Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 25 oktober 2011 09:14

Denna morgon känns det lite bättre, men då har jag sovit fram tills nu. Jag var helt död igår när jag kom hem, men då jag fick ett oväntat besök så blev jag uppe l'ängre än planerat.


Är fortfarande förkyld, hmm jag måste vara frisk på lördag. Fan jag måste fara till skolan, egentligen borde jag bara vara hemma och kurera mig. Men får väl göra det imorgon och på torsdag. Är ju lite nyfiken på hur det gick för mig på provet förra veckan, jag fick ju inte veta det igår. Jag har dock inga höga förväntningar på provet men man får väl se.


Som jag nämnde så fick jag besök igårkväll av en kompis. Han sov över inatt och passade på att ta lite kort på mig meddans jag sov. Han tvingade mig att lägga ut en bild på mig själv så jag får väl bjuda på denna bild...


     

 Jag kan redan säga nu att det var en killkompis och inget mer. En väldigt elak sådan som tvingar mig att lägga ut en sånhär bild. Men å andra sidan brukar han och jag driva med varandra till och från.

Lite måste man ju kunna bjuda på sig själv. 


Nu måste jag gå läsa i boken, jag har bara läst ett kapitel och vi skulle ha läst 3 tills idag så det är bara att sätta igång.

Av carriecarrie - 24 oktober 2011 12:32

Jaa inte känner jag mig speciellt frisk. Men måste endå till skolan då jag absolut inte får missa mer nu. Har sovit fram tills nu, jag vaknade för en stund sen. Jag skulle kunna sova hela dan känns det som. Katterna ligger och sover och jag har nyss startat kaffebryggaren. Jag tänker inte göra nånting idag, när jag slutar skolan ska jag hämta sonen och sen blir det hem och bara ta det lugnt. Jag orkar inte göra nånting, jag vill inte göra nånting. Får väl hoppas på att man inte får så mycket läxa till imorgon. Nu tänker säkert många att jag är helt knäpp som far till skolan om jag är sjuk, men jag kan säga redan nu att det bara är en vanlig förkylning. Får hoppas att det inte blir nå mer. 


Eftersom det inte är jag som ska hämta sonen på dagis idag så missar jag föräldrarfikat som dom ska bjuda på idag. Lite tråkigt eftersom sånt oftast är väldigt trevligt, det är dessutom ett bra tillfälle att verkligen få tid att prata med fröknarna på dagis. Men man kan inte få allt så är det ju bara. Nu ska jag sätta mig i soffan och chilla med en kopp kaffe, ska försöka äta något också innan jag ska dra mig mot skolan på en timme.


 


Jaa här sitter man och ser ut som man känner sig. Inte mycket att göra åt.


//Time to go...

Av carriecarrie - 24 oktober 2011 07:55

Vilken kall morgon det känns som. Jag har varit frusen sen jag vaknade, har ont i halsen och känner mig allmänt slö. Ska nog gå sova en stund till så jag orkar med skolan. Sonen är på dagis, han vaknade lite efter mig så jag hann göra mig iordning i lugn och ro.


Då jag kom hem satte jag mig här och har spanat runt på nätet. Ska försöka hinna läsa lite mer i boken som vi har i läxa. Men nu först ska jag lägga mig under täcket och sova en stund till, förhoppningsvis är det lite varmare under täcket. Fryser som bara den *brrr*. Katterna brukar komma och göra mig sällskap i sängen så man får väl hoppas att dom kan ge en lite värme.


//See you

Av carriecarrie - 23 oktober 2011 18:10

Den är jobbbig minst sagt. Alexander har trotsat mig nonstopp hela dan. Det började i stort sett direkt när han vaknade och har hållit på tills han gick och la sig för en stund sen. Han tog en paus i trotsandet när vi badade och åt middag men annars har det varit trots precis hela tiden.


Hoppas han är lugnare imorgon för i slutet så var jag så frustrerad och arg på honom så jag nästan började få en del dumma tankar. Det tillhör väl vanligheten men det är nog ytters få föräldrar som verkligen utför nånting sånt.


Alexander är ju trots allt en extremt snäll pojke, hans trots är garanterat inte den värsta men kanske inte den mildaste heller. Jag tror han ligger kring det normala om jag får uttrycka mig så.


Hmm en lista på vad han har gjort idag:


Bråkar med Jonas

Släng ut popcorn över hela golvet

Slängt saker i toan (väldigt trevligt, eller så inte)

Slängt filmer mm på golvet

skrikit det värsta han kan

klättrat upp på saker som han inte får vara på mm

Badat i katternas vattenskål

släng kattmat överallt.


Tjaa det är väl typ det + lite till. Hmm inte konstigt ma blir frustrerad tillslut.


Nåja nu sover han ÄNTLIGEN så nu ska jag försöka plugga en liten stund, jag tror jag får besök om en stund. Det blir dock inget långt besök då jag är ganska trött ikväll. Hmm undrar varför? DUH!!.


/Ha det bra

Av carriecarrie - 23 oktober 2011 17:09

Har sovit hos Linnea från igår till idag, vi hade riktigt kul men barnen. Erica hängde med och var med oss en stund igårkväll.


  Kunde inte låta bli att lägga ut den här bilden på henne och min son. Här är dom påväg in från bilen, Erica fick en blixtchock då hon inte var beredd på att jag skulle ta bilden  .


Det var mycket prat mm igårkväll. Vi pratade bla om våran lilla hallowen fest med barnen på lördag som kommer. Erica ska också få vara med.


Den här morgonen var jobbig, barnen var trötta och Alexander kom då på att han skulle komma igång med sin trots.


      På dessa bilder är jag trött och sur...


Men allting blev bättre när jag och han kom hem. Han vägrade ju såklart sova så vi tog ett bad tillsammans  och har städat mm. Nu blir det väl lugnt till han ska sova.


//See you

Av carriecarrie - 22 oktober 2011 12:35

Jag är fortfarande inte på topp, jag vaknade för en stund sen. Mår skit rent ut sagt, jag och Michelle som skulle till Linnea idag, Michelle är sjuk och jag är på väg att bli sjuk om jag inte redan är det. Jag saknar min son som har varit borta sen igår.


Jag gick upp och startade kaffebryggaren och såg mig omkring i lägenheten. FY FAN vilket kaos det har blivit här, jag måste verkligen städa nu. Åtminstone dra en vända längs golvet med dammsugaren. Sen att starta några maskiner är ju inte så svårt. Jag fattar verkligen inte vad det är med mig, jag har varit helskum dom sista dagarna.


  Den här söta mössan hittade jag på Willys när jag var där med Rossan en stund igårkväll. Alexander har faktiskt inte så mycket mössor så den fick självklart följa med hem.


Nää nu ska jag ta en kopp kaffe och ringa Linnea och se hur det blir idag. Egentligen borde jag stanna hemma och kurera mig och göra läxan till på måndag och sist men inte minst STÄDA.



Av carriecarrie - 21 oktober 2011 22:56

Nej idag har jag inte varit på top, jag vet faktiskt inte vad det är med mig. Känner mig helt slut, är jättesur till och från. Har ont i huvudet och resten av kroppen med för den delen. Alla har vi ju sämre dar.


Ska snart krypa till kojs och hoppas på att morgondagen ska bli bättre. Vill däremot säga tack till Erica och Rossan som trots mitt humör mm gav mig en ljus stund var på dagen. Så den har inte bara varit dålig.


Dock blev det ingen skola för mig idag då sonen var sjuk, kanske är det han som har smittat mig med nånting. Sen såg jag att jag hade ett antal missade samtal på mobilen som jag självklart hade glömt i bilen. Det söööög!.


/God natt, vi ses imorgon bloggen!.

Av carriecarrie - 20 oktober 2011 21:48

Vilken dag det har varit både på gott och på ont.


Förmiddagen var AWESOME.. Jag orkar inte skriva så mycket ikväll så jag lägger ut ett gäng med bilder istället. Förmiddagen spenderade jag och Erica hos Michelle, AWESOME.


         

När jag hämtat sonen for vill till Rossan.

       

Visst är han underbar min fina son?. Han älskar den där mössan, han kan springa runt med den både inne och ute .


Sen skulle jag och sonen iväg och träffa någon, men det slutade i kaos.


For till Rossan och mådde jättedåligt, hon och Bosse fanns verkligen där till 100%.


     

Nu ska jag gå sova och se om jag får någon sömna inatt. Blir bara så förvirrad av allting som har hänt.


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards