Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 12 oktober 2011 07:47

Det var kallt imorse då jag lämnade lilleman på dagis, det var frost på bilen. Jag tänkte att jag har otrolig tur som slipper stå och skrapa bort isen från rutorna på bilen som jag vet många andra får göra. Jag behöver ju bara klä på lillen och traska iväg, och endå är vi ju på hans dagis efter en minut, underbart  .


Innan vi promenerade iväg så hade vi vårat vanliga morgonmys i min säng med en flaska välling denna morgon. Efter att han hade druckit upp vällingen var det hög tid att gå upp och göra sig iordning. Det var full fart på lillknodden imorse, han var så glad och positiv. Jag tror han får en bra dag på dagis idag.


 


Själv ska jag sätta mig med läxan en stund, meddans jag  väntar på att Michelle ska höra av sig.  Ska bli kul att se vad det är för program hon ska visa mig på internet. Sen får vi se hur det går med hennes diskmaskin också. 


Måste dammsgua också men det går ju faktiskt väldigt fort. Men nu måste jag läsa genom sidorna jag har i läxa. Det var ett hemskt kapitel den här gången också, jag förstår inte varför våran lärare måste ge oss så hemska saker att läsa om. Kunde det inte få vara något roligt istället för om mord och dränkta kattungar mm?. Sånt tycker inte jag är nå kul. Men what to do?. Time to work!.


/See you

Av carriecarrie - 11 oktober 2011 20:16

Måste plugga nu då jag inte har gjort det idag. När jag slutat skolan så gick jag och åt lunch på skolan för första gången med 2 tjejer i min klass. Maten var helt ok, men salladen var underbar.


Direkt efter lunchen var jag tvungen att fara iväg på ett möte som var klockan 13. Det kändes bra att få komma iväg på mötet.

Efter mötet så for jag hem, hade tänkt plugga men satte mig ner och kände lugnet en stund istället, jag var och är helt slut.  Klockan 15 hämtade jag min son på dagis. Han ville vara ute och leka en stund, jag tyckte det var lite kallt men då han så hemskt gärna ville det så lekte vi på gården en stund.


      Visst är han underbar?   .   Frusen morsa han har.


Anyway så pratade jag med Michelle på telefon som skulle få hem sin diskmaskin idag, jag erbjöd mig att hjälpa henne, eftersom att jag och farsan hjälptes åt med min så tänkte jag att det nog inte är så svårt. Så jag gick upp och gjorde lite mat till pojken, själv fick jag inte i mig något efter denna bastanta lunch. Meddans jag gjorde mat till pojken så kom farsan förbi, han hade lovat att hjälpa mig med en sak, så det var trevligt. 


Sen iväg till Michelle, det var inte lätt att fixa det där med diskamskinen. Då vi inte fixade det själva så gick jag förbi Robert och Jennie och pratade med dom, dom ställde självklart upp. Eller Robert ställde upp och fixade grovjobbet, Jennie var social med oss andra i köket. Nu återstår det bara att ringa till rörmockaren och hoppas han kan hjälpa oss med resten imorgon. Då jag har lovat att hjälpa henne imorgon då jag endå kommer att behöva en paus i pluggandet. Dessutom så berättade Michelle om ett glosprogram som finns på internet som hon skulle hjälpa mig att fixa. Det lät intressant så man får väl se hur det går imorgon.


  Jennie  .  

Jag och Jennie, hmm vi hade roligt iallafall ha ha  .


Nää nu måste jag plugga, sonen sover i sitt rum så det är bara att sätta igång.



Av carriecarrie - 11 oktober 2011 07:39

Blev väckt av larmet, har ont överallt, jag är så slut så jag knappt får upp ögonen. What to do?.

Jag tvingar mig själv upp och tillslut lämnar jag sonen på dagis.


Nu måste jag plugga, men ska nog vila en timme först då jag är rätt så säker på läxan vi hade till idag. Sen när jag kommer hem blir det att vila mer och plugga mer. Jag fattar inte varför jag är en sån zombie just nu.


Jag skriver mer sen... Ville egentligen bara säga god morgon  .




Av carriecarrie - 10 oktober 2011 19:36

Då jag har missat en hel vecka i skolan och har prov på måndag som kommer så har jag groteskt mycket läxa. Jag har inte en susning om hur jag ska fixa allting, det blir verkligen att sitta hem och VRÅLPLUGGA. Jag får inte missa fler prov nu, jag måste bara fixa det här nu.


Kan bli svårt att hinna umgås med någon den här veckan. Hoppas mina vänner kan ha överseende med det. Jag tror aldrig jag har haft så mycket läxa i hela mitt liv jösses alltså.


  Mostafa en riktigt trevlig kille som går i min klass, vi har verkligen blivit bra kompisar.


Jaja efter skolan så for jag och träffade pojken en stund, blev även bjuden på middag som jag alltid blir på måndagar. Sen for jag en vända till solbacken och hämtade ut hans medecin innan jag handlade på Maxi. Dom har billiga barnkläder där nu så jag köpte ett par svarta byxor, en svart jättefin tröja och ett 3-pack boxershorts, dom var dock i olika färger. Han kommer att bli sååå fin i dom nya kläderna sen då han ska få ha dom på sig. För tillfället ligger dom i tvättkorgen och väntar på sin tur.


Men då jag har så sjukt mycket läxa nu så måste jag sätta igång. Grabben sover så nu ska jag sätta mig i soffan med lite vindruvor och läsa på några av mina drygt 116 glosor.


      

Min coola grabb.


  

Av carriecarrie - 10 oktober 2011 07:35

En helt okej morgon för min och sonens del. Sonen är nu på dagis och själv blir det att ta det lugnt fram till jag ska till skolan. Får se om någon är där idag, när jag var där i freddags var det ju helt dött. Ska försäkerhets skull gå in på sammarbeta och kolla.


Jag har inte pluggat nånting på en hel vecka då hela förra veckan spenderades hemma med sjukt barn. Inte så bra så nu gäller det att vrålplugga om jag ska ha nån changs att klara av nationella provet. Får väl se vad Åsa har att säga idag.

Av carriecarrie - 9 oktober 2011 19:11

Jaa nu är det kväll och allt är lugnt, jag har ett doftljus tändt i vardagsrummet och lugnet har lagt sig i lägenheten. Pojken sover, katten sover i min säng,  själv ska jag sätta mig med en kopp te framför Skilda världar.


Kom nyss ut från duschen, härligt härligt. Är inte speciellt trött för tillfället men det kommer väl när jag sätter mig framför tv:n.


//Ha en bra kväll alla i detta avlånga land.

Av carriecarrie - 9 oktober 2011 16:42

Var förbi hos Lise en vända efter att pojken hade sovit, barnen var kanske inte på sitt bästa humör men det gick endå ganska bra. Nu har jag dock en grinig son här hemma som jag ska försöka få i lite mat. Nu står han här och gnäller så det blir inget långt inlägg. Kan nog skriva lite mer när han sover för natten. Hur somhelst så var det trevligt hos Lise..


  Det var ett tag sen lillkillen såg sin faster, dom verkar ha mycket roliga hemligheter tillsammans. Mys med fatser är ju en favorit  .


  Kusin Felicia..


  Dom fick lite yoghurt när vi var där. Men nu står min son och slår på datorn och är allmänt sur, ska ge han mat och underhålla han en liten stund innan han ska hoppa i säng.


Han har väl inte haft världens bästa dag.

Av carriecarrie - 9 oktober 2011 11:07

Igår blev det inte många inlägg så jag kan ju passa på att slänga in ett till nu. Rossan med famlij var här en stund och surrade och drack kaffe, det blev ingen lång stundf då Mona plötsligt var utanför dom, tanken var ju att dom skulle stanna lite längre men what to do?., Anyway så blir det kanske ett besök hos dom lite senare.


Nu funderar jag på att kanske chilla en stund med min busiga son, han verkar faktiskt ganska trött. Då han vräkte i sig så mycket till frukost funderar jag på att vänta en stund till innan jag gör lunch, kanske gör jag lunch runt 12 istället för som jag brukar , i vanliga fall gör jag ju lunch runt 11.


Alexander var så söt innan dom kom för han tvingade mig att ha på mig kepsen, jag gillar min keps men det var ju roligt att han hade bestämt sig för att jag skulle ha den. Han tog inte ett nej, så det var väl bara att lyda..


 

Känner mig lite fånig men rätt ok faktsikt. Den här kepsen fick jag av hans farsa för längesen.


Nu sitter han här och lägger pussel så jag ska väl göra honom sällskap en stund..


    Pussel är alltid kul för min son som älskar att tänka och lista ut saker. Good boy.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards