Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 6 oktober 2011 12:39

Jaa just nu kan jag bara sucka, Alexander är ju hemma idag också. Han är jättetrött men vägrar sova, han gnäller hela tiden och vill inte göra nånting. Nu har jag lagt han i sin säng för en stund sen, men han står och slår på dörrn och ska inte sova. Vad gör man?


Själv är jag så slut så jag snart inte vet vad jag gör. Rosita och Bosse kommer snart och hämtar Tarzan, jag tror dom skulle komma in och ta en kopp kaffe, härligt med lite vuxen sällskap. Nu kom Alexander in till mig, allt jag vill är att ha lite egen tid att vila på, men det kan jag ju glömma nu.


Lägenheten ser ut som ett bombnedslag igen, så mycket gav det för mig att städa för nån dag sen. Hunden hårar, men han far ju hem om en stund, katten hårar, dock inte lika mycket som hunden. Alle drar fram en massa saker hela tiden. Och mitt i allting så står jag och vet varken ut eller in.


Jaja nu ska jag gå vara med min sura son en stund.


/See you

Av carriecarrie - 5 oktober 2011 21:26

Då sitter man här igen som man har en tendens att göra när man får en lugn stund. Alle sover sen några timmar tillbaks, jag tror jag har suttit här sen han somnade, jaa åtminstone nästan hela tiden. Ringde ett samtal till Rosita, då var jag arg och är det fortfarande men har dock lugnat ner mig. Jag var inte arg på Rosita men på någon annan.


Anyway, som jag sa i tidigare inlägg så försökte jag söva pojken, det gick inte alls så jag gav upp och for och tog en fika med min moder på lassa. Sen var tanken att Alle skulle få följa med henne hem så jag kunde fara hem och dammsuga mm. Men då när jag just ska fara så får jag ett sms från Linnea som frågar om jag ville fara till henne. Självklart ville jag ju det, så det blev en trevlig stund där med hemmagjorda hamburgare till middag som avslutades med kaffe och lite godis. Jag passade på att hämta sonen när jag endå var påväg hem. Det var andra natten nu han somnade utan välling, jag börjar undra om han är påväg att växa ifrån vällingen, jaa det lär ju tiden utvisa.


Nu ska jag ta ut Tarzan och hoppa i säng, man vet aldrig när Alexander väcker en, dessutom har vi fått en tid på barn imorgonbitti som jag verkligen ska försöka ta mig till. Annars blir det nog en ganska lugn dag med sonen då Tarzan ska hem imorgon. Ja han blir hemma imorgon också då han har haft feber idag.


Nu säger jag god natt...

Av carriecarrie - 5 oktober 2011 14:35

Det är vad jag är just nu. När Alle vaknade så gjorde vi lite lunch till honom, eller jag gjorde och han tittade på. Men nog tror jag han hade hjälpt till om han hade fått det för mig, ibland får han det men dock inte den här gången.


  Men att titta på är alltid skoj. Nästan direkt efter lunchen for vi upp på solbacken och handlade, Michelle hängde på eftersom hon också behövde handla. Alle är på bättringsvägen men hade 38,5 då jag tempade honom.


Jag har försökt få han att sova en stund nu men det verkar näst intill omöjligt, jag fattar inte varför han inte vill sova, han är ju så trött.


  Gokillen min, sååå glad om han endå bara kunde somna. Jag vill soooovvaaa.


Hmm inte mycket jag kan göra om han inte vill, ska ringa upp till någon som nyss ringde till mig. Blir kanske att ta en fika.



/See you

Av carriecarrie - 5 oktober 2011 11:09

Pustar jag ut framför datorn. Har varit ute med hunden (dock bara på gården), har plockat undan, har bytt sand i kattlådan, har startat en tvättmaskin, har tömt och börjat fylla på diskmaskinen igen, sprungit med sopor mm. Det är iof inte så mycket men det räcker för mig när jag är såhär slut. Måste dammsuga, skura, renbädda sängarna mm. Men det tar jag sen för just nu ska jag vila en liten stund innan pojken vaknar.


När han vaknar har jag tänkt göra lunch innan vi drar iväg på en promenad med Tarzan. Kanske bara chillar framför datorn eller tv:n en stund nu, jag vill inte gå lägga mig i sängen för då vaknar han nog garanterat när jag nyss har somnat och är som en zombie. Jag passar också på att vädra nu då det behövs frisk luft i lägenheten, härligt härligt.


Funderar på att göra om lite i bloggen igen, omväxling förnöjer. Får se, får se..

Av carriecarrie - 5 oktober 2011 09:40

Natten har varit lugn, jag har inte behövt gå in till pojken nånting inatt. Jag var så slut så  jag gick och la mig 21 igårkväll och sov till imorse då Alle väkte mig. Han verkar ha klarat sig bra utan sitt febernedsättande, jag ska tempa honom om en stund.


Det är många nya läsare som har frågat om min gammla bloggadress, jag kommer att länka den så att den som är nyfiken ska kunna gå in och läsa den också.


Ska snart klä på mig och pojken och gå en runda med Tarzan, Alle börjar bli trött nu så frågan är om jag ska låta han sova i sin säng först då han blir så gnällig på promenaden annars. Tarzan får väl kissa på gården innan vi ger oss ut på en längre runda i sånafall. Jag pratade med Rossan för en stund sen som frågade om jag kunde ha Tarzan till imorgon, självklart, han skulle egentligen hem idag, men jag tackar inte nej till en bosnusdag med denna härliga hund.


Nu står sonen här och säger ifrån så nu ska han få en flaska välling och sova en stund.

Av carriecarrie - 4 oktober 2011 20:17

Det blev en promenad upp på solbacken, men vi handlade bara på apoteket då Alle var så pass trött. Det var strålande väder ute, jag hade kunnat gå hur långt som helst kändes det som, Tarzan spragn bredvid mig och njöt av promenaden.


När vi kom hem somnade Alle, han sov nästan 4 timmar, själv sov jag nästan 3. När han vaknade fick jag i han lite mat innan vi bara tog det lugnt framför LEJON KUNGEN. Det var mysigt att se den med pojken, han älskar sångerna i den, personligen är jag väl inget störra fan av den filmen men vad gör man inte för sitt barn.


Nu sover han igen, han hade 37 grader nör jag tempade han nu ikväll. Han fick en alvedon innan han somnade. Det gick fort, han somnade tom ifrån vällingen, det har aldrig hänt förr. Nu ska jag snabbrasta Tarzan på gården och så småningom gå lägga mig.


    2 bilder från våran promenad, det syns Tarzan börjar bli gammal nu.

Av carriecarrie - 4 oktober 2011 11:55

Alexander vaknade för en liten stund sen och är nu relativt pigg, han sov ingen lång stund så han kommer att bli trött ganska snart igen. Ska försöka få i han nån mat och sen bädda ner han i vagnen och ta en promenad med Tarzan upp på solbacken där jag bla måste köpa mera alvedon på apoteket + in på Maxi och köpa lite mer av det som alltid behövs här hemma.


 

Känner mig helt slut, men satt såklart och spanade runt på nätet meddans lillen sov. Måste göra lite nytta här hemma sen när han somnar igen, då jag gjorde annat den här timmen.


Av carriecarrie - 4 oktober 2011 10:56

Jaa nu igen, det är adnra gången den här terminen så jag ska inte klaga. Inatt fick han en febertopp, han väckte mig 00:30 och var kokhet. När jag gick in till han låg han tvärsöver sängen, så när jag skulle vända på honom så kände jag direkt att han hade feber HÖG feber. Jag bar in han i badrummet och tog en temp på han, 40,3 grader, hmm inte bra alls. Jag gav han febernedsättande, blötte en handduk med kallt vatten som jag strök över han. När jag gjort det fick han kall välling som han tacksamt tog emot, sen öppnade jag väderluckan och la på han ett påslakarn, sen somnade han i bara blöjan. Sen väkte han mig igen halv 4 inatt, sen halv 5 och så har natten varit. Nu sover han igen efter en flaska välling till + febernedsättande. Han hade 38 grader för en stund sen så det går åt rätt håll å jag hoppas det fortsätter att göra det.


Han sa att han var hungrig så jag prövade ge honom lite frukost, han slickade bara på sin smörgås men orkade inte äta nånting. Nu ska jag passa på att rasta Tarzan på gården innan jag nog går och lägger mig en stund till.


    Det är inte lätt att vara sjuk...


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards