Alla inlägg under januari 2012

Av carriecarrie - 21 januari 2012 21:16

Det har varit en extrem intensiv men trevlig dag idag. Lite före 13 promenerade vi iväg mot Anna, det var ett gäng med människor där som man inte har träffat tidigare, Alexander var enda barnet men han hade roligt med en av hundarna som fanns där. Det tar ca 5 minuter att gå dit så att ta bilen skulle bara vara dumt, då är det lättare och härligare att sätta pojken på pulkan och traska iväg:


     


Då vi kom fram så bjöds det på fika, vi hade hemskt trevligt alla som var där. Dom hade verkligen lagt ner jobb och tid på fikat misstänker jag då det var så mycket att välja på. Så nu har man ätit onyttigt för en tid framöver, men det är ju inte varje dag man får vara med på såna här trevliga födelsedagar. Huset som dom har har är ju otroligt fint, det ser ut som ett simpelt tegelhus på utsidan men då man kom in, wow säger jag bara. Ett sånt hus skulle man ha.


       


Vi begav oss hemmåt runt 15 då Alexander var så trött, direkt vi kom hem så somnade han, jag och Olle tog oss också en powernap. Då vi vaknade började Olle med maten och jag drog iväg till Maxi en vända med Michelle och Eliot. Sen hem och äta, hämtade Erica på vägen som var här en stund. Hon och Alexander var ju bara för söta i soffan:


       


Alexander gjorde en koja av filten, sen matade han Erica med godis innan han själv provade att äta godis. Jag tror inte han tyckte det var någon höjdare då han spottade ut det, hmm filten måste tvättas, det är tur man har tvättmaskin. Men nu är det kväll och pojken ska snart hoppa i säng efter denna härliga dag. Han är fortfarande vaken, hopppas att han inte får ett sockerrus. 


//Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 21 januari 2012 11:37

Jag fick sovmorgon denna morgon, skööönt. Men jag är sur idag, jag tål absolut ingenting, jag har ingen orsak till att vara så sur. Men ni vet ju hur det är alla har vi ju bättre och sämre dar. Tarzan har nyss varit ute, Alexander springer runt i lägenheten och är allmänt go, han har fått lite chips idag då det är lördag. Den här lilla pojken skulle kunna leva på chips om han fick det, han är dock inte så mycket för godis och det är ju hemskt skönt för mig då jag själv inte är någon större godisätare.


Om en stund ska vi göra oss iordning och promenera iväg till Anna, det ska bli kul att få fara iväg på ett 50års-kalas. Har ju som inte varit på något sånt på länge och Alexander har defenitivt aldrig varit på nått sånt. Jag vet ju inte alls hur dom har tänkt då jag och Alexander blev bjudna i senaste laget, så tyvärr har jag inte med mig någonting till hennes man som fyller år. Men det var visst bara att dyka upp endå sa hon, det borde ju få mig på bättre humör om inte annat.


Jag har inte gjort läxan ännu, om sanningen ska fram så har jag inte äns tagit fram böckerna. Men jag blev positivt överasskad då Åsa gav så lite läxa, bara en sida att läsa och typ 20 glosor om äns det. Så det sätter jag mig med ikväll när Alexander har gått och lagt sig  .

Av carriecarrie - 20 januari 2012 21:23

Då har man beställt biljetter till seansen med Terry Evans den 9 maj, AWESOME  . Den här gången ska jag inte missa det. Hoppas Rossan och dom också ska dit, annars blir det jag och Olle och kanske några fler. 


//God natt

Av carriecarrie - 20 januari 2012 16:32

Den här fredagseftermiddagen är som en helt vanlig eftermiddag för mig och sonen bortsett från att Olle är här. Det var en kort dag på skolan idag, vi fick bla tillbaks testet från förra  veckans förhör, jag trodde jag skulle ha alla rätt men ok jag hade ett fel så jag är faktiskt ganska nöjd endå. Vi gjorde ett nytt liknande test idag som gick till på samma sätt som förra veckan, jag gissar på att jag har ett fel på det testet också men det återstår att se. Hursomhelst så har skoldagen varit riktigt bra, jag trivs verkligen med tjejerna, även killarna är trevliga men jag umgås mest med två av tjejerna i min klass.


Sen kom man hem och tog det lugnt en stund innan det var dags att hämta sonen på dagis. Jag trodde dom skulle vara ute när vi kom så jag blev lite förvånad när dom satt inne och bakade med modellera. Jag hade glömt kameran hemma då så tyvärr kunde jag inte ta nån bild på dom när dom satt där och bakade. Men dom var helt underbara, jag tycker om när barnen är så snälla mot varandra, det var ju bara Alexander och 2 barn till där. 


När vi sen kom hem från dagis så fick Alexander sin lilla present av mig, han blev glad när han fick en traktor. Han lekte med den en stund innan han kom på att han ville utforska förrådet som jag har i hallen: 


     


Någon dag måste jag rensa ur förrådet, det är verkligen kaos där inne. Man får väl helt enkelt ta sig tid för det. Men nu ska Bosse komma med lite mat till Tarzan, Alexander badar och jag funderar på att sätta mig med studierna en liten stund. 



//Ha det bra. 


Av carriecarrie - 20 januari 2012 07:54

Kom hem efter att ha lämnat sonen på dagis och hittade Tarzan här:


   


Myshunden, jag gick fram och kelade med honom en stund. Nu ska jag gå igenom läxan en gång till innan det blir dags att bege sig mot skolan om ett tag.

Av carriecarrie - 19 januari 2012 21:58

Tjaa!


Har sett färdigt på filmen med Olle så nu är det dags att krypa till kojs. Jag var nyss in och tittade till sonen som jag alltid gör innan jag går och lägger mig, han sov så sött i sin säng. När jag skulle smyga ut därifrån så råkade jag såklart sparka till hans pusselboll som låg på golvet, jag såg den inte i mörkret. Jag tänkte såklart att nu är det kört, nu vaknar han då det levde om en hel del från den, jag vänder mig om, ingen reaktion. Jag är tacksam för att min son inte är lättväckt, han somnar trots att det kan vara mycket ljud runt omkring mm. Det måste vara jobbigt att ha ett barn som vaknar av minsta lilla ljud, jag skulle bli tokig om Alexander var ett sånt barn. Men mycket blir väl vad man gör det till. Nu ska jag sova.


//God natt

Av carriecarrie - 19 januari 2012 20:03

Då har man gjort läxorna färdigt och det känns riktigt bra att känna att man kan allting som man ska kunna till imorgon mm. Runt 14 idag så plingade Olle på och överasskade mig med skrovmål från Frasses, det hade jag inte förväntat mig, det var kul.


Sen var det dags att hämta sonen på dagis, jag passade på att prata med Anna också som bjöd mig och Alle till henne på lördag då hennes man fyller år. Sen upp på solbacken med Olle och Alexander, sen hem. Tog mitt första bad sen operationen med Alle och det var riktigt kul, han busade på som vanligt, jag har verkligen saknat att bada med honom. Alldeles efter det hörde Michelle av sig, så det blev en vända med henne och Eliot till Maxi där jag köpte en fin traktor till Alle som han ska få imorgon, jag ville inte visa den ikväll för då lär inte min son komma i säng. Nu sover han i sin egen säng här hemma, jag och Olle ska sätta oss och se på en film. Jag ska bara njuta av att läxan är gjord  .


 


//Ha en bra kväll!.

Av carriecarrie - 19 januari 2012 13:12

Har tagit det lugnt ett tag, suttit med engelskan, ätit lunch och varit ute med hunden i det härliga vädret. Det snöar men är inte speciellt kallt, nu ska jag sätta mig med engelskan en stund till tror jag, det går ju frammåt:


 


Tarzan har lagt sig på sin favoritplats i köket nu efter promenaden, på nätterna brukar han ligga innanför dörren och sova. Det är väl där han får vara ifred från Sky, det beror ju också på var vi sover.


Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards