Alla inlägg under september 2011

Av carriecarrie - 28 september 2011 07:38

Sonen på dagis och själv sitter man här och är förkyld. Jag har inte tid att vara förkyld så jag tänker fullfölja mina planer för dagen. Först städa och känna lugnet, sen fara och hämta Samba som jag har lovat att ta hand om idag, det ska bli spännande att se vad hon och Sky säger om varandra. Sen blir det att plugga en stund, jag känner mig lugn  då jag har hela morgondagen på mig att plugga också.


Natten har varit lugn, Alle väckte mig först 06:30 imorse, sköööönt att få sova en hel natt.


Jag har börjat drömma jättemycket. En del drömmar är riktigt otäcka meddans andra är helt underbara. Ingen dröm är speciellt logisk och oftast slutar dom otroligt bra om jag får drömma färdigt dom.

Jag tror inte att jag har drömt såhär mycket tidigare i mitt liv, blir bara lite fundersam varför jag har börjat göra det nu. Men det sägs ju att mycket som man upplever i verkligheten speglar av sig i drömmarna. Det är konstigt sånt där kan jag tycka.


Sen har jag börjat upptäcka mer och mer att vi som bor här inte är ensamma i denna lägenhet. Det märks mycket på Sky som kan sätta sig och titta på nånting flera minuter ibland, jag försöker verkligen se vad det är som hon ser men jag ser ingenting. Sen upplever jag själv, att saker har börjat flytta på sig och att saker som inte ska kunna ramla ner från hyllor mm bara gör det av sig själva mm. Alexander har ibland pratat med någon, men då när jag har gått dit så har det inte varit någon där. Många gånger då jag har gått och lagt mig har jag känt mig väldigt iakttagen i sovrummet, ibland när jag har kommit ut från badrummet och är på väg in i sovrummet så har jag känt att någon har gått bakom mig men stannat när jag går in i mitt rum. Det har varit otäckt så jag har inte vågat vända mig om och se om det verkligen är någon där. Ibland när jar har suttit vi datorn eller lagt mig i sängen känns det som om någon har lekt med mitt hår, inte på något otrevligt sätt men det är lite otäckt när jag inte vet vem eller vad det är. 

Det är mycket sånt som har hänt + fler saker som jag inte orkar skriva ner här just nu, men det verkar som att det kommer att bli mer och mer, för hittills har det blivit mera påtagligt än vad det har varit tidigare.

Jag och Rossan har ju länge pratat om en till spökkväll men det har ju inte hunnit bli av ännu, jag har inte berättat det här för Rossan heller för att jag vet inte ibland om jag bara har blivit helt knäpp eller inte, sen finns det andra orsaker som gör att jag har valt att inte berätta det.


Men nu har det gått så långt och det känns inte som det kommer att ge sig så nu delar jag gärna med mig av det här i bloggen. Om någon har upplevt liknande saker eller kan ha nå teori om vem det kan vara eller vad jag kan göra åt saken så hör gärna av er.


Oj det blev verkligen blandad kompott i det här inlägget. Dags att börja städa.


Av carriecarrie - 27 september 2011 19:20


Här kommer texten:




"Someone's Watching Over Me"

Found myself today
Oh I found myself and ran away
Something pulled me back
The voice of reason I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Seen that ray of light
And it's shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That someone's watching over
Someone's watching over
Someone's watching over me

Someone's watching over me

Av carriecarrie - 27 september 2011 18:59

Tack för era gulliga kommentarer Tessan och Rebban. Tessan du hade ju helt rätt, det gick ju superbra idag.


Redovisningen om Sky gick över förväntan, men mycket berodde på min underbara publik som lyssnade, dom var så otroligt gulliga så jag blev endå relativt lugn när jag stod där. Men före det satt jag i fiket och läste på en liten stund.


  Utsikten från fönstret på fiket i skolan..     Såhär såg det ut där jag satt, jag brukar inte köpa nånting men då jag hade glömt att äta frukost hemma så tog jag en macka och en kaffe meddans jag läste på.


Efter min redovisning fortsatte vi med bla texten som vi påbörjade igår. Den är riktigt rolig faktiskt. Innan vi slutade fick ju veta läxan som vi har till på fredag. Tack vare världens bästa Rossan så har jag redan gjort häftet, det är ju tur att hon är så duktig på Engleska, nog för att jag är ganska duktig själv. Det kom jag på när Åsa sa till mig vars jag egentligen låg i kursen. Nu har jag bara resten av texten + svara på frågorna som är till den.


Sonen sover så kvällen blir lugn. Jag är så lycklig för att mitt liv trots alla motgångar går frammåt. Rossan skickade över en låt på min mobil: Someone´s watching over Me med Hilary Duff som jag sitter och lyssnar på just nu. Jag älskar den, just nu fungerar den verkligen som en sorts terapi för mig. Den får mig verkligen att känna igen mig själv och vilja att kämpa vidare + att jag också ser att när jag har det som aldra jobbigast så ger jag endå inte upp.


/I wont give up!.


Av carriecarrie - 27 september 2011 08:19

Alexander var inte på sitt bästa humör när vi gick upp imorse, han var väl hungrig men då vi kom upp lite försent så hann jag inte ge honom något före vi gick till dagis. Fick nyss ett samtal, det blir inget möte idag, skit, men samtidigt får jag 2 timmar extra på mig att plugga och städa.


Har gjort läxan till idag och det var riktigt kul för ovanlighetens skull. Jag ska läsa lite mera till redovisningen om Sky men jag tror det kan gå ganska bra då jag vet vad jag ska säga, det gäller ju som sagt bara att komma ihåg allting när man står där framme. För att vara helt ärlig så är jag jättenervös, jag ska liksom stå där framme och prata inför min klass med min härliga förkylning, jag hoppas rösten pallar med. Än så länge är jag inte så överdrivet hes, men det brukar ju komma med mina förkylningar ibland. Jaja det får bära eller brista, man lever ju bara en gång. Sonen är ju iallafall frisk men det var han som smittade mig. Aja den här dagen ska inte få bli förstörd pga min förkylning, för första gången på länge ska det nog kunna bli lite kul i skolan.


  Hur svårt ska det egentligen kunna vara att prata om den här skönheten?. Mattes stolthet. 


Sky är ju som sagt MIN katt som jag ska behålla, hon är inget jourhemsdjur så det är inte akutellt att göra sig av med henne, det kommer inte heller att bli akutellt. Hon betyder allt för mig, jag älskar den här knasiga kattjejen. Hon blir ett halvår idag, min söta lilla hårboll. Tiden går fort med både barn och djur.


/Ha en bra dag!

Yes

Av carriecarrie - 26 september 2011 20:53

Jag höll på att explodera för en stund sen. Jag höll på med Engelskan, då vi ska göra en redovisning imorgon så behövde jag skrivaren för att komma åt mina papper som ska med. Den sa gång på gång på gång att det hade fasnat något papper i den, så jag kollade ju också gå på gång på gång utan att hitta något papper. Jag provade också att starta om datorn + skrivaren några gånger, men den sa fortfarande att det hade fasnat papper i den. Jag kände verkligen att gränsen var nådd för jag vad stod ut med när jag provade he en grej åt sidan i skrivaren. Då fungerade den, jag lyckades få ut min redovisning + mina 2 bilder på Sky som jag ska visa för klassen imorgon. Det kändes bra att komma på och lösa problemet själv.


Så nu är det gjort. Ska bara läsa genom den några gånger så jag kan den imorgon. Jag känner ju Sky och älskar Sky så jag skrev inte ner så mycket på papper, det får komma eftersom. Det jag måste koncentrera mig på är att stå framför hela klassen och prata utan att svimma, jag är såååå nervös. Men nog ska det gå bra, det är bara att andas med magen och tänka på att alla nog var lika nervösa som jag när det var deras tur, men hittills har ju alla överlevt också.


Jag har en uppgift till att göra innan jag ska till skolan imorgon. Jag kanske sätter mig med den ikväll en stund, annars satsar jag på den imorgon. Sky leker med nått papper som hon har hittat i hallen, jag måste verkligen städa imorgon när jag kommer hem. Jag ska ju på ett möte direkt efter skolan, sen blir det hem och åtminstone dra en vända längs golvet med dammsugaren.


Nu ska jag sluta skriva och fortsätta att dona på en stund.


/Ha en bra kväll

Av carriecarrie - 26 september 2011 07:26

För ovanlighetens skull.. eller så inte. Det blir en powernap om en liten stund. Alexander måste ha haft en mardröm inatt för han vaknade lite efter 24 och kunde inte somna om. Han fick lite välling som han tacksamt tog emot men sen fick jag inte lämna hans rum, det hela slutade med att han fick sova i min säng inatt, men det var riktigt mysigt. Dock är det ju svårt att sova i en 120 säng med en 2 åring som inte ligger stil, så det är väl inte konstigt att man är så trött egentligen.


Nu är han på dagis, jag har mycket att göra idag men då jag är helt slut nu så måste jag sova en stund till. Klockan 14 är det skola, piss, jag är inte det minsta sugen på att fara till  skolan idag, men what to do?. Före det ska jag förbi HSB och prata med dom om en sak och sen måste jag tanka och fara och handla det jag missade igår.


Men nu en powernap. Vill som bara vara ifred nu, får väl se om jag blir mer social sen.


/See you

Av carriecarrie - 25 september 2011 18:49

Alexander är på bättringsvägen hela tiden, får se om han kanske får gå till dagis imorgon. Jag MÅSTE verkligen gå till skolan imorgon.


Vill inte säga så mycet om den här dagen av privata orsaker. Men runt 11 for jag och Alle till Maxi och mötte upp Michelle och Eliot, mycket trevligt. Det behövdes verkligen efter denna start på dagen.


  Vi åt en korvmeny var hela gänget när vi var på Maxi, båda barnen vräkte i sig mat. Haha sötnosarna.


Sen for vi hem, Alle var jättetrött Eliot också. Svängde förbi Michelle på vägen hem och hämtade lite kläder som för tillfället befinner sig i min torktumlare, men ska tömma den om en stund.


Alle gick och la sig direkt när vi kom hem från solbacken. Han sov nästan 2 timmar, då jag själv var så trött efter denna hemska start på dagen så sov jag samtidigt som honom.


  Vällingen är verkligen en viktig del i Alles liv. Men det är bra om han vill ha välling så länge som möjligt då han får i sig väldigt mycket viktiga ämnen som finns i den.


När han hade vaknat ringde jag till Michelle igen, vi drog hem till henne en liten stund. Eliot hade fått feber så vi gick till affären där hon köpte alvedon innan vi skildes åt för dagen.


Nu sover sonen och själv ska jag bara ta det lugnt, jag har fått så mycket att tänka på.


/Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 24 september 2011 19:15

Har igentligen ingenting att komma med, men det har varit en lugn skön dag med barnen och Rossan som har varit här en stund idag. Båda barnen höll sig ganska lugna, jag misstänker att Felicia börjar bli sjuk. Rossan och Felicia åt middag här så jag och Alle fick riktigt trevligt sällskap idag.


Alexander har såklart fått se på "i drömmarnas trädgård" som han satt och tittade på en bra stund. Imorgon blir det dock inget besök, då ska vi bara vara för oss själva jag och sonen.


  (Inne i filmen)    

Men febern har gått ner, ikväll har jag inte gett honom något febernedsättande utan nu ska jag testa och se om han klarar sig utan.


  Sky har varit lugn idag, hon har mest legat och sovit hela dagen. Men hon kom och la sig i mitt knä och kurrade meddans jag satt och såg på det Okända, det är så grymt bra det programmet. Det är ju också lite roligt när man har träffat Terry Ewans i verkligheten på en sians.  Joo föressten Sky ligger på mitt nya bäddsett som jag har skrivit om, snyggt eller hur!. 


Då det trots allt har varit en ganska intensiv dag för min del så blir det en tidig kväll. Alexander sov nästan 2 timmar mitt på dagen, men då passade jag ju på att städa lite innan jag satte mig framför tv;n en liten stund.


Jag fick lite frågor angående Sky och om jag ska ha ungar efter henne mm...


svar: Sky är en blandras, min kompis sa att hon är 75% Norsk skogskatt.


Jaa jag tänker absolut ha ungar efter henne.


Hon blir 6 månader om några dagar.


Sky är en innekatt då vi bor i en lägenhet på andra våningen.


Ja jag tänker vaccinera och chippa Sky.


Ja jag älskar Sky. (konstig fråga).


Nej! hon är absolut INTE tillsalu!.


Hoppas du fick dom svar du ville ha angående henne. Har du fler frågor så ställ dom gärna, ingen fråga är för dum att ställa, kanske för privat, men då säger jag ifrån.


/Ha en superkväll alla läsare!.



Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards