Alla inlägg under september 2011

Av carriecarrie - 24 september 2011 13:14

Sitter här och känner lugnet efter en härlig dusch. Lilleman sover, han var så trött stackarn. Det märks att han inte är felt frisk ännu då vi for en vända till mina föräldrar och hämtade dammsugaren och sen for och snabbhandlade på Maxi och då efter det var han helt slut.


Han ska få sova så länge han vill nu, jag kommer inte att väcka honom idag. När vi var på Maxi fick han 2 filmer I drömmarnas trädgård som han så hemskt gärna ville se, jag funderar på att he igång en av dom när han vaknar. 


Och då man själv känner lugnet så hamnar man ju som vanligt framför datan, det är inget nytt. Har spanat runt som vanligt på nätet, bla efter lägenheter. Men som jag har berättat tidigare så finns det ju en lägenhet som jag ska fara och titta på snart, den är ju så grymt fin. Men det gäller att vara 100% säker innan jag drar med mig pojken till ett nytt hem.


Ska passa på att vila en stund nu innan han vaknar, jag orkar verkligen inte göra nånting just nu.


/See you

Av carriecarrie - 24 september 2011 08:43

God morgon alla där ute i stora världen!


Alexander är helt klart på bättringsvägen, vi låg faktiskt och busade en stund innan vi gick upp denna morgon. Han väckte mig runt 4 inatt och ville ha välling och sällskap en stund, då han hade det jobbigt med hostan gav jag han lite mer hostmedecin.


Trots han nattvak om jag får uttrycka mig så, så var han endå pigg halv 7 imorse, jag var ju dock inte lika pigg. Han drack en flaska välling i min säng och hade som sagt våra morgonbus denna morgon. 


   


Nu ska vi lägga pussel då det är vad Alle verkar vara sugen på just nu, kanske går vi ut också då vädret ser ut att vara mycket bättre just nu.


/Ha en bra dag alla där ute, det ska vi försöka ha  .



Av carriecarrie - 23 september 2011 21:52

Denna dag har vi varit hemma i stort sett hela dagen, febern har gått lite upp och ner. Vi fick ett oväntat besök av Rossan och Felicia. Alexander var så pass pigg så dom blev kvar här en liten stund. Det är ett stort undantag, för i vanliga fall släpper jag aldrig in någon då Alle är hemma och sjuk.


  Men det var väldigt lugnt, barnen satt och såg på barnkanalen en stund meddans vi drack kaffe i soffan.


  Man kan ju inte tro att lilleman hade feber, men barn är ju oftast väldigt pigga fast dom är sjuka.


Efter en stund ville båda barnen gå ut, så jag tog Alle i bilen och körde till Rossan, därifrån tog vi en promenad ute, Alle sov en stund.

När Rossan och Felicia hade dragit sig hemmåt sov Alle i sin säng en dryg timme, sen vaknade han och var hungrig vilket är ett bra tecken. Efter det lite kvällsmys innan han gick och la sig för natten.


Det har varit en mycket lugn dag då vi i vanliga fall far runt och är ute och leker mm. Men jag tror han är frisk till på måndag, lillkillen min  .


    Visst är han söt?.


Fick en kommentar av en tjej som missförstod det jag skrev i förra inlägget. Kanske uttryckte jag mig klantigt då. Men att Alle har fått feber är ju självklart inte hans fel, jag blev arg på situationen, men absolut INTE på honom. Ingen kan rå för att man blir sjuk. Så nu vet ni det. Alexander är mitt allt, det viktigaste för mig är att han blir frisk och får må bra. Allt annat är oviktigt när det kommer till den frågan.


/Ha det bra alla där ute!



Av carriecarrie - 23 september 2011 07:53

Sitter här och är aningen bitter då jag egentligen borde plugga det sista inför provet och efter skola skulle jag på Leos med Michelle och barnen. Istället blir det att ta på sig myskläderna och ha en mysig hemmadag med min lilla sjukling. Jag tempade han nu på morgonen, nu har han bara 37,5 graders feber, det går åt rätt håll iallafall  


Han hostar fortfarande en del och är ganska hes, men i övrigt är han ju sjukt pigg. Just nu sitter han på golvet bakom mig och spelar på sin keyboard, jag är inte helt frälst i leksaker som låter, som tur är kan man sänka volymen på den här saken.


Nu blir det en kopp kaffe och kanske försöka städa lite, jag har ju trots allt hjälpredan hemma.


/See you


Av carriecarrie - 22 september 2011 21:52

Jag har inte mått så bra idag som jag berättade i det förra inlägget. Men jag for till Rosita trots allt och hon och jag tog en härlig promenad med Tarzan i renget. Sen for vi in till stan och käka på Tatung innan vi drog vidare till Söder. Vi for först till Myrorna men hittade ingenting som var speciellt spännande, så vi gick vidare till Jacks där jag köpte en fin ljusstake till Rossan och lite annat till mig. Sen drog vi vidare till Solbacken där jag handlade det nödvändigaste, allt annat fick vänta. Sen var det min tur att bli överasskad då Rossan köpte ett örngott till mig som det står världens bästa mamma på.


Det är alltid kul när man får höra att ens kompis tycker att man är en supermorsa till sin son, jag gör mitt bästa som alla andra men det värmde att få höra det och att få ett så fint örngott av min bästa vän.


 

Här sitter Rossan på Tatung, det var riktigt gott med lite utländsk mat, men personligen tycker jag nog att LakkaPää gör godare mat, dock med mindre utbud.


Anyway efter att ha fläng runt med Rossan drog vi som vanligt hem till henne och hängde där. Sen hämtade jag min son på dagis som var pigg och glad, så vi for tillbaks till Rossan och lekter med barnen som bla fick rita vilket dom tyckte var skoj.


Sen var det egentligen dags att fara hem och laga nån middag men då jag mådde pyton så for jag till mina föräldrar och pratade med farsan, sen ringde jag 1177 som självklart skulle skicka mig till akuten. Men hallå... Det finns väl gränser tänkte jag och ville först inte fara dit. Men som vanligt blev man ju övertalad av dom, det gick ganska fort den här gången, det vara bara en liten grej som strulade, vill inte gå in på vad. Nu är allt bra igen, eller kommer att bli.


Sen tillbaks till mina föräldrar som hade sparat lite mat till mig efter middagen som Alle då fick äta hos dom meddans jag var på akuten. Var ju skönt att jag slapp laga nått till mig då klockan var ganska mycket när jag väl kom hem med sonen.


Jaa hittills har allting varit sådär men då nu ikväll då jag skulle byta på Alle tyckte jag att han kändes varm, tog en temp, 39,5 graders feber. TACKA FAN  FÖR DET!!! Bye bye provet, bye bye Leos imorgon mm. SATAN, jag missade ju förra provet också. Men det är bara att stanna hemma med sjukt barn imorgon. PISS!. Ursäkta min otrevlighet, men hans feber kunde inte förstöra mer för mig nu.


Nåja inte mycket att göra åt, jag trodde verkligen inte att han hade så hög feber då han var så pigg.


 

Här sitter han i bilen tidigare idag, jag hade aldrig kunnat lista ut att han hade feber. Men han har ju haft hosta till och från. Nu sover han i vilket fall som helst, innan han la sig fick han sin vanliga medecin, Ipren + hostmedecin. Imorgon ska jag ta en promenad med han i vagnen och köpa apelsiner och mer Ipren på solbacken, frisk luft behöver han fast han är sjuk. Fick ju en nyare vagn av min moder som ska användas för första gången imorgon.




Av carriecarrie - 22 september 2011 07:29

Alle väckte mig nångång inatt och hade svårt att somna om, då jag gick runt som i en dimma har jag ingen aning om vad klockan kan ha varit, han svepte en flaska välling sen fick han ett blöjbyte, när jag då trodde att han skulle somna om som han brukar göra så ville han ha mera välling. Jag gick in i köket och gjorde en flaska till, till han, men då jag då går in i hans rum har han somnat, jag smyger ut därifrån och stupar i säng.


Sen väckte han mig 6:40, då det bara var 5 minuter kvar innan larmet så gick jag upp och gjorde mig iordning meddans han fick dricka upp vällingen som jag gjorde inatt.


  En glad liten kille med flaskan i munnen  .


Nu ska jag återigen sätta mig med läxan, jag mår inte alls bra idag. Det känns verkligen som jag är på väg att bli sjuk. När jag skulle byta på Alle imorse så spydde jag som en gris, inte för att jag bytte på honom utan för att jag helt plötsligt kände någon jätte hemsk smak i munnen, jag fattar ingenting. 


Anyway så sitter jag här med mitt kaffe nu, tänk att kaffe kan vara så gott. Ska kanske passa på att vila en stund, jag har ju lovat att plugga med Rossan idag. Måste dammsuga också, jag ska titta på min egen dammsugare, funkar inte den så får jag fara och låna mina föräldrars dammsugare igen.


/See you.

Av carriecarrie - 21 september 2011 20:42

Jag är så sjukt trött ikväll, jag har suttit med denna tjatiga engelska ett bra tag nu. Sonen somnade ju redan runt halv sju. Pluggandet går frammåt, men det känns som att jag typ behöver några dagar till på mig innan provet. Men vems fel är det?... Mitt eget såklart, men jag har endå bestämt mig för att det får vara färdigpluggat för ikväll.


Nu ska jag byta om till myskläder och sätta mig med en varm kopp te och se på EFTERLYST som börjar om en liten stund. Sen blir det sängen.


/Ha det gött alla där ute!

Av carriecarrie - 21 september 2011 17:52

Pluggat, varit på Jysk, myrorna, Jacks och i stan med Michelle idag. Jag köpte ingenting på Jysk men hittade massor som jag ville ha såklart. På Myrorna köpte jag en svart dunväst till Alexander, det var lite roligt eftersom att jag har en likadan. När vi var i stan bjöd Michelle på fika..


  Dom där kakorna var inte dumma, vi hade riktigt trevligt. Träffade även Mona där som stod och pratade med oss en stund.

När vi lämnade fiket så gick vi in på veromoda, jag hittade en tröja som jag bara måste ha. Dom har lagt undan den så jag ska hämta den imorgon.


Jag tycker den är jättefin. Michelle tyckte dock inte om den, men hon köpte en annan tröja som var fin men passade inte i den färg som den hade. 

Sen hämtade vi Alle på dagis, sen vidare till Rosita, vi släppte dock av Michelle på väg till Rosita. Hade en trevlig stund hos Rossan innan det var dags att bege sig hemmåt för att laga middag. Jag kände bara att jag inte orkade hitta på nånting så jag och Alle promenerade till Frasses, det var ju ett tag sen man var där. Jag beställde en barnbox till Alexander, lite i hopp om att han skulle få en reflexväst, men det missade han, han fick en leksak istället.


  Det var en hungrig liten kille som vräkte i sig nästan hela hamburgaren. Jag fick det lilla som var kvar i slutet när han var mätt. Haha trodde jag, när vi gick in för att leka i hans rum tog jag med mig tallriken med strips i bara för att ha nått att tugga på.


  Alexander tyckte att det var en helt fantastisk ide att ha picknik i hans rum, han tog själv fram sin lilla fåtölj och satt där och vräkte i sig strips.


 

Sen blev det full fart igen och kommer nog att vara det tills han ska varva ner och sova. Det spörengar ute så man är ju inte så sugen på att gå ut och leka just nu men än så länge klagar han inte på att vara inne.



Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards