Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 28 oktober 2011 14:13

Då har man hunnit med skolan, det gick åt helvete rent ut sagt, sen tandläkaren det gick betydligt bättre där, dock hade jag tandsten men det har jag jämt. Sen var man med Michelle och tog en lunch på Tre kronor och sist men inte minst så for man upp på solbacken och köpte det sista till imorgon.


 


Alexander ska få vara mask i helgen, visst är den söt?. Jag ska låta han pröva den när han kommer hem, ska bli roligt att se vad han säger om den.


 


Spökmuggar, ganska roliga faktiskt.


Har nyss dammsugit, nu vädrar jag och ska känna lugnet till jag ska hämta sonen på dagis om 45 minuter  .

Av carriecarrie - 28 oktober 2011 09:19

Imorse då jag försökte logga in på min fb så kom jag inte in på den. Sen såg jag ett mail jag fått från fb att någon hade tagit sig in på mitt konto. Fy fan vad lågt, jag gjorde en polisanmälan då fb hade skickat med ett IPnummer + vilken stad mm den här personen ska ha gjort det ifrån. Så om det nu är någon som läser min blogg och råkar veta vem den här personen är så gissar jag väl att den personen blir varnad. Jaja vi får väl se vart det leder.


Hursomhelst så bortsett från det så har morgonen varit helt ok med sonen innan jag lämnade honom på dagis. Promenaden dit var bara såå mysig...


 


Min glada son påväg mot dagis i det härliga mörkret som kommer med hösten och vintern. Det har dock inte kommit någon snö ännu men den är väl inte alltför långt borta. Det är ju fortfarande + grader ute vilket jag gillar. Jag älskar när Alle är såhär glad, den här bilden funderar jag på att skriva ut och förstora, den är så grymt fin, tycker jag   .

Av carriecarrie - 27 oktober 2011 20:18

Jaa jag hostar, har hostat hela dan. Jag trillade verkligen dit, hoppas jag kan sova inatt. Alexander sover, han hostar betydligt mindre men då får han ju hostmedecin. Hmm det kanske jag också skulle behöva, innan man hostar ut lungorna, det är ju så det känns. 


Idag när Alle var på dagis så spenderade jag tiden med Rossan och Michelle. Vi for upp och handlade på solbacken så nu har vi nästan allt vi behöver, ska fara dit och köpa det sista på barnens hus imorgon. Först Alles dräkt och sen några söta halloweenmuggar som är jorda av papper. Hehe skönt att slippa disk trots att man har maskinen, men orsaken till att vi köpte det var att det fanns så fina motiv på dom.


     


Här kommer en liten del av allting vi handlade. Det ska bli kul på lördag  .


Läxan är också gjord, det kan jag verkligen tacka världens bästa Michelle för. Hon hjälpte mig med läxan innan jag skulle hämta Alle, men då det drog ut på tiden kom jag inte till dagis förrän 15:45, men det var inga bekymmer då jag hade ringt till dom och sagt att jag skulle bli sen.


Han verkade ha haft roligt idag , han var helt slut när vi kom hem. Han ville inte äta ikväll, så vi lekte i hans rum ett tag innan han fick gå lägga sig. Han sa till 17:20 men då jag vet att han skulle ha vaknat 4 imorgonbitti så fick han hålla sig vaken till 18:30, han slockande direkt efter en flaska välling.


Kvällen blir lugn som vanligt. Kanske her igång nån film innan jag går och lägger mig.


//Ha en underbar kväll.

Av carriecarrie - 27 oktober 2011 07:32

Jaa det är just vad det är, en riktigt god morgon  . Min son väkte mig lite före 6 och var helt gudomligt underbar, han fick en flaska välling som vanligt i min säng och sen var det morgonmys en hel timme. När larmet då sa till att det var dags att gå upp så gjorde vi oss båda iordning i lugn och ro, jag ÄLSKAR såna här mornar  .


När vi just gick innanför dörren till hans dagis så kom jag ju på att dom har pyjamasparty där idag, så jag lämnade lillen och sprang hem och hämtade hans helgepyjamas. Den är svart med Helges huvud på i grönt och självlysande i mökret, det var pyjamasen han fick av Eliot för ett tag sen, med den fick han med sig sin gröna dinosaurie. 


Det ska bli kul att hämta han idag för att få höra hur han riktigt har haft det, jag hoppas dom får roligt där borta. Ibland önskar jag att man kunde vara med själv och få uppleva allt dom gör. Jag kan inte minnas att vi hade pyjamasparty på mitt dagis när jag var liten.


 


Min son var taggad imorse, här är han påväg till dagis. Han älskade sin nya mössa, får se om det blir likadant med den som med hans andra mössa med spiderman på som nu visade sig inte vara hans mössa. Jag trodde han hade fått den av någon men tydligen så tillhörde den dagis. Men jag har lovat att köpa en ny till han, det är ju så lätt hänt att det blir fel. Jag kom ihåg att den låg på hans hylla och då när jag pratade med Kerstin så trodde hon att det var hans mössa så jag utgick från att någon hade gett den till honom.


Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen sätta mig och skriva om filmen så jag får läxan gjord nångång.


//Ha en bra dag.

Av carriecarrie - 26 oktober 2011 21:04

Jaa jag vill göra nånting nytt nu, ha nån förändring i mitt liv. Jag har ju en hel del ideer men det gäller ju att kunna uppfylla dom också. Jag är så trött på så mycket nu i detta liv, nu är det dags för en förändring, en STOR förändring.  Men what to do liksom?. Det hjälper ju inte bara att tänka att man vill, man måste ju ta tag i saken också.


En sak jag är trött på är att ständigt bli ifrågasatt av en person, det spelar ju ingen roll vad jag säger och gör. Sånt tröttnar jag på efter ett tag. Men den saken kan jag ju lätt ta mig ifrån ocskå. En sak till som jag är trött på är Engelskan, jaa åtminstone ikväll. Just nu skulle jag egentligen ha sett på Efterlyst men då det istället är Rosa bandet galan så får jag väl sätta mig med Engelskan endå. Jag måste skriva om filmen vi såg i måndags till på fredag. Det är inte direkt svårt men det gäller ju att skriva rätt, för mig är det en stor skillnad på att prata och att skriva Engelska. Jaja man får väl se vart det leder.


Pojken sover nu som ni säkert förstår, han var så underbar när han kom hem från dagis. Vi hade riktigt trevligt ikväll innan han hoppade i säng. Katterna ligger och sover i min säng och själv ska jag väl lägga mig i sängen och läsa i boken. Jag har ju som inget mer att komma med just nu, Den här dagen har varit extremt lung.


//Ha det bra alla läsare..

Av carriecarrie - 26 oktober 2011 14:33

Morgonen idag var super. Alexander var så underbar och go och glad, allting gick som på en räls. Sen gick jag hem och tänkte göra en sak men det slutade med att jag somnade. Vaknade lite efter 10 och skickade ett sms till Erica. Jag drog dit och blev där ett tag.


Nu sitter man hemma igen, har kört några maskiner idag vilket också känns bra. Ska hämta sonen på dagis om en stund. Jag är trött, förkylningen ger sig tydligen inte. Får väl se vad som händer när sonen kommer hem. Funderar på att skicka ett sms till någon ikväll om jag orkar.


Har verkligen inte en susning om vad jag och min son ska hitta på, men alltid blir det nått. Nu ska jag spana runt på nätet en stund innan jag ska traska iväg.

Av carriecarrie - 25 oktober 2011 23:32

Jaa jag är fortfarande vaken, fast jag gick och la mig runt 22. Jag har nyss avslutat ett samtal med Erica på telefon. Tack för att du finns gumman, det är tur att jag har dig.


Jag kan inte sova, jag börjar bli mer och mer trött, men det är omöjligt att somna. Om några timmar ska jag gå upp och ta sonen till dagis, jag kommer att vara död av utmattning då. Men what to do?. Försöka sova igen kanske inte vore så dumt. Men då jag drack lite för mycket te ikväll så måste jag ju springa och pissa hela tiden. 


Katterna härjar  i lägenheten, dom kan inte heller sova. Mest troligt är det väl för att jag fortfarande är vaken. Annars brukar dom sova med mig i sängen på nätterna.


Jag tittar ut genom sovrumsfönstret, det är mörkt. Gatlamporna lyser. Det är mysigt, man ser parkeringen här ifrån. Kanske inte den vackraste utsikten men jag tycker det är mysigt när det är mörkt och kallt ute, då man själv sitter inne. Det är nog en av orsakerna till att jag älskar Stockholm, det är en vacker stad. Det är mörkt på nätterna där fast det är mitt i sommaren. Mörkt och varmt, i underbara Stockholm.


Nu ska jag göra ett nytt försök att sova.


/Sov gott

Av carriecarrie - 25 oktober 2011 21:30

Denna dag har varit riktigt härlig faktiskt. Först läste man i boken en stund, den börjar bli bättre och bättre hela tiden. Sen fick man besök av Michelle som kom förbi och var här en stund innan vi drog iväg till Elon och sen vidare till Maxi tillsammans. Hon gav mig en jättefin tröja.


Jag börjar få mycket kläder av folk nu för direkt efter att jag hade varit med Michelle så drog jag iväg till Camilla, vilket var ett tag sen. Hon hade också rensat ut kläder som hon inte ville ha längre, det blev ett helt gäng med kläder från henne som fick följa med hem. Då kommer man till fråga hur man ska få plats med alla sina kläder... Hmm, jaa det enda raka är väl att sortera ut sina egna kläder, har ju som endå funderat på att göra det ett tag. 


Efter att ha varit hos Camilla och druckit kaffe, tittat på kläder och pratat med henne en stund så var det dags att hämta Alexander på dagis. Jag kom dit mitt i mellanmålet som jag alltid gör. Jag skulle ju vara på flygplatsen 15:40 och hämta Rebban. Det blev stressigt då jag dessutom behövde tanka bilen, har ju som ingen ekonomi för det egentligen just nu. Men allting går, så tillslut var man då framme i Falmark och där satt hon och väntade. Var ju bara  20 minuter sen då DUH!. Fan vad dåligt...  Anyway så var hon glad och fick skjus hem innan jag drog iväg vidare till Rossan med familj.


Blev bjuden på middag och fika igen. Alexander var jättetrött så vi blev inte där nån lång stund. Han somnade direkt när vi kom hem och själv har jag sett på outsiders och sen duschat och läst ett kapitel till i boken.


Nu ska jag spana runt på nätet en stund innan jag ska hoppa i säng.


 

Meja har ju sin udda stil. Sådär låg hon och sov meddans jag såg på outsiders. Hon är som lite småcool den där katten.


//God natt

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards