Alla inlägg under januari 2012

Av carriecarrie - 6 januari 2012 22:00

Då har Peter och Erica dragit sig hemmåt för ca en timme sen och lugnet har lagt sig här i lägenheten. Dom är ju inte här allför ofta tillsammans så det var riktigt kul att dom båda kom hit, det blev skromål till middag, efter det så vi på Kommisarie SPÄCK.  Jag är helt slut så jag funderar på att gå lägga mig, mår lite illa efter allt onyttigt man har vräkt i sig dom 2 sista dagarna. Kan också passa på att berätta att vi har slängt ut julen nu, nu är granen och allt julmys borttaget till nästa jul. Det var mysigt så länge det vara men nu är det över.


Alexander kommer hem några timmar imorgon också så det är bäst man går och lägger sig så man är utvilad när han kommer hem, som det känns nu lär jag inte ha några större problem med att somna.


//God natt


Av carriecarrie - 6 januari 2012 17:50

Runt 12 tiden idag ringde Erica, jag fick hem sonen så vi drog oss ditåt. Hade tänkt vara där till Rossan hörde av sig. Vi har varit där fram tills för en stund sen, nu har min underbara son farit igen. Rossan hörde av sig men det gick inte att svara på hennes sms, jag fattar inte varför.


Men det blev en heldag hos Peter och Erica, vilket var riktigt kul, nu ska jag sätta mig och se på Andra avenyn som Peter har gett mig, TUSEN TACK PETER!!!. Jag tror dom är påväg hit om en stund då vi ska äta tillsammans och kanske se nån film mm. Så det blir en fortsatt trevlig kväll, trots att man är så slut så man håller på att stupa:


             


Lite bilder som togs under dagen. En extremt trevlig dag, nu ska jag prova att ringa till Rossan och se om det går.


// Lev och må.

Av carriecarrie - 6 januari 2012 01:11

Har sett på film, vi låg i soffan tillsammans och såg på ett helt gäng med filmer ikväll. Det var så mysigt att bara få den där närheten från någon som tycker om en för den man är. Och nej vi hade inte sex, kan ni tänka er!!!. Vi är vänner och behövde väl bara vanlig enkel närhet som man kan få från en vän. Sen så låg vi och pratade om livet i största allmänhet, riktigt mysigt. Men då när jag tittade på klockan så hade tiden rusat iväg igen, inte helt ovanligt. Olle plockar undan och jag ska fylla en diskmaskin, min mobil kommer att ringa runt 10 vilket är bra eftersom jag måste vända tillbaks dygnet nu. Min son kommer ju dessutom hem om några timmar, jag ska verkligen spendera så mycket tid som det bara går med honom, hjärtat mitt  .


//God natt

Av carriecarrie - 5 januari 2012 21:11

Då har man varit på hemmakväll och på wook and roll. På hemmakväll köpte vi Simpsonsboxen 14 och två filmer till. Sen när vi kom till Wook and roll så hade jag ju hoppats  på att få min efterlängtade Sushi men så blev det inte. Då jag sa att jag ville ha det så var den slut, synd, jag som var så sugen. Men det blev en friterad kyckling med ris istället, det är också gott, trots att Sushi är en av mina absoluta favoriter.


När vi kom hem hamnade vi framför tv:n där vi har ätit utländsk mat och snaskat godis, myskväll som sagt. Men nu blir det att gå lägga sig på ett tag, kanske ser vi på en film innan, får se får se.


 


Det var härligt ute ikväll, det var lite kallt men helt ok. När vi var ute blåste det inte, men det var ganska halt på sina ställen.


//Ha det!.

Av carriecarrie - 5 januari 2012 17:46

Har inte gjort ett skit idag, bara startat en tvättmaskin, tumlaren och en diskmaskin. Sen har jag bara legat i soffan och vilat, jag tog en dusch nånstans mitt på dan också. Nu blir det att fara iväg till hemmakväll och se om man kan hitta nån bra film, sen förbi wok and roll och beställa sushi till mig, får se vad Olle ska ha men jag ska ha min sushi. Jag älskar sushi, jag skulle kunna leva på det om det inte vore så dyrt och jag nu visste hur man gjorde det hemma, det är nog inte så svårt att ta reda på men det är kanske bäst att låta bli.


Jag har inte så mycket mer att säga, det har ju inte hänt nånting som jag kan berätta om. Imorgon är det en röd dag, då ska min son komma hem några timmar, ska bli underbart att få vara med honom ett tag, om det går bra får han sova hemma. Så helgen ska jag spendera med min son åtminstone några timmar varje dag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men funderar på att kanske baka nånting med honom när han kommer hem, jag vill göra nånting som jag vet att han tycker om att göra. Kanske går ut och leker med honom en stund också, jag vet att jag inte får överanstränga mig så jag ska göra mitt bästa för att ta det lugnt.


Nu kommer Olle in så nu ska jag klä på mig och göra mig iordning innan vi ska fara. Kvällsmys med en vän är ju aldrig fel  .

Av carriecarrie - 5 januari 2012 11:48

Jag vaknade nyss, har pratat en kort stund med Rossan i telefon. Ska bara vakna lite mer så ska jag ringa till Jennie. Det är nog försent att träffas nu men med lite tur så går det endå. Jag känner mig så mycket piggare, har inte tagit smärtstilande på 2 dyng. Igår trodde jag ju att jag var bättre än vad jag egentligen är så denna dag blir extremt lugn, ska nog bege mig ut  på en promenad sen. Vill röra på mig, får se om jag använder bilen nånting idag eller inte. Jag tittade ut nyss, bilen är så gott som översnöad igen. Det här är den mest otroliga vinter som jag har varit med om, det är varmt ute men endå väldigt mycket snö. Vintern kom hit väldigt sent, får väl se om det blir en tidig sommar, värmen får mig att tro att det kan bli så. Eftersom jag älskar sommaren så får den gärna komma i Mars utan att jag blir deppad  .


Jag tog en bild från sovrumsfönstret:


 


Man ser ju knappt bilarna nu. Nåja nu ska jag gå försöka få i mig något och sen städa mest troligt. Olle sover fortfarande, jag låter honom sova. Nog borde jag kunna fixa nånting att äta själv nu, så dålig är jag faktiskt inte längre, hmm jag kanske inte ska ropa hej ännu  .


Av carriecarrie - 5 januari 2012 02:11

Igår hade jag inte tid att blogga, vi vaknade runt 10 och begav oss direkt mot lassarettet där dom tog bort agrafferna, sköööönt!. Det gjorde inte det minsta ont och såret hade läkt otroligt bra, så nu är det äntligen över  


Efter det träffade jag Michelle, vi for till Jysk tillsammans, snacka om att man kunde fynda på rean. Trots det köpte jag bara en nallepuh handduk och 3 linnen till Alexander. Sen gjorde vi lite ärenden på solbacken och en snabbvända till stan. Var på möte klockan 13 på Alexanders dagis också, vi läste genom några papper som hade kommit från pedagogen och sen var det bara att fylla i dom, peac of cake!.


Lite före 15 fick jag ett telefonsamtal om att jag plötsligt skulle hämta Alexander på dagis, OJ det var oväntat. Så det var bara att skynda sig iväg dit, allting var bra med honom och han blev jätteglad när jag kom. Men eftersom jag hade hållit igång lite för mycket så orkade jag bara ta hand om han i en timme. Jag måste skärpa mig, det var lugnt på jysk och när vi gjorde våra ärenden, men trots det så kändes det som om jag skulle stupa + att buken gjorde ont. Typiskt mig att tro att jag är bättre än vad jag kanske är. Jag pratade med min farsa idag som sa att det kan ta upp till 6 veckor innan jag är helt återställd, PISS jag som så hemskt gärna vill komma igång med träningen igen mm, men framförallt vill jag ha hem min son. Det ska inte ta några 6 veckor innan han får komma hem inte, NO WAY!.


Nu ska jag hoppa i säng, får väl se hur det blir med saker idag, jag har lovat att vara med Rossan, samtidigt så pratade jag med Jennie som ska fara hem till GBG imorgon, det skulle vara så kul att träffa henne, Kevin och dogsen innan dom far. Har ju som blivit ditbjuden då jag pratade med Jennie på telefon tidigare ikväll. Nåja jag ska ringa till dom båda så får vi väl se hur jag gör.


//God natt

Av carriecarrie - 4 januari 2012 00:48

Ja nu bjuder jag på ett nattinlägg igen, inte så ovanligt längre. Jag måste verkligen börja vända på dynget innan skolan börjar om. Ikväll har jag och Olle bara tagit det lugnt och sett på film, härligt att inte göra nånting. Nu ska man sova så man orkar ta sig upp imorgon då jag ska till lassarettet. Är jag nervös? Ja lite då jag inte riktigt vet vad dom kommer att säga, men mest nervös är jag nog för när dom ska ta bort plåstret som jag har på buken, det gillar jag inte men det måste göras. Nåja det kommer att gå bra, sen blir det ju spännande att se hur det ser ut, om det har läkt som det ska mm.


  


Mitt humör sista dygnet har pendlat mellan glädje och ilska. Men nu får man väl passa på att hoppa i säng meddans man känner sig glad.


//God natt 

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards