Alla inlägg under oktober 2011

Av carriecarrie - 19 oktober 2011 20:08

Var på mötet i skolan. Jag var 2 minuter sen och trodde jag skulle missa mitt möte med Åsa på 10 minuter. Men å andra sidan var hon 10 minuter försenad så jag fick vänta en stund när jag kom dit. Jag gick runt och var lite irriterad för att hon inte kunde hålla tiden. Gick förbi ett rum som dom håller på att renovera...


  Hmm jag undrar vad det ska bli där när dom är färdiga. Jaja återigen till mötet då. Jag fick veta att jag inte har klarat den här delen av terminen pga för hög frånvaro, PISS, det blir att plugga som satan resten av terminen. Åsa sa att jag är duktig men genom med att jag missat 2 prov pga min frånvaro så vet hon för lite om mig och kan tyvärr därför inte ge mig ett G.Det har ju sina orsaker, det vet hon också men what to do?.


Kände mig inte så glad när jag for från mötet och skulle fara och handla. Jag ringde till Michelle som jag hade lovat att handla lite åt eftersom hon inte mår så bra. Det slutade med att jag handlade till oss båda och for till henne och tog en kopp kaffe. Jag blev dock kvar hos henne ett tag, vi for bla till lakkapää och åt lunch innan vi strosade runt på solbacken en stund. Hon var piggare idag än vad hon trodde hon skulle vara, fick ju också prata med henne om allting . Michelle tack för att du finns gumman. Det var helt oplanerat med väldigt trevligt.


Sen for jag och hämtade sonen på dagis, då jag var påväg hem kom Erica och mötte oss. Hon sa att hon hade försökt nå mig flera gånger, men jag hade glömt mobilen hos Michelle så jag tänkte gå dit och hämta den lite senare. Just när vi hade kommit in och jag hade startat kaffebryggaren så plingade det på dörren, det var Michelle och Eliot som kom. Jag tänkte direkt att hon kom med min mobil, men hon kom för att hon hade kommit på iden om att vi skulle grilla korv med barnen ikväll. Både jag och Erica tyckte att iden var AWSOME så vi drog iväg till lekplatsen mitt emot Moröbackeskolan och grillade, Alexander vräkte i sig nästan 5 hela korvar.


     

Vi hade riktigt mysigt när vi var ute trots att det regnade och var ganska kallt. Det måste vi göra om tjejer  .


Efter ett tag så skildes vi åt, barnen började bli trötta. Jag och Erica och Alle gick hem till oss. Alexander var uppe en stund meddans vi satt och pratade i soffan. Han älskar Erica den här lilla pojken, Erica älskar Alexander. Det är så roligt att se dom tillsammans.


   

Alexander var utan blöja en stund ikväll. Han sa till när han behövde kissa men då jag var långsam så han det komma i dom nya boxershortsen. Men jag blev mycket stolt över att han var så duktig på att säga till. Nästa gång får jag vara lite snabbare.


Nu sover knodden,  Erica har  nyss gått hem och jag har gjort popcorn. Så nu ska jag slötitta på tv en stund innan Efterlyst börjar som jag hade tänkt se. Sen blir det sängen.


Av carriecarrie - 19 oktober 2011 09:15

Tog lite sovmorgon imorse då jag skulle till barn med Alexander klockan 8. 07:20 gjorde jag en flaska välling som han ville ha i min säng, sen på det ville han direkt ha gröt. Så jag gick upp och lät han få sin vilja igenom.


Sen rullade vi iväg mot barn, när vi var utanför lassarettet så hade han tagit av sig stövlarna i bilen. Men vart var hans sockar?. Jag letade överallt i bilen men kunde inte hitta dom. Så efter en stunds letande gav jag upp så vi traskade in och anmälde oss i receptionen. Då det var ett barn före fick vi vänta en stund.


Provtagningen gick ju som alltid jättebra, men fick såklart inget veta. Nina som Alles läkare heter hör väl av sig om några dar. Efter besöket på barn så for vi direkt till dagis. Och nu sitter man här igen, jag pratar för tillfället med Rebban på msn.


Nu ska jag lata mig en liten stund innan jag ska fara till skolan och ha ett möte med min lärare Åsa. Hon har bokat enskilda möten med alla eleverna, så man får väl se hur det går för mig idag.


Sen blir det att fara hem och städa och plugga en stund innan man får besök. Det är väl så planerna ser ut idag.

Av carriecarrie - 18 oktober 2011 19:00

Har verkligen inget nytt att komma med. Skolan idag gick inge vidare, fick dock tillbaks läxförhöret från förra veckan där det visade sig att jag hade fått VG+, riktigt kul. Men då vi fick en massa frågor om första kapitlet i boken så gick det inte alls bra, det gick åt helvete rent ut sagt. Sånt gör mig riktigt sur, jag tror jag var sur hela eftermiddagen pga det, hmm lite fånigt kan jag tycka med det är som det är.


Efter skolan drog jag iväg till Rossan och såg på filmen Jag saknar dig..

Den var verkligen speciell, jag tyckte verkligen om den. För några år sedan så läste jag boken och personligen tycker jag att boken och filmen var ganska lika men endå riktigt bra båda två då filmen trots allt påminde en hel del om boken. I många fall så är ju boken och filmen så olika som dom kan bli.


Sen for jag iväg på ett möte i stan. Det kändes riktigt bra att fara dit och få prata med Eva och Rose marie om en sak. Bla om min skolgång mm eftersom att det är dom som håller i min inkomst mm.


Sen blev det middags hos mina föräldrar idag igen, det var nog då som jag blev på riktigt bra humör igen. Stämingen var på topp, efter middagen så busade Alexander i soffan med sin morfar och mig.


Så efter en lång dag så ska jag chilla i soffan med en kopp te och se nån film. Ikväll ska jag glömma allt som heter Engelska och bara göra annat innan det är dags att duna.


//Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 18 oktober 2011 07:33

Lise.. Jag ska berätta allt för dig sen. Men vill inte ta det via bloggen.


Denna morgon väckte jag återigen min trötta son. Han var väldigt go och skulle kramas extremt mycket. Men tillslut gick vi mot dagis, jag tror aldrig jag har varit så på min vakt som jag var denna morgon. Men allting gick ju bra, har även informerat dagis om en sak som händer igår.


Nu ska jag sätta mig och fortsätta läsa i boken som vi fick låna från skolan igår. Den var ganska kul faktiskt  .


  Någon som har läst den?. Det är ju tydligen en serie på 10 böcker, så man får väl se om man lånar dom andra sen också.

Av carriecarrie - 17 oktober 2011 20:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av carriecarrie - 17 oktober 2011 19:50

Jaa då var provet äntligen avklarat. Jag tror att jag får G men är inte helt säker. Det gick ganska bra men då man var så slut och man var aningens nervös så hade det kunnat gå bättre. Jaja det är bara att vänta och se när man får tillbaks testet.


Det nya vi har nu är att läsa en bok på engelska. Vi ska läsa ett kapitel till imorgon, vilket jag ser framemot. Ska snart sätta mig i soffan med en kopp te och läsa. Sen klockan 21.00 blir det att se det okända och sen tänker jag gå lägga mig tidigt ikväll. Det känns lite konstigt att inte behöva plugga, nu måste man bara läsa ett kapitel i en bok vilket känns ganska simpelt.


Alexander var jättetrött när han gick och la sig ikväll. Han drack en halv flaska välling sen sov han.


  Den här bilden tog jag imorse, för då var han lika trött som när han gick och la sig.


  Inte den finaste bilden direkt men här är jag utanför skolan. Jag hade just varit och köpt kaffe och en kexchocklad. Fiket stänger ju 15.00 så vill vi hinna köpa nå fika får vi göra det innan vi börjar lektionen. det är nackdelen med att vi slutar så sent på måndagar. Men jag ska börja ta med mig eget kaffe till skolan, jag har sett att många i min klass gör det så why not liksom.


Av carriecarrie - 17 oktober 2011 07:36

Det var en trött kille som jag tvingades väcka imorse, men trots det var han go och glad när vi begav oss mot dagis. Nu ska jag återigen sätta mig med läxan, jag har ju prov idag. Det ska bli spännande, det blir mitt första prov. Jag tror det blir dom andra i klassens 3:e prov, det är otroligt vad man har missat mycket.


Jag tror kanske inte att provet kommer att gå speciellt bra men jag tar inte ut nånting i förskott. Får väl se om man kommer ihåg nånting eller om man har glömt allting när man sitter där i klassrummet med provet framför sig.


Wish me luck!

3-1

Av carriecarrie - 15 oktober 2011 21:42

3-1 till Skellefteå i Hockeyn, vi mot djurgården. Känns kul.


Förmiddagen idag spenderades på Leos med min moder och min son. Alexander älskar att vara där, det var andra gången vi var där jag och han, så då var det ju lite extra roligt att vi fick med oss mamma/mormor.


  Min son älskar bollhavet så där spenderade han mycket tid. Sen klättrade vi runt lite överallt en stund. Han fick även pröva att cyckla runt med det tyckte han inte var nån hitt.


Jag hade ju tänkt att jag skulle betala men då mitt kort strulade så fick min moder stå för hela kalaset. Hon betalade Alles inträde + bjöd på lunch. Jag sa att jag skulle betala tillbaks men hon ville så hemskt gärna bjuda oss, det tackar vi verkligen för.


 


Sen hem, jag tänkte att Alle skulle få sova men det ville han ju såklar inte. Så vi drog oss iväg mot Rossan istället där båda barnen var extremt busiga, men dom hade dock roligt tillsammans så lite bus gör väl inget.


Är bara tvungen att lägga ut ett filmklipp på sötnosarna..



 

Dom tränar på att hoppa bla  .


Sen bar det av till Robert och Jennie där vi då såg på Hockeyn. Hmm jag undrar om min son blir en hockeykille, det kan mycket väl bli så då han var väldigt intresserad av mtachen som vi vann  .



 

Hela gänget är inne i matchen, Alle sitter i Roberts knä. Dom bjöd på middag och fika till Hockeyn. Tusen tack för det.


Innan vi for hem hade jag mysigt med Rambo..


 

Min underbara fina Rambo som nu är deras lilla ögonsten. Men för mig är han alltid min goa Rambo. Det får ni leva med Jennie  .


Nu sover sonen och själv ska jag göra iordning en del innan jag hoppar i säng.



Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards