Alla inlägg den 19 februari 2012

Av carriecarrie - 19 februari 2012 21:02

Jag har bara chillat sen Alexander somnade, jag är helt slut så nu ska jag renbädda sängen och sen sova själv. Jag hittade min egen kamera nu så jag förde över dom sista bilderna som togs med den till datorn. Jag ska leta rätt på alla papper till den imorgon och sen fara och lämna in den där den köptes.


 


Jag saknar Tarzan men på tisdag kommer han, underbara vackra vovve. Får väl se hur många promenader jag och Madelene går med hundarna, kul ska det iallafall bli. Madelene är också sjuk nu, stackarn, alla blir ju mer eller mindre sjuka nu, det känns som om det går någon ny epidemi, folk blir friska och sjuka hela tiden. Ta tex Rosita, jag tycker hon har blivit sjuk och frisk hela tiden nu sen en tid tillbaks, stackarn. Och Alexander som åkte på öroninflamationen, kanske är det därför han har valt att ha mössa på sig inne ibland:


     


Min underbara söta son. Jag tycker verkligen synd om honom, han får nog vara hemma imorgon om han inte mår bättre. Han har ingen feber eller nånting sånt, läkaren på akuten sa att det inte smittar. Men jag funderar endå starkt på att hålla honom hemma imorgon i vilket fall somhelst så han får ta igen sig, han har ju endå haft så pass ont. Men det är skönt att han sover och slipper ha ont just nu åtminstone.


//God natt

Av carriecarrie - 19 februari 2012 20:10

Ska det aldrig få vara helt bra med min lilla stackare?, nu har han åkt på öroninflamation, jag hoppas verkligen det går över till imorgon. När han skulle hem hade han så ont så han bara grät och tog sig för örat så vi fick skjus till akuten. Jag tycker det är så hemskt när ett barn har så ont å det inte finns nånting man kan göra för att hjälpa dom. Nu sover han sen en dryg timme tillbaks, jag hoppas han får sova hela natten. Nåja inte mycket mer jag kan göra än att finnas där för honom, jag bara hoppas att han ska bli frisk. Jag stannar nog mest troligt hemma med honom endå imorgon, man får väl se vad som händer.


//see ya!.

Av carriecarrie - 19 februari 2012 17:46

Festen hos Erica och Peter var riktigt lyckad, det var bra stämning och alla var på bra humör. Det var ju också kul att träffa nya människor, nog för att jag känner dom flesta men det var kul. Någon bad mig lägga ut bilder från festen så here we go:


   


Här var vi hemma hos mig och gjorde oss redo för festen, Sandra var också hos mig, det var hon som sminkade mig. Tack för det Sandra.


    Sandra  .


      Jag och Sandra.       


Då det blev sent och det typ var storm ute inatt så blev jag kvar hos Erica och peter till idag, dom bjöd på lunch runt halv 2 så vi sov ganska länge. Men roligt hade vi. Tack för en underbar fest alla inblandade .    

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards