för att ses direkt så jag gick och mötte henne och Felicia innan vi gick hem till mig och var här till vi skulle hämta Alle på dagis.


Det var har varit härligt ute, det har inte varit strålande sol men det har endå varit ganska skönt ute så när vi hade hämtat Alle på dagis så tog vi en promenad hem till Rossan. Jag tror promenaden som i vanliga fall brukar ta ca en kvart tog en timme idag, barnen ville åka och gå själva om vartannat vilket var roligt att se.


 

Min son är stark, han knuffade på ganska långt för att vara så liten som han endå är, Felicia tyckte det var roligt att få åka, jag tror nästan hon somnade en stund.


 

Alexander har alltid varit intresserad av brunnar, han fick stå och titta en stund innan vi gick vidare.


 

Var bara tvungen att ta en bild på mina favoriter  .


När vi hade kommit till Rossan så satte hon igång med maten ganska snabbt, såklart blev vi bjudna på middag.. Tusen tack för det. Sen efter det fick ungarna bada, dom badade länge och hade riktigt kul.


Efter badet så gick vi in i Felicias rum, jag hjälpte Rossan att sortera ut kläder som inte Felicia kan ha längre. Man tänker inte på hur fort barnen faktiskt växer, jag måste själv sortera Alles kläder någon dag.


  Tarzan låg utanför och tittade på oss, jag gillar hans ögon som speglar sig i golvet på den här bilden.


Ganska snabbt efter det så skjutsade Bosse hem mig och Alle, vilket var riktigt sjysst.


  En fin bild på Bosse. Tack för skjutsen hem och hjälpen att bära upp vagnen mm  .


Som ni då förstår så har jag inte pluggat på hela dagen, så nu får jag sätta mig med egnelskan en stund innan jag ska hoppa i säng.

Av carriecarrie - 24 augusti 2011 21:27

Kvällen har varit otroligt trevlig, träffade dessutom min nya granne för första gången, en riktigt trevlig kille  


Nu sover Alexander och själv ser jag på LIVET PÅ BB, efter det ska jag plugga lite engelska innan det blir dags att sova. Känner mig halvtrött, så då passar jag på att plugga, jag känner mig endå rätt så säker på läxan nu, jag tror jag fixar läxförhöret eller provet på fredag, vet inte riktigt vad läraren hade tänkt att vi skulle ha för typ av förhör.


/Sleep well!

Av carriecarrie - 24 augusti 2011 17:50

Idag har ju hunnit med allt som jag ville tack vare Olle som kom förbi klockan 9 imorse, jag blev väldigt förvånad då jag inte hade förväntat mig nå besök idag. Men trots att han var här har ju hunnit plugga engelska, svänga förbi Rossan en liten stund där vi såg filmen The eye och åt frukost  .


Jag var inte hos Rossan så länge då Olle var hos mig och jag behövde plugga. När jag kom hem fick jag en otrolig överraskning, Olle hade storstädat, han hade dammsugit, skurat, plockat undan mm. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka honom för det, tusen tusen tack Olle  .


Vi drog ganska snabbt iväg till solbacken, där jag handlade lite nödvändiga saker, sen gick vi eljuspåret hem, vi var tvunga att ta en omväg då det var översvämming där, helt otrolig översvämmning...


 


Första sträckan gick bra, då såg det ut så här. Men sen...


     

Helt otroligt, joggarna får nog hitta ett nytt ställe.


  Jag kunde inte låta bli att ta en bild på humlan som sög nektar från blommorna.

 

Efter promenaden var det dags att hämta Alexander. Då jag var tvungen att uträtta lite fler ärenden så tog vi bilen upp på Maxi. Jag hittade en jättefin jacka och 2 mössor till honom som jag ska köpa när jag får pegnar...


  Visst blev han söt?.


  En bild då han leker på gården på dagis, jaa jag vet att jag la ut dom i fel ordning men vem bryr sig???.


Olle är kvar en stund till tror jag så nu ska jag passa på att plugga lite mera engelska meddans killarna leker i Alles rum en stund.




Av carriecarrie - 24 augusti 2011 08:19

Denna dag kommer att bestå mest av att plugga, åtminstone på förmiddagen. Rossan ville träffa mig idag så det blir nog att ta en paus i pluggandet och träffa henne en stund. Jag måste upp på solbacken och göra lite ärenden också.


Som jag sa så for Tarzan hem igår, jag dammsög igår men under natten så kom tussarna fram igen, så det är bara att ta fram dammsugaren igen + tvätta + starta diskmaskinen några gånger mm. Det känns som om jag har låtit allting stå still i städfrågan här hemma sista dagarna.


Alexander ville hjälpa mig med disken imorse, det är inte så mycket disk som det ser ut men det är mycket stora saker som ska in i maskinen. Alexander brukar ibland få diska sina egna leksaker då han har ett baksätt här hemma, men det brukar ju sluta med att jag har dubbelt så mycket disk sen + att hela köket är blött så det blev ingen disk för honom nu på morgonen.


 

Han hade otur denna morgon, jag vände mig bort då jag höll på fylla diskmaskinen, under dom sekunderna ramlade han. Han slog sig inte speciellt mycket men fick ligga och vila en stund i min säng, efter det ville han till dagis så jag tror inte det ska vara nån fara.


 

Men det är ju aldrig roligt att ramla. Det var flera barn på hans dagis som hade gjort sig illa den här morgonen, hmm kan det vara en otursdag för barnen?.


/Time to study!

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards