Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 3 oktober 2011 21:37

Jaa vi var ju hos sjukgymnasten idag för att ta reda på varför Alle är så ostadig ibland när han går. Vi fick svaret att han är tågångare, dock inte helt och hållet för han går ju delvis som vanligt också, men dom sa att det berodde på att han går mycket på tårna som gör att han är ostadig. Skönt att få svar på den saken, det finns ingenting vi kan göra utan det är bara att vänta ut honom. Dock ska vi tillbaks dit när han har fyllt 3 år för att ta reda på var han ligger då i genomsnittet.


Tanken var ju att han skulle tillbaks till dagis efter att vi hade varit därborta, men då han var så trött och har varit det hela dagen så bestämde jag mig för att fara hem med honom. Han somnade direkt vi kom hem och sov ca 2 timmar.


 

Jag tror att han är utmattad efter helgen för han har inte varit sig själv idag. Självklart missade jag ju skolan, men ska försöka ta mig dit imorgon om jag kan lämna honom på dagis.


Men han har iallafall ätit bra till middag och varit lite piggare en stund på kvällen.


  Det har varit en jobbig helg för honom men trots det så är humöret på topp  .


Nu ska jag hoppa i säng för jag är också helt slut efter allting.


/God natt.

Av carriecarrie - 3 oktober 2011 11:30

Har inte gjort ett skit nu på förmiddagen, jag har helt enkelt inte orkat. Jag ska hämta min son på dagis om ca en timme, före det ska jag nog passa på att vila en stund och gå ut med hunden på en runda till. Vi tog en härlig promenad på ca 40 minuter lite tidigare idag.


Jag har nyss startat en tvättmaskin och tömt tummlaren. Sitter för tillfället med en gröttallrik framför mig meddans jag skriver. Tänk att gröt kan vara så gott och det är ju så lätt att göra. Jag gör det i micron, färdigt på 3 minuter mums.


Det är ett fantastiskt höstväder ute, imorse när jag lämnade sonen var det ganska kallt. Men nu har solen börjat titta fram mer och mer, så nu blir hundpromenad. Sova får jag göra nån annan gång. Nice!.

Av carriecarrie - 3 oktober 2011 09:24

Det var jättejobbigt att lämna Alexander på dagis idag, han blev så ledsen när jag skulle gå. Jag ville bara ta med mig han hem igen. Men dom skulle ju ut i skogen nu och ha roligt så jag hoppas han får lite andra tankar. Mitt hjärta gråter när han blir så där ledsen, det var längesen han blev det nu. 


Jag ska endå hämta han runt 12:30 idag för vi ska ju till sjukgymnasten klockan 13 idag, sen hoppas jag ju på att kunna lämna han på dagis igen efteråt så jag kan fara till skolan. Men man får väl se hur det går, blir han jätteledsen igen tvekar jag på om jag verkligen ska göra det. Får helt enkelt se vad som händer.


Nu ska jag ta ut vovven...

Av carriecarrie - 2 oktober 2011 19:18

Kom nyss ut från duschen. Jag ska gå lägga mig tidigt, EXTREMT tidigt. MÅSTE plugga engelska, ORKAR inte plugga engelska ikväll. Jag gör den imorgon innan skolan.


Det blev en härlig promenad med hunden och sonen. Alexander somnade nästan i vagnen mot slutet av promenaden. Nu sover han gott i sin säng pojken min. Ska rasta hunden en sista gången innan jag själv går och nannar, men nu en kopp te och varva ner efter denna hektiska helg.



Av carriecarrie - 2 oktober 2011 17:17

Har haft en lugn dag idag hittills och jag hoppas den får fortsätta att vara lugn. Nu ska jag om en stund klä på sonen och ta ut hunden på en runda, stackarn har inte fått röra på sig idag.


Fick ett besök av Linnea, Akram och Jonas som var här en stund innan vi drog iväg och åt lunch på lakkapää. Sen hadlade vi på Willys innan vi skildes åt. Jag är trött, trött sååå trött. Så därför måste man väl börja bege sig ut med hunden innan man blir för trött.


  Linnea och barnen utanför Willys...


    Såhär ser stackarn ut idag, mycket bättre än vad jag trodde men han har en ordentlige fläskläpp och ett stort sår på läppen.


Av carriecarrie - 2 oktober 2011 12:05

Som jag sa i tidigare inlägg från gårdagen så skulle jag och Rosita iväg och ta en lunchbuffe och sen bowla. Vi tog våran lunchbuffe men det blev ingen bowling då Rossan inte mådde nå bra, jag skjusade hem henne efter lunchen. For hem tog ut Tarzan och fick plötsligt väldigt långtråkigt, så jag bestämmde mig för att ringa till Linnea. Linnea och jag träffades på Waynes coffee i stan med barnen. Det var riktigt skoj att träffa henne och Jonas då det var ett tag sen vi sågs nu. Tack för att du finns gumman och för att du lyssnade på det jag berättade för dig...


  Killarna...   Alexanders bror med en annan mor.. Jonas.   Världens bästa Linnea.       Jag pussar upp min son...     Ego..


Vi blev där ett tag och som ni ser på bilderna hade vi riktigt kul.


Sen for hela gänget hem till mig och Alle och tog en långpromenad med Tarzan, vi gick bla upp på solbacken. Vägen dit gick bra och allt var otroligt skoj. Men då vi gick hem gick det dock inte lika bra.


  Här är Alexander på Molnstigen go och glad. Den lyckan fick inte hålla i sig länge.


Helt plötsligt ramlar han, ingen av oss såg fallet då han gick lite bakom oss. Han slog sig ganska ordentligt.


  Han blödde från munnen och näsan, det tog en stund innan han slutade blöda. Jag satt på trottoaren med han i famnen, det var tur att Linnea hade våtservetter med sig i skötväskan. Efter en stund började han krampa, jag behöll lugnet och krampen gav sig efter ett tag, sen fick han en till som gav sig väldigt snabbt. Jag la han i vagnen och vi skyndade oss hemmåt. Då han sov så ville jag avvakta så vi gick till Frasses, jag och Linnea åt en barnbox var. När vi just hade avslutat måltiden så började Alle krampa igen. Jag ringde efter ambulans som kom och tog oss till akuten. Linnea och Jonas följde såklart med.


Väl på akuten blev Alle piggare igen och jag kände igen honom ganska snabbt då han blev sig själv mer och mer.


    Dom kollade blodtrycket mm. Då allting så bra ut så fick vi fara hem.


    Våra trogna följeslagare. Tack för allt hörni.


Men då till frågan hur jag och Alle skulle ta oss hem. Linnea och Jonas gick hem till sig när vi var färdiga.


Jag ringde runt men det verkade just då som att det var omöjligt för oss att få hjälp, så vi började promenera hemmåt sakta men säkert. Då plötsligt kom jag på att jag kunde ringa till Ida Maria som bor i närheten, dom var som tur var hemma så jag fick lämna Alexander där meddans jag tog med mig deras hund Spike och gick hem och hämtade bilen.


När jag och Spike kom tillbaks till dom så blev vi kvar där ganska länge, Ida och jag pratade om en sak som var väldigt viktig för mig att få berätta för henne. Det kändes som att hon verkligen förstod och för mig betydde det väldigt mycket, jag hoppas också på att vi kan få mera kontakt i framtiden än vad vi har haft hittills.


Som ni då förstår så kom inte Alle i säng före 24, själv snabbrastade jag Tarzan på gården innan jag själv stupade i säng.


Imorse väckte Alle mig runt 8:30 och var vaken en liten stund. Nu sover han igen, jag förstår att han är trött. Själv är jag också jättetrött. Ska ta ut Tarzan på gården nu och sen bara vila en stund till. Måste ju sätta mig med engelskan också + försöka få tag i Linnea som har sin vagn här.


/På återseende

Av carriecarrie - 1 oktober 2011 12:03

Vi fick sovmorgon denna morgon, Alexander kom hem runt 10 och var på underbart humör. Nu sover lillen och vi känner lugnet, för tillfället är Rossan ute med Tarzan så han får kissa. När Alle vaknar blir det att fara iväg och äta en lunchbuffe och sen fara och bowla, AWESOME.


  Sky låg och sov på Rossans madrass på golvet inatt, hmm jag saknade henne i sängen inatt.


Vi blev faktiskt inte allt för sena inatt då vi gick och la oss runt 24. Men det var roligt igår, vi var ute med Tarzan, såg på 2 skräckfilmer, pratade på om allt mellan himmel och jord. Vi tänkte ju försöka locka fram nånting men det spårade ur totalt när vi skulle skåla med kaffet och Rossan fick kaffe över sig istället. Jaa vi är lite knäppa. Jag var tvungen att tända och torka bort allt kaffe från soffan, sen kunde jag ju aldrig sluta skratta så det gick ju inge vidare. Men Rossan är riktigt rolig, i mina ögon gjorde hon bort sig  . Men det tycker inte hon, hon tyckte att det var mitt fel.Kul var det iallafall. 


Jag blev väckt av att det plingade på dörren och knodden kom hem som sagt. Jag var ju vaken till och från redan innan men det bästa är ju att bli väckt av sonen.


 

Han kom och la pussel i min säng en stund innan vi gick upp. Han har blivit riktigt duktig på det och tycker det är roligt så där har jag lite fler julklappar till honom. Duplo, Brio tågräls, böcker och pussel. Då har man ju lite ideer.


Nu ska jag fortsätta dricka kaffe och vänta på att Rossan ska komma in snart.


 


/See you


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards