Alla inlägg under februari 2012

Av carriecarrie - 14 februari 2012 07:37

Fick inte mycket till sömn inatt då telefonen ringde oavbrutet ett tag mitt i natten. Först ett samtal från en riktigt arg person som vill ha nummret till en annan, jag som låg och sov med min son bredvid mig hade lite svårt att hänga med, då jag väl fattar poängen så ringer jag till en 3:e person och pratar med den. Det konstiga är att vuxna människor håller på att busringa till varandra på dolt nummer, när den personen i fråga svarar så läggs det på i andra änden, sånt trodde jag att barn höll på med, inte vuxna. Mitt i allting hamnar jag som inte har med saken att göra... Helt otroligt.


Annars har denna morgonen flytit på, Alexander är på dagis och jag ska leta efter mina nycklar som min ängel har lyckats få tag i och som jag inte har en susning om vars han kan ha lagt. Det blir nog en vända förbi Erica när jag har hittat nycklarna, sen ska nog jag och farsan fara och dumpa saker på tippen, sen plugga, städa, vila mm innan sonen kommer hem. Jag har alltså en del inbokat idag, får se vad man hinner med.

Av carriecarrie - 13 februari 2012 18:15

Jag är trött. Jag for till skolan som jag hade planerat men blev inte där hela dan. Jag var bara där under Åsas lektion, vi kom in på ett ämne i skolan som blev fruktansvärt tungt och jobbigt för mig, jag blev jätteledsen och for hem till farsan och pratade med honom en stund. Sen for jag till stan och tog en fika med Erica:


   


Sen gick vi runt på stan och kollade i olika affärer, jag har köpt modellera till min son som han ska få imorgon då det är alla hjärtans dag. När vi var på Åhlens så frågade jag Erica vad klockan var bara sådär rent spontant, hon säger 15:50, oj dags att sätta fart, skulle hämta Alexander klockan 16. Tiden går fort när man har roligt. Direkt då jag hämtat Alle så for jag och han till farsan och käka middag, mycket trevligt. Min farsa är duktig på att laga mat, han ska få lära mig en del. Sen var vi där ett tag och nu har vi nyss kommit hem, Alexander var så trött när vi kom hem så han fick gå och lägga sig. Det tar på krafterna att återvända till vardagen. Så nu ikväll blir det att sätta sig framför tv:n, ska först se Judys domstol som börjar om 10 minuter, sen 112 på liv och död och sist men inte minst det okända. Ska ringa och surra med Rossan om en grej också.


//Ha en bra kväll.

Av carriecarrie - 13 februari 2012 07:41

Grabben är på dagis idag, det känns väldigt elak att skriva att man är så glad för det och att det är såååå skönt med egen tid hemma men det är bara ren fakta från mig. Han är underbar och söt och det bästa som finns, men efter att har varit hemma med honom en vecka så behövs det lite egen tid. Han var så glad imorse och ville absolut till dagis när jag frågade honom. Det var absolut inga problem att lämna honom heller. Gissa om den här mamman ska ta det lugnt tills hon ska till skolan idag YES  . Jag har saknat skolan och mina kompisar där, men idag kommer jag. När jag lämnade Alexander så lämnade jag även astmamedecinen på dagis, dom får ge honom den om det skulle behövas, hoppas inte men man vet aldrig. Det som också är ganska häftigt är att det var ljust ute när jag lämnade honom, det var mörkte ute sist. Jag tycker det är så härligt när det blir ljusare hela tiden, både jag och Alle blir så mycket gladare då. 


 


Tog bilden när jag gick från hans dagis, underbart och ljust, det är bara 9 minus ute så det är inte speciellt kallt heller.


 


Någon som har släng ut sin gran nu, det kanske är lite i senaste laget att slänga ut julen, men alla är vi olika. Jag trodde inte att det var någon som hade sin gran kvar så jag blev lite förvånad när jag såg den.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig framför tv:n och bara känna lunget.


//Ha en bra dag.

Av carriecarrie - 12 februari 2012 20:28

Den här eftermiddagen/kvällen har jag såklart spenderat framför tv:n, gissa om jag är njöd med den. Grabben sover fortfarande, det dumma är att jag måste väcka honom snart för att ge honom sin medecin. Nu är stereon igång och jag njuter av lugnet med en kopp kaffe, med lite tur så kan jag skicka Alexander till dagis imorgon då han har varit feberfri hela dan. Men man får väl se vad natten har att ge.


//Ha en bra kväll

Av carriecarrie - 12 februari 2012 16:37

Efter att Bosse farit så tog jag och Alexander ett bad, det är alltid uppskattat av sonen.


 


Efter badet kan ni ju gissa var vi hamnade:


     


Alexander var helt slut i soffan:


 


Sådär ser han ut nu, helt utslagen.

Av carriecarrie - 12 februari 2012 15:01

Denna morgon var hemsk, den började med att Alexander började böka runt i sängen och sa att han hade bajsat, dum som jag var så reagerade jag inte riktigt på vad han sa. Han började knuffa mig med baken nästan i ansiktet, jag sa till han att sluta. Han slutade inte utan fortsatte att hålla på, jag vände mig om i sängen och ignorerade honom tillslut, jag somnade om. Lite senare väcker han mig och sitter naken i min säng, jag frågar han var blöjan är, där sa han och pekade på min kudde, TACK!. Det var bajs i blöjan, men ingen annanstans som jag kunde sen, jag tog han till badrummet och gav han en ren blöja. Sen var det trots, han slängde saker om kring sig och var helt galen ett tag. Som tur var så skulle vi ganska snabbt iväg till solbacken med Rosita och Bosse, det var en glad kille som satte sig i bilen. Dom hade inte hunnit öppna när vi kom dit så vi flyttade oss till Bosses och Rossans bil:


   


Det var en trevlig stund i bilen med mycket prat och musik. Sen gick vi in.


Det gick ganska fort för mig att hitta tv:n som jag ville ha, sen följde Bosse med hem till mig och hjälpte mig att installera en. Gissa om jag är glad och tacksam. Så nu har man en 40 tums lcd tv i vardagsrummet:


 


Det var inte den bästa bilden på den men ljuva dröm säger jag bara. Den andra ska jag skicka till tippen imorgon, värdelösa skräp. Farsan kom hit meddans jag och Bosse höll på, jag tror han gillade tv:n, men den är  min mohaha. Den var faktiskt billig med tanke på hur stor den är och kvaliten mm. Så det var helt klart värt det  .


Nu ska jag parkera min son framför spöket Laban meddans jag ska röja upp i mitt rum, Alexander har härjat på rätt bra här inne.


//See you

Av carriecarrie - 11 februari 2012 23:16

Jaa då kommer man i säng lika sent som alltid, det är svårt att komma i säng tidigare för mig. Speciellt nu när Alexander är sjuk, han är ju så mycket bättre nu men det tar sin tid. Då han äntligen hade somnat tog jag mig ett bad, tömde tumlaren, startade en tvättmaskin, tömde diskmaskinen, chillade, hängde upp tvätten, fyllde diskmaskinen, startade tvättmaskinen igen, gick med sopor och plockade undan det värsta efter idag. Sen helt plötsligt var ju klockan 23:15 igen. Inte konstigt man blir sen då det inte alltid är så lätt att få allting gjort med en liten pojke som springer runt och busar här hemma, dock är han ju duktig på att hjälpa till. Så nu ska jag hoppa i säng. Det första jag ska göra imorgon blir att köpa en ny tv. Alexander kan ju sitta och se på nån film meddans jag får saker gjorda, det var omöjligt idag då ingenting fungerade. Nu vet jag att man inte ska ha tv:n som barnvakt som en del famlijer har, men jag tar det som en kortare liten paus då jag kan göra nytta.


//Sov gott




Av carriecarrie - 11 februari 2012 19:53

Jag har hållit igång hela dan och inte haft tid att sätta mig framför datorn. Alexander väckte mig runt 9 imorse, trots det fick jag sovmorgon till 10:30. Pratade i telefon med ett gäng olika personer ett tag. Sen dök Erica upp, jag tror hon var här lite drygt 3 timmar, det hände inte så mycket med det var kul att hon kom hit. Hon hade med sig hundarna, vi testade att släppa ut Sky från toan, jag brukar i normala fall ha henne där eftersom Erica har bett mig stänga in hon när hundarna följer med. Det gick över all förväntan med katten och hundarna, jag visste att Sky skulle vara snäll, jag var dock osäker på hundarna men det var absolut inga bekymmer att ha dom tillsammans.


Ganska direkt efter att Erica hade farit hem så dök Rossan och Felicia upp och var här med oss ett tag, barnen var nog ganska trötta båda två men det gick ganska bra endå. Bosse dök också upp, men han kom lite senare, det blev mat från Frasses ikväll och gissa vad... Alexander vräkte i sig, YES!!!. Han som har varit så extremt dålig på att äta sista dagarna. Alexander har varit pigg idag och inte haft någon feber så därför fick våra vänner komma och hälsa på. Jag får ju inte glömma bort att säga att farsan dök upp här också, äntligen har han hjälpt mig att få listerna till dörren att sitta fast igen, nu hoppas jag verkligen att dom får sitta kvar där. Tack för hjälpen farsan.


Eftersom att min son har badat 2 gånger idag så funderar jag starkt på att ta mig ett bad nu ikväll. Jag är faktiskt ganska frusen och tv:n har pajjat så då kan jag lika gärna lägga mig i ett bad och chilla innan jag går och lägger mig. Jag är skitförbannad för att tv:n har slutat fungera, det blir mest troligt att köpa en ny imorgon. Jag vet precis vilken jag vill ha, nu ska det bli en stor lcd direkt. Den jag har nu ska uuuuuuuuttttt!!!!. Så det ska jag fara upp på solbacken och göra imorgon, jag ska se om jag kan få med mig Rosita dit, jag gillar hennes och Bosses tv så jag funderar på att skaffa en likadan. Jag kanske ringer och övertalar henne ikväll. Nu sover min underbara trotsiga son, så nu ska jag ringa till Rossan och sen ta mig ett bad.


//Talk to you later.

Carrie och Alexander

 
 
 

 

 

 


       

   

 

 

Carrie kallas jag, jag är 28 år och bor ensam med min son Alexander på 2 och ett halvt år och mina hundar Akila och Chila.

 

I min blogg skriver jag om våran vardag som kan vara både händelserik och intensiv men också väldigt lugn.

 

Alexander är min son, han kom till världen den 4 juni 2009 kockan 05:45 med ett skrik som verkligen talade om för alla att han var här. Han vägde då 3030 gram och var 49 cm lång. Ett minne för livet.

 

Häng med oss i vårat liv, jag lever med tanken att man ska försöka njuta av sitt liv och leva i nuet, för ingen vet hur morgondagen ser ut.

 

Ha en trevlig lässtund.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards