Alla inlägg den 15 februari 2012

Av carriecarrie - 15 februari 2012 21:59

Nu ska jag komma igång med träningen igen, jag kom ju igång alldeles innan jag blev sjuk men då bev det såklart en paus. Men nu är man frisk igen och ska komma igång igen, jag ska använda magbältet + göra sittups och träna på min crosstrainer som jag har här hemma, UNDERBART!. Grabben sover, hunden är nyrastad, katten sover och själv ska jag göra mig redo för sängen. Jag är helt slut efter en lång dag, först i skolan, men gud så oseriösa vi var, hmm kanske spårade ur lite för mycket, vi är ju trots allt där för att studera. Sen in mot stan, träffa Rossan, tog en tjejlunch, sen gick vi runt i stan, jag köpte en jättefin tröja och tre linnen till Alexander. Efter stan for jag till mina föräldrar en kort stund innan jag och farsan for hit och kollade i mitt förråd som vi ska städa ur och bygga lite hyllor i. Efter det blev det solbacken med Tarzan innan vi for och hämtade sonen. Sen tillbaks till mina föräldrar, vi käkade middag där. Jag blev helt plötsligt bara sååå deppad när jag var där, jag tror reaktionen kommer mer och mer, allting blir så mycket starkare känslomässigt nu. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom denna jobbiga tid. Jag mår ju inte dåligt hela tiden som tur är och så fort jag har kommit igång med min träning så kommer jag att börja må bättre igen, träning och musik är min terapi. Det är tur man har Tarzan så mycket så man kommer ut på promenader med honom, imorgon då jag inte har så mycket inbokat blir det att gå en långpromenad med honom beroende på väder såklart. Jar har en stark känsla av att min son kommer att komma in till mig om ca 10 minuter så det är kanske bäst att göra sig iordning för sängen, jag måste ju byta lakarn i den igen pga att jag spillde kaffe i den nyss. Hmm duktig man är ibland, så nu säger jag som vanligt vid denhär tiden.


//God natt


Av carriecarrie - 15 februari 2012 07:06

Då har man lämnat sonen på dagis och sen gått förbi bilen och startat motorvärmaren, inte för att det är speciellt kallt utan för att frosta av den. Det brukar fungera att göra så ibland, sen så är det ju alltid härligt att sätta sig i en varm bil. Alexander var glad imorse innan vi gick iväg till dagis, men promenaden dit var ingen höjdare då det hade snöat en del inatt. Men allting går så när vi väl kom fram till dagis så blev han mycket gladare igen. Nu ska jag sätta mig med läxan en liten stund och sen rasta Tarzan innan man beger sig iväg mot skolan.


     


Alexander visade mig var brandsläckaren hänger, han märkte att kartongen i hallen var tom. Så duktig han är min stora kille  .

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards