Alla inlägg den 16 mars 2012

Av carriecarrie - 16 mars 2012 20:31

Jag saknar mig kamera så sjukt mycket. Vi kom nyss in efter en långpromenad med dogsen och Michelle och Eliot. Vi gick stallrundan, det var riktigt mysigt att gå i mörkret och se alla stjärnorna mm, hundarna sprang lösa och allting vara bara så härligt. Nu har jag en trött liten kille här som ska sova och 2 trötta hundar som jag bara ska släppa ut så dom får kissa en sista gång innan jag själv gör en relativt tidig kväll. Jag är själv ganska trött, men är otroligt glad för att vi gick den här promenaden. Jag önskar bara att jag hade haft min kamera nu då det är vår så man hade fått ta en massa fina bilder. På söndag när Rossan kommer hit ska hon få ta med sig sin, då ska jag passa på att fota, förhoppningsvis får jag låna den då. Nåja jag ska ta tillbaks min kamera och sen lämna in den där jag köpte den så dom får titta på den.


//Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 16 mars 2012 15:54

Hittills har dagen varit awesome, har varit med Michelle, varit på skolan, klarat testet, varit med Michelle och Eliot, hämtat sonen och nu har man nyss kommit hem. Livet är så underbart, jag mår så bra när det är vår och det är varmt, lite synd är det att det blåser så mycket, men det kan man ju endå inte göra nånting åt. Nu ska det göras midddag här och sen ska vi mest troligt ut och umgås med Michelle och Eliot en stund ute i lekplatsen, enligt Michelle ska det gå att vara där. Ska bli sååå kul att låta barnen få vara och leka ute tillsammans. Hundarna får såklart också följa med, jag vet inte riktigt när Tarzan ska hem men nångång i eftermiddag/kväll blir det nog.Ska bli spännande att se vad Eliot säger om Chila, han har ju aldrig träffat henne, att Chila i sin tur kommer att bli glad av att träffa honom råder det ingen tvekan om, hon älskar ju barn  . Nåja middagen gör inte sig själv, dags att börja med den, korvstroganoff blir det ikväll, sen när vi har varit ute med Michelle och Eliot så blir det fredagsmys här hemma för mig, sonen, hunden och katten. Får se om Michelle och Eliot hänger med hit en stund sen eller inte, det har vi inte pratat om, kom bara på nu att det skulle vara roligt om dom gjorde det. 


 


Kände mig helt plötsligt väldigt ego så jag slänger ut en bild på mig som togs på festen hos Erica och Peter för ett tag sen. Tjaa så kan man ju också se ut.


//Talk to you later.

Av carriecarrie - 16 mars 2012 07:45

Vilken härlig morgon, sonen är på dagis och Chila var jätteduktig denna morgon, hon var lugn tills det var dags att gå till dagis, jag är mycket stolt över henne, men då tog jag bort vattenskålen redan 18:30 igårkväll. Jag kanske får göra så ett tag för så bra som det har gått denna morgon har det aldrig gått tidigare  .


Klockan 10 ska jag gå till Michelle och ta en kopp kaffe, sen blir det att gå hem igen och hämta hundarna för en långpromenad med dom innan jag ska till skolan, awesome, alltid kul med sällskap, Michelle är på hugget hoppas jag . Sen en timme i skolan och efter det hem och städa och ta det lugnt innan jag ska hämta min son på dagis i eftermiddag. Så ser dagens planer ut, man får väl se om det hinner dyka upp nånting annat under dagen, ibland blir det ju så, om inte så blir det en myskväll med min son, katt och hund ikväll. Tarzan far ju hem till sig ikväll.


//See you

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards