Alla inlägg under september 2011

Av carriecarrie - 5 september 2011 18:56

Nu är det över, allting gick jättebra, men det var ju det alla visste. Jag är ju så himla nojjig när jag ska opereras, skönt att det är över. Till skillnad från förra operationen så fick jag starkare narkos och mådde betydligt sämre när jag var på uppvaket några timmar. Men nu mår jag lite bättre och har också fått komma hem. Min kompis Beccy sa att jag skulle ta ett kort eller be någon annan ta kort på mig när jag var på uppvaket, men dumt nog glömde jag ju totalt bort att be någon om det.


  Men jag fick iallafall en bild, här står jag i operationskläderna alldeles före narkosen. Kände mig ganska rädd, men tycker själv jag såg mest sur ut på bilden.


Anyway så fick jag hämtning efter några timmar, gissa om det var härligt att se sin son igen.


  Jag fick en lång kram när jag träffade honom igen.

Jag blev även bjuden på middag, det tackar jag för även om jag inte fick i mig så mycket då jag fortfarande mår illa och är sjukt trött.


  Men imorgon kommer Alexander hem hoppas jag. Det ska han göra om det inte händer nånting men det får man väl hoppas att det inte gör.


Nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig och ta det lugnt i soffan en stund. Om jag orkar ska jag fara till skolan imorgon, om inte så ska jag försöka städa innan min katt och min son kommer hem. Det är nog första gången på länge jag är helt ensam i lägenheten, det är tomt men å andra sidan orkar jag inte vara social mot nån just nu.


Av carriecarrie - 4 september 2011 16:40

Det har varit intensivt men trevligt sista dygnet. För tillfället är jag hemma en liten stund då jag nyss har lämnat ifrån mig pojken, saknar honom redan men vet att han har det bra. Jag får träffa han imorgon om jag orkar då jag är ditbjuden på middag, sen får han komma hem på tisdag.


Jag och Rossan har haft riktigt kul med barnen på den här mor och barnhelgen.

Då jag är lite för trött fär att skriva så lägger jag ut ett gäng bilder istället...


   

Här hade vi nyss kommit dit, Alle är taggad för helgen  .


       

Efter att ha busat ute en stund så gick vi in och såg på Alvin och gänget med barnen som fick lite fika samtidigt. Alle är inne i filmen, men den var riktigt bra faktiskt .


  Sen åt vi middag, här står Alle och tittar på meddans Rossan gör efterrätt, den blev riktigt god.


  Sen var det läggdags för barnen som somnade relativt fort. Men då hade dom hållit igång en hel del. Alle sov i resesängen såklart.


   

2 pigga barn morgonen efter.


  Frukost.


      Sen mera fika och mera bus.. Hmm vad har Felicia i tankarna tro???


   

Rossan som kramar om Sky. På bilden före har vi ju favoriten Tarzan.


Mitt i mitt bloggande plingade Madelene på dörr´n och frågade om jag hade kaffe. Hon fick syn på Sky och ville låna henne, snacka om att ha tur för då slipper Sky vara ensam inatt. Nu är hon nere hos Madelene och Beccy som är och hälsar på hos sin mamma. Beccy och jag har bestämt att vi ska ha en kull kattungar, hennes hane och min hona... UNDERBART!!.


Nää nu måste jag sluta skriva och dra mig mot Rossan.


/Ha det bra, precis som jag :-).

Av carriecarrie - 3 september 2011 21:53

Då sitter man hos Rossan och har riktigt trevligt. Barnen sover efter lek, promenad och god middag som avslutades med god efterätt  .


Jag vet inte hur länge jag och Rossan blir uppe men det kan nog bli ett tag till, hoppas jag. Just nu sitter vi i soffan och dricker ett glas vin och snaskar och har allmänt trevligt. Vi såg nyss en film, ingen av oss hängde med speciellt bra i filmen då vi båda är experter på att prata istället för att koncentrera oss på filmen.


Tarzan har börjat säga till, så det blir väl att låta han kissa på gården om en liten stund gissar jag. Det är ju så härligt här då dom bara behöver öppna dörren. Jag önskar att jag och Alle hade det likadant.


Nu ska jag forstätta ha trevligt med Rossan, bilder kommer imorgon eller när jag kommer hem efter operationen, vi får se.


/Ha det bra alla därute.

Av carriecarrie - 3 september 2011 08:22

MAMMA!!!. Jag vaknar med ett ryck och rusar in till Alle, han sitter upp och ser ganska nyvaken ut.


Jag: Vad är det?


Alle: välling


Jag: Skrek du sådär högt för att du ville ha välling?


Alle: aa


Helt otroligt tänkte jag och gick in köket och gjorde en flaska välling till honom. Då jag skulle ge han den så hade han lagt sig i min säng, jag la mig bredvid honom meddans han drack upp vällingen. Sen låg vi och halvsov en stund kan man väl säga, innan vi gick upp och åt frukost.


Nu är han sur och grinig, jag tror han fortfarande är jättetrött. Han har druckit en flaska till efter frukosten som vi åt för ca en timme sen, jag ska pröva lägga han i min säng, med lite tur kan vi sova en stund till båda två.


  (Jag bjuder på en mycket suddig bild denna morgon, men det är nog såhär jag känner mig).

Av carriecarrie - 2 september 2011 22:46

God kväll bloggen!


Det är varmt i min lägenhet, har haft dofljus tända fram tills nu. Det var riktigt mysigt att lägga sig och se ljusen som stod i fönstret, Alexander sover och sover, jag var nyss in till honom. Jag gick och la mig lite efter nio och kelade med Sky i sängen innan jag försökte sova, det var ju såklart omöjligt. Jag känner mig ganska avslappnad just nu, det var ju ett tag sen.


Vad mer kan jag säga?.. Typ ingenting vettigt. Jag borde försöka sova igen när jag trots allt har lyckats slappna av en hel del nu, men det känns inte som jag kan somna. Är det för att jag har låtit crosstrainern vilda idag eller??. Hmm kanske fick jag inte min dagliga motion, men då var jag ju helt slut av all hjärngympa istället.


    Här sitter man nu och ser ut som hej här är jag, kom och hjälp! på dom här bilderna, men såhär ser jag ut när jag är en Zombie som inte kan sova. Lite ego är jag faktiskt när det gäller bilder.


Nåja det är väl dags att göra ett försök till då min son kanske inte vill sova lika länge som jag vill imorgon. Vi ska endå vara hos Rossan och Felicia runt 11 tror jag...


/God natt alla läsare...

Av carriecarrie - 2 september 2011 21:03

Jag är såååååå trött ikväll. Jag var som en zombie när jag for till skolan imorse, inte tror jag läxförhöret gick så bra idag heller, för att inte tala om det jag fick tillbaks idag, det gick rent utsagt uselt!. Jag pratade med min lärare om provet som jag missar på måndag och frågade om jag kunde få göra det på torsdag. Svaret blev såklart nej då dom har som regel att inte tilllåta sånt. SUCK, istället fick jag komma dit på torsdag så jag inte behöver komma alltför långt efter, hon sa ju också att jag redan ligger på VG nivå så jag behöver inte oroa mig för att jag missar provet, RIGHT!!!. Nåja det finns inget jag kan göra åt saken.


Efter skolan for jag och min moder till myrorna och köpte lite vinterkläder till Alle, jag hittade en svart overall, en svart mössa och ett par svarta skor. Min mamma hittade lite annat som kan vara bra att ha. Sen for jag till stan och mötte tjejerna, det var riktigt kul att ta en fika med Jenny och Stephanie, då jag inte har träffat Sephanie på ett tag. Min moder hämtade min son på dagis så jag skulle kunna få lite längre tid med tjejerna på stan, det blev en fika på ainas, trevligt trevligt   .


     Jenny med sin lilla beskvi haha, det var den största jag har sett. Stephanie vägrade vara med på bild, men det är bara att acceptera att alla inte vill.


Anyway så for jag direkt till Rossan och var där en stund, jag har användt bältet en gång idag, Bosse sa att jag får köpa bältet för 250 kr, gissa om jag blev glad  .  Sen for vi upp på Maxi hela gänget och handlade, det var sjukt mycket folk där så det är ju tur att Bosse och Rossan har självscanningen. Sen skildes vi åt, jag for och hämtade Alle och for sen hem och gjorde middag, kyckling och ris yummie, hmm jag glömde att jag och Rossan ska äta det till lunch imorgon, men å andra sidan stör det inte mig att äta det 2 gånger på raken. Sen fredagsmys med sonen som somnade för en stund sen. Själv ska jag också duna nu då jag är trött och mår illa efter dagens fika med tjejerna.


  Jag bjuder på en egobild så Jenny slipper vara ensam på bild i detta inlägg.

Av carriecarrie - 1 september 2011 20:38

Denna dag har spenderats med Rossan och min läxor, första läxpasset som vi körde gick inte alls bra, tillslut blev jag riktigt sur och gav mer eller mindre upp. Det är såna stunder Rossan är riktigt bra att ha för hon peppar på och säger att jag fixar det mm, det är nog det jag behöver få höra när jag är på väg att ge upp, så vi kämpade på ett tag till. Efter en lång stund så tog vi en paus och såg på Scream 4, det var ganska kul faktiskt.


Bosse kom hem mitt i filmen och började sortera ut lakan mm som dom inte skulle ha kvar, jag fick 2 sett av dom som jag tyckte var riktigt fina, det tackar jag för  


Liste senare for hela gänget hem till mig där Rossan körde ett läxförhör till, jag märket att det gick mycket bättre och blev direkt mera taggad. Min son var hos sin mormor och morfar då, klockan var nästan halv sju när jag gick och hämtade honom. Jag blev kvar hos mina föräldrar sen stund, tog en kopp te och pratade på med dom när telefonen ringde. Det var min moster Helen som ringde och ville prata med mig, vi hade ett mycket trevligt samtal innan det var dags för mig och Alle att bege oss hemmåt.


Efter att ha nattat sonen så har jag kört ett träningspass till på crosstrainern, underbart, jag använde ju Rossans bälte när jag var där idag. Ska träna en stund till innan jag hoppar in i duschen och slaggar lite senare.

Ingen mer Engelska ikväll för min del.


 

Alexander tycker det är roligt att leka med min crosstrainer, men han får nog vänta tills han når upp lillkillen  


Stort tack för hjälpen Rossan, jag är verkligen skyldig dig en tjänst, tack för att du finns när jag behöver dig gumman  .

Av carriecarrie - 1 september 2011 11:24

Då har man tagit det lugnt och sen tränat ett pass hemma på crosstrainern, den fungerar precis som den ska. Det är så otroligt skönt att komma igång med träningen igen och att faktiskt kunna träna hemma dagligen. Nu är det dags att träna bort det sista av gravidmagen och bygga muskler igen.


Jag ska försöka övertala Rossan att låna ut sitt bälte till mig om jag inte får köpa det billigt av henne, ni vet ett sånt där som tränar magmusklerna åt en, vill hon inte det så får jag väl köpa ett nytt på Clas Olsson istället. Ja jag vet att det är lite fusk men då kan jag träna magen meddans jag pluggar te.x, jag har ju inte all tid i världen. Nu ska jag hoppa in i duschen och plugga innan Rossan kossan ringer. Rossan är så barnsligt förtjust i min engelskläxa, jag tycker den är ganska simpel men genom med att det är så mycket blir det lite jobbigt ibland. Anyway så ville Rossan att jag skulle ta med mig läxan och gå till henne, hmm jag funderar på att sätta henne på prov när hon endå är så taggad mohaha.


/See you

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards