Alla inlägg under februari 2012

Av carriecarrie - 22 februari 2012 07:44

Först vill jag bara säga TACK till Rossan som gav mig en kommentar på förra inlägget. Den värmde verkligen, det är alltid roligt att få såna kommentarer  .


Då sonen gjorde en tidig kväll igår så gjorde han ju såklart en tidig morgon imorse, han gick upp halv 5 och tyckte att det var dax för bus. Han hade samma energi när han skulle till dagis 3 timmar senare. Egentligen var det ju en tid bokad till barn denna morgon men då hans farsa har som vana att ge honom sin morgonmedecin som han absolut inte skulle ha denna morgon så fick vi boka om tiden. Det är helt ok att man glömmer sånt ibland, sen tycker jag det är bättre att man ger honom sin medecin en gång för mycket än för lite så det gör jag ingen grej av. Det som var tragiskt med det som hände just denna morgon var att jag hade kunnat hjälpa Michelle med en sak, hmm vågar man ringa till henne tro? Jag chansar. Om jag inte får kontakt så drar jag till skolan om en stund. Jag måste verkligen komma iväg dit, hon svarar inte så då får det bli att fara till skolan och träffa kompisarna mm.


Jag bjuder på två bilder från igår, vi åt middag framför tv:n:


   


Alexander älskar denna maträtt, men det förstår jag för den är ju såååå god. Nu ska jag göra mig iordning för att på en stund dra iväg mot skolan.


//Talk to you later.


Av carriecarrie - 21 februari 2012 16:40

Min son fick ett riktigt utbrott när han inte fick bada, det är tur man kan avleda hans uppmärksamhet. Men så ska han istället ha min fulla uppmärksamhet vilket kan göra det lite svårt att få annat gjort. Vi lekte med modelleran en stund innan han tillslut gick med på att leka själv en liten stund. Så nu blev maten just färdig, Korvstroganoff med ris mums:


  


Det är inte lätt när man inte får sin vilja igenom. Den här pojken har varit jättearg, det syns på honom. Det har varit både skrik och tårar.


       


Det är tur att hans utbrott går över lika snabbt. Nu är han go och glad igen, med en energi som heter duga. Så efter maten ska vi nog försöka varva ner ett tag innan det är dags att sova.


//See ya!.

Av carriecarrie - 21 februari 2012 15:35

Jaa ibland funderar jag på vilket som hjälper mest men hittills har jag bara suckat och bitit ihop för att inte få ett utbrott. Vad har hänt nu då? Jo torktumlaren har pajat, kläderna blir inte torra, vi har titta på den men kommer inte på vad som är fel. Jag har en massa tvätt som jag måste tvätta om nu pga att mitt extremt dåliga utrymme i lägenheten.


   


det är tvätten som jag har kunnat hänga upp ovanför badkaret och till råga på allt så kom min son hem från dagis och säger att han ska bada. Hmm jag funderar på att låta han få bada innan han får ett värre utbrott än det han har nu. Stackars liten som inte förstår varför han inte kan bada, stackars min ekonomi om det visar sig att inte min farsa kan hjälpa mig att komma på vad felet är imorgon. Men om man nu ska försöka se på saken ur ett helt annat perspektiv så kanske det är lika bra att allting pajar för en samtidigt så det kan få vara helt några år sen kan man ju hoppas.

Av carriecarrie - 20 februari 2012 21:49

Efter att ha haft besök + varit hemma med sonen idag så känner man sig helt slut. Jag gick faktiskt en stund på crosstrainern idag då Alexander ville veta hur den fungerar. Meddans jag stod och motionerade på den så står han bredvid mig och skrattar, goungen min  . Nu sover han sen några timmar tillbaks och själv är det dax att krypa till kojs, då han har varit så pass pigg idag så hoppas jag att han kan gå till dagis imorgon. 


//Hoj hoj

Av carriecarrie - 20 februari 2012 12:26

Det tog ju bara några veckor innan allting kom:


 


Det här är en bild på kläderna som jag beställde till Alexander från Ellos för flera veckor sen. Men då beställningen kom så hade man ju hunnit glömma bort hur mycket det egentligen var så då blev det ju extra kul när dom väl kom  .

Av carriecarrie - 20 februari 2012 08:48

Alexander hade 39 graders feber inatt, men vaknade nu på morgonen och var feberfri och verkar inte ha ont, så förhoppningsvis hade läkaren på akuten rätt. Fick en komentar av Michelle, allt jag kan säga om den är att jag håller med till 200%, februari är fan ingen frisk månad. Men förhoppningsvis slipper barnen vara sjuka nå mer nu. Alexander sitter framför tv:n och ser på en film och äter popcorn, han har självklart ätit frukost före. Jag missar skolan idag men imorgon får han gå till dagis om han fortsätter att vara feberfri och såhär pigg.


   


Vi kommer att få besök senare idag så det är ju bara ren tur att han är i stort sett frisk nu, men man kanske inte ska ropa hej riktigt ännu. Så vi får väl se vad vi hittar på denna dag tillsammans, jag som har en massa ärenden att göra mm + skolan får helt enkelt ta det när Alle är på dagis imorgon, peppar peppar.


Av carriecarrie - 19 februari 2012 21:02

Jag har bara chillat sen Alexander somnade, jag är helt slut så nu ska jag renbädda sängen och sen sova själv. Jag hittade min egen kamera nu så jag förde över dom sista bilderna som togs med den till datorn. Jag ska leta rätt på alla papper till den imorgon och sen fara och lämna in den där den köptes.


 


Jag saknar Tarzan men på tisdag kommer han, underbara vackra vovve. Får väl se hur många promenader jag och Madelene går med hundarna, kul ska det iallafall bli. Madelene är också sjuk nu, stackarn, alla blir ju mer eller mindre sjuka nu, det känns som om det går någon ny epidemi, folk blir friska och sjuka hela tiden. Ta tex Rosita, jag tycker hon har blivit sjuk och frisk hela tiden nu sen en tid tillbaks, stackarn. Och Alexander som åkte på öroninflamationen, kanske är det därför han har valt att ha mössa på sig inne ibland:


     


Min underbara söta son. Jag tycker verkligen synd om honom, han får nog vara hemma imorgon om han inte mår bättre. Han har ingen feber eller nånting sånt, läkaren på akuten sa att det inte smittar. Men jag funderar endå starkt på att hålla honom hemma imorgon i vilket fall somhelst så han får ta igen sig, han har ju endå haft så pass ont. Men det är skönt att han sover och slipper ha ont just nu åtminstone.


//God natt

Av carriecarrie - 19 februari 2012 20:10

Ska det aldrig få vara helt bra med min lilla stackare?, nu har han åkt på öroninflamation, jag hoppas verkligen det går över till imorgon. När han skulle hem hade han så ont så han bara grät och tog sig för örat så vi fick skjus till akuten. Jag tycker det är så hemskt när ett barn har så ont å det inte finns nånting man kan göra för att hjälpa dom. Nu sover han sen en dryg timme tillbaks, jag hoppas han får sova hela natten. Nåja inte mycket mer jag kan göra än att finnas där för honom, jag bara hoppas att han ska bli frisk. Jag stannar nog mest troligt hemma med honom endå imorgon, man får väl se vad som händer.


//see ya!.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards