Alla inlägg under augusti 2011

Av carriecarrie - 16 augusti 2011 08:05

Jaa här sitter man som man alltid gör när man har lämnat sonen på dagis. Jag måste passa på nu då skolan börjar om på måndag, ska bli spännande att se vilka fler som börjar i ens klass mm då vi nu kommer att bli en helt ny grupp. Det blir lite fler lektioner och dagar än vad det var förra terminen, vilket jag också tycker ska bli kul, mindre hemmasittande, mer på skolan, det är precis så jag vill ha det.


Det var synd om Alle imorse, han väckte mig klockan 6 och var blöt, hela han var blöt. Blöjan hade läkt så det var bara att ställa lillkillen i duschen och få han ren, sen fick han lägga sig i min säng och sova meddans jag tog bort hans täcke och lakan som nu är i tvätten. Stackarn, det är inte lätt att vara liten.


Jag måste städa idag som alla andra dar, men det är knappast något nytt. Trots att jag ska börja skolan på måndag och allting ser så ljust ut för mig och Alle så är jag inte riktigt glad. Jag pratade med Lise igårkväll om en sak, som jag inte riktigt kan släppa. Jag tänker på det hela tiden, men ska försöka få annat att tänka på då jag ska he på sterion på hög nivå och börja städa, lite senare funderar jag på att fara till myrorna med lite saker som jag har rensat ut. Jag var där en stund igår och hittade lite fina saker, var även förbi en vända på Jacks mm med min moder, vilket också var kul. Jag funderar på att kanske höra av mig till Lise då och kika förbi om hon är sugen på ett besök lite senare.


Har nog inte så mycket mer att dela med mig av till bloggvärlden just nu, så jag återkommer senare..

Av carriecarrie - 15 augusti 2011 10:00

Jag är så sjukt trött, klockan 5 vaknade jag av att Sky kom och ville kela, hmm blev faktiskt ganska sur men klappade hon en stund när hon la sig bredvid mig i sängen. Direkt efter att Sky hade lagt sig till rätta och jag var på väg in i dimman igen så hörde jag Alexander, jag gav han en flaska välling och låg kvar i hans säng en stund. Jag slumrade till bredvid Alle och vaknade av att jag hörde en katt kurra i Alles rum. Jag var helt övertygad om att det var Sky som var under hans säng, så jag gick upp och kollade, men där låg det ingen katt, jag kollade i han leksaks låda och i hans tunnel, men ingen katt, skumt. När jag då går och lägger mig så ligger hon i min säng och sover, börjar jag bli helt knäpp eller var det nånting inne hos mig och Alle??? Konstigt var det hursomhelst.


Anyway så somnade jag om ganska direkt när jag la mig i min säng, blev väckt av larmet 07:15 och gick upp och gjorde mig iordning. Alle vaknade lite efter så vi gjorde oss iordning och promenerade iväg mot dagis, jag blev kvar där en stund och pratade med Kerstin innan jag gick hem. Sen har jag chillat och städat tills Rossan ringde.


Nu sitter jag här och är trött, Rossan hör nog av sig om en liten stund igen, ska passa på att vila den korta stunden som är kvar.


/See you

Av carriecarrie - 14 augusti 2011 21:10

Den här dan har verkligen varit annorlunda, jag vill inte gå in på detaljer men wow. Jag har fått så mycket information så jag inte vet hur jag vart jag ska ta vägen känns det som, känner mig helt slut i huvudet efter allt.


Anyway så har dagen varit helt ok. Jag hade några otroligt härliga timmar med Sky och Alexander hemma före jag drog iväg till Michell och Eliot, där jag och Alle blev kvar några timmar. Vi for hem och åt middag och sen drog vi till lekplatsen och var där drygt 2 timmar, Alexander somnade inte förrän 20:30 vilket var lite försent då han ska till dagis imorgon. Eftersom att jag själv är så slut efter allting så blir det nog en relativt tidig kväll för mig med, jag ska plocka undan det sista sen blir det nog att sitta här en stund innan sängen.


      Det var fullt ös i Alles rum, alla var vi på hugget....


  Sky tar igen sig på soffan. Visst är hon fin?.


/Lev och må.

Av carriecarrie - 13 augusti 2011 22:18

Vi drog oss iväg mot Rossan runt 9:30 så det blev betydligt tidigare än vi hade planerat, men sånt är ju alltid skoj. Barnen ville gå till lekplatsen direkt vi kom dit, så vi begav oss dit en stund.


      Då barnen lite senare hade ätit lunch så for vi upp på solbacken och handlade hela gänget innan det var dags för två trötta barn att sova en stund. Det visade sig vara helt omöjligt för Alle att somna så tillslut var jag tvungen att fara hem med honom, han fick en flaska välling och somnade nästan direkt. Drygt 2 timmar senare vaknade vi båda två och begav oss Till Rossan och Felicia igen. Vi åt en god middag och hade riktigt mysigt med barnen tills det var dags att fara hem. Tack för en superdag, Alle, Rossan och Felicia  .


 

För ovanlighetens skull så åt jag godis efter middagen, det är inte ofta jag äter godis när jag ser på film då jag är en popcorn tjej. Men som ni ser på bilden så fick barnen popcorn, dock fick dom hjälp av mig att äta upp allt.

Då vi kom hem fick Alle ett bad och nu sover han, själv kom jag nyss ut från duschen och ska nog duna alldeles snart.


/God natt

Av carriecarrie - 13 augusti 2011 09:07

God lördagsmorgon!


Alexander väckte mig en gång inatt och slukade en hel flaska välling, men då efter det fick jag sova till halv 7 och det var riktigt härligt. Halv 8 gick vi upp och åt frukost och efter det har vi lekt i Alles rum, Sky har suttit i fönstret och jagat en fluga, fick mig ett gott skratt när hon ramlade ner. Kattungar kan verkligen ramla på alla sätt som går tror jag.


Det är roligt att Sky och Alle är så bra kompisar, visst har Alle fått sig några klösmärken men dom flesta är faktiskt från Lusse och inte från Sky. Sky i sin tur är dock lite för snäll, så ibland får man gå emellan. Men jag tycker det går otroligt bra, då Alle är väldigt snäll mot djur.


  Kompisarna.


Nu blir det att göra sig iordning och fara till Rossan och Felicia som vi ska spendera dagen med.

Av carriecarrie - 12 augusti 2011 21:15

Idag har jag verkligen hunnit med allt jag har velat hinna med, så nu sätter man sig här med en välförtjänt kopp te och pustar ut. Sonen sover, katten busar och jag njuter av livet i fulla drag  .


Först for jag ju till Rosita, hon väckte mig dock klockan 12 när hon ringde vilket var i senaste laget då jag skulle vara hos Michell klockan 13, men underbar som Michell är så gick hon med på att träffas kl 15 istället. Jag och Rossan fick vara själva för första gången efter allas semester, båda barnen var på dagis och hennes man var på jobbet. Rossan bjöd på en god tjejlunch och vi hade riktigt trevligt.


När jag då lite senare hämtade Alle och svängde förbi å köpte kaffe till Michell, så kom vi äntligen fram till henne. Jonas var också där så han fick vara ett litet smakprov på alla kläder som jag skulle ha på maskeraden, Michell hade inte lite att välja på så jag tror det kan bli riktigt kul på lördag.


Jag vill inte lägga ut bilder på när jag hade kläderna på mig men jag bjuder på lite bilder...


    

Jag funderar faktiskt på att klippa håret så jag får denna frisyr..


  Provade på att vara blond också..


  Men jag tror min son föredrog mig i svart hår.


Vi blev kvar hos Michell några timmar, vi hade riktigt kul men jag tror gumman var väldigt trött när jag och Alle drog oss hemmåt. Ungarna var helt slut.


Jag hade ju tänkt fara hem och söva Alle men det visade sig att han inte ville sova så vi var ute på gården en stund och åt vinbär..


 

Vi har två stora buskar på gården med mycket goda vinbär, jag funderar på att plocka och kanske göra nån paj eller nått nån dag. Om man nu vågar sig på det, jag har ju aldrig gjort paj förut. Anyway meddans vi plockade vinbär så hörde Rossan av sig, då ingen av våra barn ville sova så drog jag och Alle iväg dit och var där nån timme.


Så när vi kom hem runt 21 så var Alle redo för sängen...


  Det är en trött kille som bortstar tänderna, sen blev det välling innan han somnade efter en liten stund. Då jag inte vet om han vaknar inatt och hur tidigt han bestämmer sig för att gå upp imorgonbitti så ska jag också duna om en stund men först kolla fejan.


/ See you

Av carriecarrie - 12 augusti 2011 10:41

Då har man fått städningen gjord och hämtat packningen hos mina föräldrar efter resan. Jag som trodde att jag var inne på den nästsista tvättmaskinen får nog tänka om, plötsligt blev tvättkorgen full med tvätt så det blir nog en del tvättar till. Anyway så är det skönt att ha det andra bortgjort, nu ska jag vila en stund och sen försöka hinna dra iväg till Rossan en stund innan jag ska till Michell klockan 13. Jag som hade tänkt chilla idag, som vanligt blir det full rulle, men det är helt ok för mig  .

Av carriecarrie - 12 augusti 2011 07:47

Sitter här och känner mig slö, jag var nyss och lämnade lilleman på dagis. Till en början var han skeptisk och ville inte gå dit, men då vi väl var där så var det innga bekymmer alls att lämna honom.


Han vaknade en gång inatt och väckte mig runt 6 imorse, jag förstår inte varför han har blivit så hungrig på natten då han äter som en häst på dagen och även till kvällsfika, funderar på om han är i någon tillväxtperiod. Klockan 1 somnade han om efter en flaska välling, jag var tvungen att lägga mig bredvid han i hans säng då han var så extremt mammig, nått han också har varit dom sista dagarna. Sen slukade han en flaska till klockan 6 så man får väl se hur mycket han vräker i sig till frukost på dagis.



 

Det var kallare ute än vad jag trodde när vi gick till dagis imorse, det var tur att jag tog med mig en jacka, mössa och ett par flisbyxor till honom när vi gick. Men jag tycker hösten har börjat komma redan, han man tur så kommer värmen tillbaks en sista gång innan det blir riktigt kallt på alvar.


Nu sitter jag här med en kopp kaffe, jag ska snart förflytta mig till tv:n och se ett avsnitt av wifeswap som börjar om 5 minuter. Sen blir det att städa och ta det lugnt ett tag. Jag har ingen riktig koll på vad denna dag har att erbjuda.


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards