Alla inlägg under september 2011

Av carriecarrie - 14 september 2011 21:23

Jaa jag funderar på att sälja lägenheten och flytta nån annanstans. Jag mår inte speciellt bra just nu så jag ska inte inpulssälja men jag har börjat spana runt på olika ställen i olika städer dit jag, min son och min katt kan flytta.


Vänner är ju ett problem då jag har mina absolut bästa vänner här. Men pga sveket så vet jag faktiskt inte vilka som är mina RIKTIGA vänner längre förutom Rosita och Michelle. Jag vet också att många av mina vänner inte förtjänar att inte ha mitt fulla förtroende, men det är verkligen mycket som kan bli försört av en enda person.


Fan att det ska göra så ont, fan att jag lät mig manipuleras och luras av den här personen. Fan vad jag är arg och besviken. Det värsta är att jag fortfarande inte vet hela sanningen, att du som har gjort det här förnekar en hel del fortfarande. Ett förlåt kan inte rädda det här, du måste göra mer än så, frågan är om jag någonsin kan förlåta dig.


Jag skulle plugga, men så kom allting tillbaks. Sveket, ångesten mm. Som jag har sagt tidigare, det kommer att ta lång tid att komma över det och kanske kan jag bli lite tjatig här i bloggen om det, men det får ni helt enkelt ta.


Men du ska inte få förstöra mer för mig nu, jag kommer att börja må bättre, det går faktiskt bra för mig, jag får den hjälp och det stöd jag behöver. Den intressanta frågan är vem som ska hjälpa dig?.


Jaja nu ska jag sluta tjata, nu ska jag snart hoppa i säng. Funderar på att lägga mig i min sons säng en stund, innan jag går och lägger mig i min egen. Det är tur pojken har så stor säng.


  (Sky)  (Alexander)   (Egobild).


Av carriecarrie - 14 september 2011 19:56

Kom hem för en stund sen, jag har inte pluggat nånting idag, dum som jag är. Det var ju tänkt att jag skulle plugga hos Rossan, men istället för att plugga så åt vi lunch och såg på film.


  Vi hade riktigt kul faktiskt.


Sen var det dags att hämta sonen på dagis, då han har varit jättedålig på att äta en period nu så blev jag mycket positivt överraskad när dom berättade att han hade ätit bra idag. Vi for direkt från dagis till mina föräldrar, där jag lånade deras dammsugare, Alexander fick vara kvar när jag for hem och dammsög. Sen blev man bjuden på middag där, gott och trevligt  .


Direkt efter det for jag och Alle på en husvisning, nu var ju inte tanken att jag egentligen skulle dit men det blev så trots allt. Sen till Michelle där vi hade riktigt kul.. Speedade barn, vi vuxna var också på hugget. Vi drack kaffe, busade med barnen mm. Vi avslutade besöket där med att killarna fick bada tillsammans. GUD SÅ SÖTA!!.


  Alexander fick en pyjamas av Eliot, byxorna användes som mössa en stund, kolla vilken häftig min han gör, busungen min  .     Michell älskar verkligen Lusse, det var kul att jag fick lägga ut en bild på dom två  .  

Nu borde jag väl plugga när sonen sover, så jag ska väl sätta mig med engleskan en stund. Ska se ett avsnitt av Idol om det är ikväll. Jag tror det börjar nu.


Av carriecarrie - 14 september 2011 07:35

Alexander ropade på mig 05:30, han ville som vanligt ha sin välling. Sen hamnade vi i min säng med det underbara morgonmyset...


 

Vi sov faktiskt en stund till efter att jag tagit bilden på honom. Men visst är han underbar?. Jag hade svårt att somna inatt så jag var helt slut när han väckte mig, men när han ligger i min säng och tittar på mig med sina stora bruna ögon så kan jag omöjligt vara sur, fast jag är som en zombie.


Men då jag är som en zombie så ska jag nog gå lägga mig en stund till nu innan jag ska gå upp och plugga.

Av carriecarrie - 13 september 2011 21:36


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


 

Tack för att du finns, sonen min  .

Av carriecarrie - 13 september 2011 19:33

Då är man hemma och allt är lugnt, förutom med att Sky rejsar runt i hela lägenheten.


När jag for till Skolan idag var jag så arg på min lärare som inte hade gett mig läxan som hon hade lovat. Jag fick en giltig förklaring, ibland händer saker som man inte kan rå för. Anyway så var nog den här dagen det roligaste dagen i skolan hittills, Åsa hade ändrat strategi på väldigt många sätt, jag hoppas bara att hon kommer att hålla sig till den nya person hon har blivit nu.


Det var roligt att träffa mina kompisar i skolan, jag tog lite bilder, men lägger bara ut en.


  Theres gömmer sig men jag tror hon skrattade på den bilden, hon är en härlig tjej, det var mycket skratt och bra stämmning idag. Det var verkligen vad jag behövde efter gårdagen.


Efter skolan drog jag och Rossan iväg och käka lunch på Mat och Cafe som det heter nu. Sen hem till henne och hade trevligt en stund. Jag berättade ju såklart för Rossan om vad som hände igår, som vanligt fanns hon där som den underbara vän hon är.


Sen hämtade jag Alle och for tillbaks till Rossan en stund innan jag och Alle for till Maxi och tog en fika med min mamma. Jag har inte berättat så mycket för henne men lite har jag sagt. Kanske borde jag inte säga nånting om det som hände men samtidigt känner jag att jag behöver få prata av mig.


När vi kom hem efter fika med min moder lekte jag med min son i hans rum ett tag, sen började jag plocka undan meddans Alle fortsatte att leka med sitt duplo en stund till innan det var dags att duna för honom.


 

Det har regnat idag, vädrat har varit detsamma som jag har känt mig till och från idag. Jag har inte tänkt så mycket på det, men då jag är själv nu kommer alla tankarna. Min fråga till mig själv är om jag har gjort rätt eller inte. Jag kommer att prata med den här personen igen då jag vet hur mycket personen ångrar sig, men inte nu, jag behlöver tid på mig, MYCKET tid. Som folk säger tiden läker alla sår.. Jag vet inte om jag verkligen kan hålla med om det, för mig är det mera.. tiden läker inte alla sår, men dom flesta. Det beror på hur djupt sårad man är och vad det handlar om.


Jaja nu ska jag sluta tjata om det, jag ska se nån film nu tror jag och sen gå lägga mig tidigt. Pluggar gör jag imorgon.


Nånting riktigt kul är ju att jag faktiskt har hunnit ikapp i skolan nu.. Gissa om jag blev glad när Åsa sa det, det var värt allt jobb i helgen YES  .

Av carriecarrie - 13 september 2011 08:54

Nya tag. Jag tänker inte låta mitt liv bli förstört efter det som hände igår. Jag ska ju snart till skolan, måste gå in på sammarbeta och se om jag har fått mejlet av Åsa, annars kan det ju bli lite svårt att göra nån läxa. Igår orkade jag ju inte plugga så jag tänker sätta mig med det nu innan jag ska iväg, det är tur man börjar 10:30.


Lite bilder från igår...


    Lusse ville busa igår när jag var hos Michell, är han cool eller vad?. Lusse är en av mina absolut favoritkatter, han har sånt humör men är helt underbar.

Vi satt och fikade en stund innan Eliot skulle gå lägga sig igår, sen tog vi plats i hennes soffa framför Idol  .


Efter att ha varit hos Michell gick jag till Robert och Jennie, där det bjöds på mera kaffe. Vi pratade om lite allt möjligt och hade riktigt trevligt då det var ett tag sen jag var där.


  (Jag och Jennie)

 

Och världens finaste Rambo. Han blir alltid så glad när jag kommer dit, gokorven. Saknar dig så grymt mycket gubben min, men jag vet att du har det mycket bättre hos dom.


Det var lite från igårkväll. Nu måste jag göra nytta.


/See you

Av carriecarrie - 12 september 2011 22:20

Jag orkar inte skriva något avancerat inlägg ikväll då jag inte mår nå bra. Det finns några som vet vad som har hänt, men hur vet jag att jag kan lita på nån?.


Michell, dig litar jag på, tack för att jag fick komma ikväll. Du är underbar gumman.


Robert och Jennie, er litar jag också på, tack för att jag fick komma till er ikväll.


Jag har ont efter ett svek, jag vill inte gå in på några detaljer eller berätta vem som har gjort vad. Den personen vet redan och kommer mest troligt att läsa det här. Kanske kan jag prata med dig längre fram, men inte just nu.


Fan, jag ska ringa till en kompis och surra en stund, just nu kan jag omöjligt sova.


Ha det bra alla där ute och var rädda om varandra.

Av carriecarrie - 12 september 2011 17:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards