Alla inlägg den 13 februari 2012

Av carriecarrie - 13 februari 2012 18:15

Jag är trött. Jag for till skolan som jag hade planerat men blev inte där hela dan. Jag var bara där under Åsas lektion, vi kom in på ett ämne i skolan som blev fruktansvärt tungt och jobbigt för mig, jag blev jätteledsen och for hem till farsan och pratade med honom en stund. Sen for jag till stan och tog en fika med Erica:


   


Sen gick vi runt på stan och kollade i olika affärer, jag har köpt modellera till min son som han ska få imorgon då det är alla hjärtans dag. När vi var på Åhlens så frågade jag Erica vad klockan var bara sådär rent spontant, hon säger 15:50, oj dags att sätta fart, skulle hämta Alexander klockan 16. Tiden går fort när man har roligt. Direkt då jag hämtat Alle så for jag och han till farsan och käka middag, mycket trevligt. Min farsa är duktig på att laga mat, han ska få lära mig en del. Sen var vi där ett tag och nu har vi nyss kommit hem, Alexander var så trött när vi kom hem så han fick gå och lägga sig. Det tar på krafterna att återvända till vardagen. Så nu ikväll blir det att sätta sig framför tv:n, ska först se Judys domstol som börjar om 10 minuter, sen 112 på liv och död och sist men inte minst det okända. Ska ringa och surra med Rossan om en grej också.


//Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 13 februari 2012 07:41

Grabben är på dagis idag, det känns väldigt elak att skriva att man är så glad för det och att det är såååå skönt med egen tid hemma men det är bara ren fakta från mig. Han är underbar och söt och det bästa som finns, men efter att har varit hemma med honom en vecka så behövs det lite egen tid. Han var så glad imorse och ville absolut till dagis när jag frågade honom. Det var absolut inga problem att lämna honom heller. Gissa om den här mamman ska ta det lugnt tills hon ska till skolan idag YES  . Jag har saknat skolan och mina kompisar där, men idag kommer jag. När jag lämnade Alexander så lämnade jag även astmamedecinen på dagis, dom får ge honom den om det skulle behövas, hoppas inte men man vet aldrig. Det som också är ganska häftigt är att det var ljust ute när jag lämnade honom, det var mörkte ute sist. Jag tycker det är så härligt när det blir ljusare hela tiden, både jag och Alle blir så mycket gladare då. 


 


Tog bilden när jag gick från hans dagis, underbart och ljust, det är bara 9 minus ute så det är inte speciellt kallt heller.


 


Någon som har släng ut sin gran nu, det kanske är lite i senaste laget att slänga ut julen, men alla är vi olika. Jag trodde inte att det var någon som hade sin gran kvar så jag blev lite förvånad när jag såg den.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig framför tv:n och bara känna lunget.


//Ha en bra dag.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards