Alla inlägg den 21 februari 2012

Av carriecarrie - 21 februari 2012 16:40

Min son fick ett riktigt utbrott när han inte fick bada, det är tur man kan avleda hans uppmärksamhet. Men så ska han istället ha min fulla uppmärksamhet vilket kan göra det lite svårt att få annat gjort. Vi lekte med modelleran en stund innan han tillslut gick med på att leka själv en liten stund. Så nu blev maten just färdig, Korvstroganoff med ris mums:


  


Det är inte lätt när man inte får sin vilja igenom. Den här pojken har varit jättearg, det syns på honom. Det har varit både skrik och tårar.


       


Det är tur att hans utbrott går över lika snabbt. Nu är han go och glad igen, med en energi som heter duga. Så efter maten ska vi nog försöka varva ner ett tag innan det är dags att sova.


//See ya!.

Av carriecarrie - 21 februari 2012 15:35

Jaa ibland funderar jag på vilket som hjälper mest men hittills har jag bara suckat och bitit ihop för att inte få ett utbrott. Vad har hänt nu då? Jo torktumlaren har pajat, kläderna blir inte torra, vi har titta på den men kommer inte på vad som är fel. Jag har en massa tvätt som jag måste tvätta om nu pga att mitt extremt dåliga utrymme i lägenheten.


   


det är tvätten som jag har kunnat hänga upp ovanför badkaret och till råga på allt så kom min son hem från dagis och säger att han ska bada. Hmm jag funderar på att låta han få bada innan han får ett värre utbrott än det han har nu. Stackars liten som inte förstår varför han inte kan bada, stackars min ekonomi om det visar sig att inte min farsa kan hjälpa mig att komma på vad felet är imorgon. Men om man nu ska försöka se på saken ur ett helt annat perspektiv så kanske det är lika bra att allting pajar för en samtidigt så det kan få vara helt några år sen kan man ju hoppas.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards